Archiv verlassen und diese Seite im Standarddesign anzeigen : Aziz Yıldırım dönüyor
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım: Artık yokum
Hürriyet İnternet
Aziz Yıldırım, dört gündür düşündüğünü ve geri dönmesinin söz konusu olmadığını söyledi.
F.Bahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yorulduğunu ve dinlenmek istediğini belirterek sarı lacivertli camiaya veda etti. Yıldırım, "8 yıldır onurla başkanlık görevi yaptım. Aziz Yıldıram'ı yıpratma kampanyasının kulübüme zarar vereceğini görüyorum. 4 gündür bu konuyu düşündüm. Bunu yalnızca ailemle görüştüm ve bu kararı verdim. Bu kararımdan dönüşüm olmayacaktır. 25-30 milyonluk camiamızdan yeni Aziz Yıldırım'lar çıkacaktır. O insanlar gelip göreve talip olsun dedi.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/4435579.asp?m=1&gid=69
Başkanlık görevine 1998 yılı 15 Şubatı'nda başladığını ve bugüne kadar da onurla yaptığını ifade eden Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tessisleri'nde düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi:
"KAÇAN ŞAMPİYONLUKLA İLGİSİ YOK"
"Bu sezon yola hem kupada hem de ligde başarılı olmak için çıktık, fakat geçen yıl bir şanssızlık yaşadık. Aziz Yıldırım ve arkadaşları kuralları uygulamak adına bazı yaptırımlar yaptı. Statta, stat dışında talimatların uygulanması yolunda çalışmalar yaptık. Bu bazı insanların bize karşı tepkili olmalarına, Fenerbahçe Kulübü ile Aziz Yıldırım'ı ayırarak, Aziz Yıldırım ve diğerleri mücadelesi başladı. Bu noktada Fenerbahçe zarar görmeye başladı. Lig ve kupayı kaybettik, ama onurlu mücadele ettik. Bu onurlu mücadelenin sonunda gelecek yıllara inanıyorum ki daha güçlü, daha birlik içinde olan bir Fenerbahçe camiası yaratıldı.
KULÜBÜN GELECEĞİ TARAFTAR KARTINDA
Aziz Yıldırım ve arkadaşlar bir temel attı ve 16 milyon dolar olan bütçeyi 125 milyon dolarlara kadar çıkardı. 8 yıl kulübümüz için hizmette bulunduk. Dönüp geriye baktığımızda iyi şeyler yaptığımızı ben de söylüyorum, başkaları da söylüyor. Bildiğiniz gibi daha önce de ayrılmak istedim ancak ısrarlar sonucu devam ettik ve bir çok tesisi Fenerbahçe'ye kazandırdık. Fenerbahçe'nin geleceğiyle ilgili bir taraftar kartı projesi başlattık. F.Bahçe'nin geleceği bence burada. Bu sayı 1 milyonları geçtiğinde kulübün geleceği de garanti altına bence alınmış olacak."
"ŞAHSIMDA F.BAHÇE YIPRATILACAK"
F.Bahçe'nin büyüklüğünün bazı çevrelerde rahatsızlık yarattığını ve bu büyüklüğü aşağıya çekmeye çalıştıklarını belirten Yıldırım, "Bana dost olduklarını söyleyenlerin, dost olmadıklarını bugün çok iyi görüyorum. Bunlar önemli değil, önemli olan dik durmaktır. Ben de hep dik durdum ve hep dik duracağım. 100. yıla girerken, bu durumun birçok zorluklar yaşatacağını. Bu dönemde benim şahsımda da F.Bahçe'nin yıpratılacağını görüyorum. 8 yıldır onurla yürüttüğüm başkanlığımı bırakma kararımı yönetim kuruluna sunacağım. Bırakmamla ilgili yönetim kurulu karar verecektir. Yalnız, 2001 yılındaki gibi kesinlikle dönmeyi düşünmüyorum" dedi.
