PDA

Archiv verlassen und diese Seite im Standarddesign anzeigen : önemli iki gün / dikkatli takip edelim

dertli4u
22.04.05, 17:20
@arkadaslar

"sözde Soykirimi Propagandasi" ile ilgili, bugünlerde, haberleri iyi takip etmek lazim.

Yarin, yani 23.04.05 de , Pariste, Ali Erdemir isimli sahsa ödül verilecek.Sözde Ermeni Soykirimini tanitmada yaptigi faaliyetten ötürü.
Ali Erdemir, Özgür Politika yazari ve gectigimiz günlerde, ermeni iddialarina hizmet etmek icin cesitli yazilar yazdi..eh onu ödüllendiriyorlar.

gene yarin Berlin´de Türk Toplumunun yapacagi 23 nisan cocuk bayrami yürüyüsü var..ve bu yürüyüs sirasinda, pkk lilarin provakasyon yapacagi, türk bayragini yakacagi söyleniyor...insaallah böyle bir hata yapmazlar..

anlamak zor, ermeni - pkk isbirligi..bu ne cahilliktir...

:naughty:

T.I.M
22.04.05, 17:23
Ozaman Irmeniler hayinlerdi , simdi pkk Kürtleride hayinlikte irmenilerle yarisiyorlar.

kanki
22.04.05, 20:30
bundan 2 ay evvel 1915 yilindaki Kürt ve ermeni isbirligini ortaya döken tarihi belgeleri yayinlamistim burda , demek ki dogruymus...
Dusmanin dusmani benim dostumdur ideolojisi arkadaslar

dertli4u
23.04.05, 00:36
dün yani 21.04.05 de, almanya capinda topladiklari ermeniler
heidelberg te yürüyüs yapmislar.ve üc gün boyunca, heidelberg schloss ta info masasi acacaklarmis.
heidelberg üniversitesindeki arkadaslar bu konuda harekete gecmis.imza toplamis ve belediye baskanina müracaat ederekitirazlarini duyurup, gerekirse yürüyüs yapacaklarmis.

üniversiteli türk genclerinin dagittigi bildiri bana gelecek.

bildiri gelince ve genis bilgi sahibi olunca, buraya yazarim.

selamlar