"AZİZ YILDIRIM YOK ARTIK"
F.Bahçe Kulübü Başkanlığı'ndan ayrılmasının, F.Bahçe'nin dışına gitmek demek olmadığını belirten Başkan Yıldırım, "Bana ihtiyaç olduğu sürece her türlü desteği vereceğim. Yeni birinin gelmesi arzu edilirse o zaman o başkan adayları gizlilik derecesi içinde kalmak kaydıyla kulübün belgelerini inceleyip, çalışmalarını yürütebilir. Nobre, Daum'un verdiği listesinde olmadığı için bırakılmıştır. F.Bahçe büyük transferler yapacaktır. Yabancı futbolcu sınırlamasının nedeni eğer Aziz Yıldırım ise Aziz Yıldırım yok artık. Bu karar yeniden gözden geçirsinler. Türk Futbolu için radikal kararlar almak şart. Çok şeyler söyleyeceğim ama şimdi değil. Dinlenmek istiyorum. 4 gündür düşündüm. Bu camiadan bir çok Aziz Yıldırım'lar çıkarmak zor değil. 2010'da bir dünya devi geliyor. Ben bunu görüyorum. Biz Campbel'lardan, Morientes'lerden bahsediyoruz. Bu futbolcular Türkiye'ye gelmelidir, gelecektir. F.Bahçe bir markadır" dedi.
"KULÜP YIPRANMASIN"
Denizli'de kaçan şampiyonluğun ardından çok üzüldüklerini belirten Yıldırım, "Şampiyon olamadığımız ve kupa alamadığımız için değil, Aziz Yıldırım'la olan kavgaların kulübe zarar vermesini önlemek için bırakıyorum. Benimle problemleri olan varsa onu ayrıca çok kolay hallederiz ama F.Bahçe başkanı olarak bunu yapamıyorum. Bu başkanlık onurunu bana veren bu camiaya teşekkür ediyorum. Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök benimle ilgili bir yazı yazdı, bu yazının bende ayrı bir yeri var. Onu da ayrı bir köşede hep saklayacağım. Bilmeden kırdıklarım varsa kendilerinden özür diliyorum. F.Bahçe sevdası gönüllerde hiç bitmez. Benim gönlümde de bitmeyecek" dedi.
bir das atdim pencereye tichh dedi,azize cikdi kupa bizde yok dedi vay vay :D
iyi olmus,kendini begenmis ukala adam
TOZKOPARAN
18.05.06, 17:06
Dogruyu söylemek gerekirse ben bu konuda fenerbahceli olarak birsey yazmak istemedim. Ama artik mecburum. Bu sampiyonluk sahada degil masaüstünde belli oldu. Hersey planlanmis ve organize edilmis. Yok cimbom hirsiyla vsy veya abuk subuk laflarla sike retuse edilmek isteniyor. Cordoba 93. dakikada bilerek hata yapip galatasarayi kazandirip parayi cebine atdi ve resmen kolombiyaya kacti.
Herhalde cok yüklü para idi kazandigi cünkü adam futbolu bile birakmayi düsünüyor. Gelelim denizliye. Günler öncesi denizli baskani bavullar dolusu paranin aktidigini söylemisti kulübüne ve herkes tabiiki bu paranin fenerden geldigini düsündü. Ama sonunda bu paranin fenerden gelmedigini gördük.
Aziz Yildirim gibi baskan her büyük külübümüzün basinda olsaydi en azindan kapi kapi para dilenmezdi takimlarimiz. Bugün en iyi ispati bunun spor tesislerimiz ve sirket gelirleri veya baska anlatim. Bir tarafta kadiköyde fenerbahcenin stadina gidin öbür tarafta anli sanli avrupa fatihi cimbomun stadina gidin. Dogruyu söylemek gerekirse bizim Usak stadi ali samiyenden daha bakimli.
Yani uzun lafin kisasi aziz yildirm fenerbahcede cok büyük isler basarmistir ve diger takimlarin baskanlarina karsi fener kendi cebinde para yatirmistir. Diger takimlarda böyle bir baskan gördümü hic.
Ama cimboma sampiyonlar liginde bol sans. Daha yeni transfer stratejisi ögrendim galatasarayin. Her zengin cimbomlu isadamindan 1 milyon dolar kredi alinip transfer gerceklestirmeye düsünüyorlar. :brüll:
Acaba hangi zengin parasini bile bile evini isitmak icin yakar.
Dogruyu söylemek gerekirse ben bu konuda fenerbahceli olarak birsey yazmak istemedim. Ama artik mecburum. Bu sampiyonluk sahada degil masaüstünde belli oldu. Hersey planlanmis ve organize edilmis. Yok cimbom hirsiyla vsy veya abuk subuk laflarla sike retuse edilmek isteniyor. Cordoba 93. dakikada bilerek hata yapip galatasarayi kazandirip parayi cebine atdi ve resmen kolombiyaya kacti.
Herhalde cok yüklü para idi kazandigi cünkü adam futbolu bile birakmayi düsünüyor. Gelelim denizliye. Günler öncesi denizli baskani bavullar dolusu paranin aktidigini söylemisti kulübüne ve herkes tabiiki bu paranin fenerden geldigini düsündü. Ama sonunda bu paranin fenerden gelmedigini gördük.
Aziz Yildirim gibi baskan her büyük külübümüzün basinda olsaydi en azindan kapi kapi para dilenmezdi takimlarimiz. Bugün en iyi ispati bunun spor tesislerimiz ve sirket gelirleri veya baska anlatim. Bir tarafta kadiköyde fenerbahcenin stadina gidin öbür tarafta anli sanli avrupa fatihi cimbomun stadina gidin. Dogruyu söylemek gerekirse bizim Usak stadi ali samiyenden daha bakimli.
Yani uzun lafin kisasi aziz yildirm fenerbahcede cok büyük isler basarmistir ve diger takimlarin baskanlarina karsi fener kendi cebinde para yatirmistir. Diger takimlarda böyle bir baskan gördümü hic.
Ama cimboma sampiyonlar liginde bol sans. Daha yeni transfer stratejisi ögrendim galatasarayin. Her zengin cimbomlu isadamindan 1 milyon dolar kredi alinip transfer gerceklestirmeye düsünüyorlar. :brüll:
Acaba hangi zengin parasini bile bile evini isitmak icin yakar.
hakemler size elle gool atirmasaydi, sampiyonluk yarisini biz daha önceden kazanirdik!!!
azize gibi, cebinden takima para veren bir baskan bulamassaniz, bizden better olursunuz. Fenerin borcu yaklasik 120.000.000 /$.
galatasarayin kasasi bos olabilir ama, gayrimenkul zengini. fenerin tek gayrimenkulu ankarada,oda 11 dönümü ne. adnan polat geldiyinden beri bi b..k yapamadiniz.
hau rein azize :hallo;
SAAT KAC??? http://www.sanalresim.com/rs/69002.gif (http://www.sanalresim.com)
"BILD"
SAAT KAC??? Hey iddia ediyorum yarin saat söyle böyle sekiz bucuk gibi yarisa cikicam (kosu - ist nur'n beispiel) ve kazanacagim. Iddiayi ettim. Yarin kazanirsam o zaman: 'a a bak ben demistim' mi deyip birde cifte telli miy oynayim? wo ist da die logik, also bitte.
aziz"E"ya gelince. Terbiyemizi takinalim lütfen arkadaslar, ayiptir!
fenerlisen, fenerlisin. gs'lisen, gs'lisin. besiktaslisan, besiktaslisin. na und. muss man gleich beleidigen oder einen angreifen??
bende su gs baskanina gicik kapiyorum. ama yinede adina, kisligine saygim vardir. saygida yoksa bile, banane ya isminden... ayiptir.
benim adim saban ise sabaniye yapamazlar kardesim...(ögrnek olarak yani).
bukadar.:rolleyes:
bir das atdim pencereye tichh dedi,azize cikdi kupa bizde yok dedi vay vay :D
iyi olmus,kendini begenmis ukala adam
Ukala varsa, oda Besiktas Baskananidir!! Terbiyesizin teki ve Rüsvetcinin Allahi!:motz: Galatasaraya mac satmasini iyi becerdi Besiktas!! Eee nede olsa Arabaci takimi. Adamlar ac, aclikda Arabaci takimina hersey yaptiriyor!!
hakemler size elle gool atirmasaydi, sampiyonluk yarisini biz daha önceden kazanirdik!!!
azize gibi, cebinden takima para veren bir baskan bulamassaniz, bizden better olursunuz. Fenerin borcu yaklasik 120.000.000 €/$.
galatasarayin kasasi bos olabilir ama, gayrimenkul zengini. fenerin tek gayrimenkulu ankarada,oda 11 dönümü ne. adnan polat geldiyinden beri bi b..k yapamadiniz.
Kimin mac satin Aldigi ortada!!! Ukalalik yapamaya gerek yok!!!!:motz: :motz:
2 hafta önce 4 tane yediginizde acaba bu sözleri söyleyebiliyormuydun!! Galatasarayda Fenerbahceyi ne yecenek kabiliyet nede mesiyet var. Hediye edilmis bir Sampiyonluk, baska hic bir sey degil!!!
Galatasaray beter olmus olacagi kadar!!!!!!!!!!!!! Sizde ekmek yicek para bile yok!! bu yüzden Kizkanclikdan Kuduruyorsunuz!!!!!
HER ZAMAN HERYERDE EN BÜYÜK FENERBAHCEEEEEEEEEEEE
TOZKOPARAN
18.05.06, 21:32
azize gibi, cebinden takima para veren bir baskan bulamassaniz, bizden better olursunuz. Fenerin borcu yaklasik 120.000.000 €/$.
?? Wat is los??
Bu miktari hangi kuslar beynine islikladi. Gayrimenkul zenginiymis gs. Kardesim sen benle alay mi ediyorsun. O kadar zenginseniz niye bir kac gayrimenkul satmadiniz borcunuzu ödemek icin. Resmen kapi kapi gezip para dilendiniz. Yok ankarada arsa.
Sorumu gene en iyisi tekrar edigim. GS gayrimenkul zenginiyse niye birkac tanesini satip borclarini ödemedide zenginlerden para dilendi??
Bence sen en iyisi 12 ile 120 milyon arasindaki yazilan sifirlari ögrensen iyi olur.
Hem seviyene dikkat et. Sen nasil gs'liysen ben en az o kadar fenerbahceliyim. Böyle Frekalspracheni baska takimlara sarf et.
Tut mir leid aber hier sind einige sehr schlechte Verlierer.
Anstatt die Leistung von Gala anzuerkennen denkt man drüber nach das BJK spiel verkauft hat :gewalt:
Wen FEBE zu blöd ist um gegen Denizli zu gewinnen (ich hab Spiel Live gesehen) was kann Galatasaray dafür.
Gala verdient mein volles Respekt :aferin::aferin: Kein Geld keine Stars aber trotzdem Meister :hallo;
?? Wat is los??
Bu miktari hangi kuslar beynine islikladi. Gayrimenkul zenginiymis gs. Kardesim sen benle alay mi ediyorsun. O kadar zenginseniz niye bir kac gayrimenkul satmadiniz borcunuzu ödemek icin. Resmen kapi kapi gezip para dilendiniz. Yok ankarada arsa.
Sorumu gene en iyisi tekrar edigim. GS gayrimenkul zenginiyse niye birkac tanesini satip borclarini ödemedide zenginlerden para dilendi??
Bence sen en iyisi 12 ile 120 milyon arasindaki yazilan sifirlari ögrensen iyi olur.
Hem seviyene dikkat et. Sen nasil gs'liysen ben en az o kadar fenerbahceliyim. Böyle Frekalspracheni baska takimlara sarf et.
Und was intressiert dich das :gewalt:
Geh zum Azize und flehe ihn an das er weitermacht :lach:
TOZKOPARAN
18.05.06, 21:39
Und was intressiert dich das :gewalt:
Geh zum Azize und flehe ihn an das er weitermacht :lach:
Aha interessant. Ilk basta sen edit yaptigim insanin yazisini oku ve benim yaziyi ondan sonra okusan bence böyle sacma laflar söylemezsin.
Aha interessant. Ilk basta sen edit yaptigim insanin yazisini oku ve benim yaziyi ondan sonra okusan bence böyle sacma laflar söylemezsin.
Was hat der User Mafia gesagt was nicht stimmte ?
Mit Immobilien hat er recht und mit den Schulden von Fener hat er auch recht ,er hat nur verschwiegen auch die erwarteten Einnahmen zu nennen.
Und das Fener mehr bevorzugt wurde als Gala darüber dürften wir uns doch einig sein !
?? Wat is los??
ok,keine macht der feckalsprache.
aber trotzdem seit ihr schlechte verlierer! geh mal auf antu und guck was die da schreiben. vonwegen der schiri hätte das spiel in denizli abbrechen müssen weil die klopapier werfen, nur damit denizli 0:3 geschlagen zählt.
hier kannst du lesen was ich meine mit gayrimenkul zengini. das mit arsa von fener habe ich vor ein paar wochen im tv gesehen.
2- Ağa Galatasaray!
4 büyük kulübün 31 ARALIK 2004 tarihi itibariyle mal sahibi olduğu tapulu mallar;
GALATASARAY
Riva Arazisi 1,175,000 metrekare Tapulu mal
Florya Metin Oktay Tesisleri 22,627 metrekare Tapulu mal
Kuruçeşme Adası 2,520 metrekare Tapulu mal
Ali Sami Yen Stadı yanında arsa 2,127 metrekare Tapulu mal
Hasnun Galip Sokak Kulüp merkezi 3 katlı bina Tapulu mal
Erenköyde 3 adet lüks daire 550 metrekare Tapulu mal
Not: Ayrıca Kalamış, Ali Sami Yen gibi devletten kiralanmış araziler mevcuttur.
BEŞİKTAŞ
Fulya Arsası 50,340 metrekare Tapulu mal
BJK Plaza Binası A ve B Blokta 3 bölüm Tapulu mal
Üsküdarda daire 2 nolu bir daire Tapulu mal
Not: Ayrıca Ümraniye Tesisleri, İnönü Stadı gibi devletten kiralanmış araziler mevcuttur.
FENERBAHÇE
Fenerbahçenin mal sahibi olduğu hiçbir tapulu mülkü yoktur. Saraçoğlu, Faruk Ilgaz, Samandıra, Dereağzı Tesislerinin tamamı devletin çeşitli kuruluşlarından kiralanmış araziler üzerinde bulunmaktadır.
TRABZONSPOR
Aynen Fenerbahçe gibi hiçbir tapulu mülkü yoktur. Mevcut tüm tesisleri devletten kiralanmış araziler üzerinde bulunmaktadır.
Bu tablo da üzerinde durulması gerekecek kadar ilginç. Galatasarayın mal varlığı, bırakın Türkiyeyi dünya kulüpleri içinde gayrimenkul zengini olarak baş sıraları alıyor. Bugün Galatasaray Adası, Riva Arazisi ve Floryadaki arazinin paha biçilmez değeri gözardı edilemez. Tabi zamanında bu değerleri kulübe kazandıran eski başkan ve yöneticilerin gösterdikleri çabanın ve ileri görüşün önemi bugünlerde çok daha iyi anlaşılmaktadır. Eskiyi tırnak içine aldım çünkü, bugünküleri baba parasını çarçur eden çocuklara benzetiyorum.
O günlerin Galatasaray zihniyetinin ileri görüşünü son yıllarda Beşiktaşın hayata geçirmekte olduğunu gözlüyoruz. Almaya başladıkları taşınmazlarla bir anlamda kulübün geleceğini de kurtarıyorlar.
Şimdi, Fenerbahçenin yanı sıra Türk Futboluna yapmış olduğu tesis ve zihniyet yatırımıyla günümüze damgayı vuran Başkan Aziz Yıldırımın bu tarz girişimler yapacağını ümit ediyorum. Herhalde yine bir bildiği vardır kendisinin.
fenerin Ankarada arsa aldiklarini bir kac hafta önce haberlerde duymustum.
http://www.superspor.com/detail.php?Type=1&kategori=29&go=11275
Riva projemiz(sorunun cevabi
Seyrantepe'ye yeni stat için TOKİ ile el sıkışan Galatasaray, Riva arazisi konusunda yol ayrımında. KİPTAŞ ile anlaşılırsa 2 ay sonra 150 milyon dolar elde edilecek. Emlak GYO tercih edilirse kazanç 2 katına çıkacak, ancak para 1 yıl sonra gelecek...
http://www.milliyet.com.tr/2006/04/13/spor/spo03.html (http://www.milliyet.com.tr/2006/04/13/spor/spo03.html)
fenerin banka borcu +/- 100.000.000
baska yerlere borcu yaklasik +/- 17- 18.000.000
Aziz gibi bir baskan bulamazsaniz zor günler gecirebilirziniz.
SAMPIYON GALATASARAY
http://www.sanalresim.com/rs/69337.jpg (http://www.sanalresim.com)
http://www.sanalresim.com/rs/69338.jpg (http://www.sanalresim.com)
Also wenn man mit dieser millionentruppe nicht meister wird..dann sollte man wirklich abtreten...
offfffff fenerin paralari bizde olcak ,dann ist GS nr 1 in EUROP:lach:
AZIZ abi wünsche dir alles Gute für deine zukunft..auch wenn ich GS fan bin.
Yazik! 9 yillik baskanlik dönemine 5 Galatasaray sampiyonlugu sigdirmis bu güzide baskanimizi cok arayacagim!
Ah Azize (http://img299.imageshack.us/my.php?image=saat20450ya.swf&width) !!
bence fener icin daha hayirli oldu.cünkü aziz,her takimin fener düsmani olmasini sagladi.cok sert aciklamalar yaptilar özdemirde ayni sertligi sürdürdü.
bakin galatasarayi baskanina,hic bir lokma tartismaya girmez ve hic bir tane takim hakkinda sert aciklama yapmaz.gercekten cok süper bir baskani var galatasarayin.
gerisi yalan en büyük TRABZONSPOR:D:D
Ukala varsa, oda Besiktas Baskananidir!! Terbiyesizin teki ve Rüsvetcinin Allahi!:motz: Galatasaraya mac satmasini iyi becerdi Besiktas!! Eee nede olsa Arabaci takimi. Adamlar ac, aclikda Arabaci takimina hersey yaptiriyor!!
Allah vurmus, birde ben vurmiyim:)
Seviyene düsmiycem..
Arabaci dedigin takim az ve öz alninin akiyla sampiyon oluyor görgüsüzler gibi her golden sonra gooooooooooooooooooooollllllll l diye bögürmüyor..
size allah yardim etsin
Kimin mac satin Aldigi ortada!!! Ukalalik yapamaya gerek yok!!!!:motz: :motz:
sinirlisin anliyorum duygularini.
hatirlatmak istiyorum.
fenerbahce-trabzonsporun 30hafdasinda oynanan cem papila rezaletini halen unutamadim.üstelik trabzonspor'dan özür dileyen bile olmadi.yani bedavaya sampiyon olmustu fener ve hic bir sey olmamis gibi doya doya kutladilar.
Seviyene düsmiycem..
Ne varmis benim Seviyemde? Tabi siz dalganizi gecerken ve alayli aciklamalar bulununca iyide, seviyelide; buna tepki gösteren bir Fenerbahceli olarak kötümü yada seviyesiz mi oluyorum?
sinirlisin anliyorum duygularini.
hatirlatmak istiyorum.
fenerbahce-trabzonsporun 30hafdasinda oynanan cem papila rezaletini halen unutamadim.üstelik trabzonspor'dan özür dileyen bile olmadi.yani bedavaya sampiyon olmustu fener ve hic bir sey olmamis gibi doya doya kutladilar.
30 dakikada ne rezaleti olmusda anlar ben duyayim? Trabzonspor o macda sonuna kadar mücadele etti ve ayni mücadeleyi Fenerbahcede gösterdi, ve sonucda: Fenerbahce maci kazandi. Ne rezaleti olmus?? Cem papilla macin kaderini etkileyecek bir yanlis hareketdemi bulundu??
30 dakikada ne rezaleti olmusda anlar ben duyayim? Trabzonspor o macda sonuna kadar mücadele etti ve ayni mücadeleyi Fenerbahcede gösterdi, ve sonucda: Fenerbahce maci kazandi. Ne rezaleti olmus?? Cem papilla macin kaderini etkileyecek bir yanlis hareketdemi bulundu?? alexin kazanmis oldugu serbest vurusunda faul yoktu.yine o serbest vurusundan atilan gol ofsayt goluydu.trabzonsporun net olarak bir penaltisi verilmedin.verilen bütün kararlar trabzonsora karsiydi.allah askina maci tarafsiz olarak izle.eger bir sey göremeyip cözemiyorsan vallahI futboldan anlamiyorsun :)
Ne varmis benim Seviyemde? Tabi siz dalganizi gecerken ve alayli aciklamalar bulununca iyide, seviyelide; buna tepki gösteren bir Fenerbahceli olarak kötümü yada seviyesiz mi oluyorum?
Biz saka amacli hakaret etmeden alay ediyoruz daha dogrusu kendim icin konusayim! sen yok rüsvetci yok arabaci takimi falan..Komm mal klar das ist nur fußball..sanki sana ana avrat küfür etdim ya
mach was du willst hayret bisey für mich ist und bleibt besiktas die fairste mannschaft mit den freundlichsten fans ,wie du oder andere das sehen ist mir käsekuchen..
sen burda el aleme bagirip cagirirken aziz yildirim bodrumda uzanmis tatil yapiyor senin gibileride onun yerine cene yoruyor..onunda cok umrundaydi..
bana bidaha cvp yazacaksan uslubuna dikkat et ,karsinda kahvede macdan sonra kavga etdigin biri yok,karsinda sana hakaret etmemis sadece tiye almis bir insan var!
Ah Azize (http://img299.imageshack.us/my.php?image=saat20450ya.swf&width) !!
Und hier nochmal was von BJK-Fans:D
http://video.google.com/videoplay?docid=-803674677898552918&q=azize
Das ist auch ganz lustig:D
http://video.google.com/videoplay?docid=39798450717326 12755&q=azize
damit eines klar ist. bin weder ein fanatiker noch irgentetwas anderes. aber das erste video ist doch rotzfrech, meint ihr nicht?
aber na ja, ich gebs auf. kleine kinder sollte man in ruhe spielen lassen:rolleyes:
carsi azizeye karsi:D ich liebe carsi
Mister Dönek will doch wieder zurück :brüll::brüll:
Zaten gitmek istemiyorduki.
Das war alles geplant, um die Medien abzulenken;)
Oder hast du nach seinem Rücktritt etwas über die überraschende Meisterschaft von GS was gehört?
Alles war gut eingefädelt.
koyu bir fenerbahce tarafdari olarak azizin geri dönmesine pek sevinmiyorum.
git gel baskanimiz var:motz: :brüll:
sen burda el aleme bagirip cagirirken aziz yildirim bodrumda uzanmis tatil yapiyor senin gibileride onun yerine cene yoruyor..onunda cok umrundaydi..
bana bidaha cvp yazacaksan uslubuna dikkat et ,karsinda kahvede macdan sonra kavga etdigin biri yok,karsinda sana hakaret etmemis sadece tiye almis bir insan var!
Benim bagirip cagirdim yok. Aziz yildirimda benim umrumda degil...Ben kimseye bagirmis cagirmis da degilim! Galiba benimle cok geldinde kahveye ve mac seyrettik beraber; biliyorsun kavga etip etmedimi.:rolleyes: Kisisel suclamalarini kendine sakla lütfen..
Benim uslubum karsimdaki baglidir. Seninde karsindada okul arkadasin veya mahalle arkadasin yok!! kaldiki bana hakaret ettin diye bir sey ima etmeye birak, hic söylemedim.
Bu tür karsilikli satasmalari birakmaya terci ediyorum...:hallo;
alexin kazanmis oldugu serbest vurusunda faul yoktu.yine o serbest vurusundan atilan gol ofsayt goluydu.trabzonsporun net olarak bir penaltisi verilmedin.verilen bütün kararlar trabzonsora karsiydi.allah askina maci tarafsiz olarak izle.eger bir sey göremeyip cözemiyorsan vallahI futboldan anlamiyorsun :)
Hakem hep fenerbahceden kullandi terci hakkini.:rolleyes: ..Olan olmus, yenen yenmis, sampiyonda belli. Bundan sonra tartismanin bir anlami yok bence, saglik olsun, hayat devam ediyor..
Kal saglicakla..
koyu bir fenerbahce tarafdari olarak azizin geri dönmesine pek sevinmiyorum.
git gel baskanimiz var:motz: :brüll:
Kardes sendemi döndün ? Trabzondan :brüll::lach:
Kardes sendemi döndün ? Trabzondan :brüll::lach:
evet kardes
artik bende fenerbahce cumhuriyetin pasaportunu aldim.yeni gelmis posta ile eve :brüll::brüll:
Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım bilmecesi sonunda netlik kazandı. İkinci kez görevi bırakan Sarı-Lacivertli Kulübün Başkanı sonunda kararını verdi. İşte ayrıntılar...http://www.internetspor.com/v3/futbol/img/1x1.gif
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 24-25 Haziran tarihlerinde yapılacak olağanüstü genel kurulda, yönetim kuruluyla birlikte yeniden aday olduğunu açıkladı.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki kulüp binasında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısının ardından, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kameraların karşısına geçen Aziz Yıldırım, kongrede aday olduğunu duyurdu.
Yaklaşık 1 ay önce yaptığı açıklamada görevi bıraktığını söyleyen Yıldırım, o gün belirttiği olumsuz koşulların bugün de sürdüğünü, ancak yerlerine gelecek olanların, kulübü bıraktıkları yerden daha ileriye taşıyamayacağı endişesine kapıldıklarını, bu nedenle de yeniden aday olduğunu kaydetti.
Yıldırım'ın açıklaması şöyle:
Yaklaşık 25 gün önce başkanlığı bırakmamla ilgili bir açıklama yapmıştım. Aslında o gün belirtiğim olumsuz şartlar bugün de devam etmektedir. Fenerbahçe'yi daha ileriye götürecek, hem çağdaş yapısı içinde, hem de dünya kulübü olma çerçevesi içinde çalışmaları yapabilecek başkan ve yönetimlerin göreve gelmesi gerektiğini ifade etmiştim. Maalesef bu 25 günlük süre içinde camiamızın bana ve arkadaşlarımıza olan teveccühlerinden dolayı, bunun doğru olmayacağını gördük. Bu kulüp içinde yaptığımız çalışmalardan dolayı, eski başkanlarımız, yöneticilerimiz, derneklerimiz, taraftarlarımız ve kongre üyelerinin, görevimize devam etmemiz yönünde baskı ve istekleri olmuştur. Bu noktada, yeni yönetici arkadaşların çıkmaması, bize göreve devam etmemiz yönündeki çağrılar ve bu çağrılara cevap vermemiz gerektiğini, aramızda tekrar tekrar yönetim kurulu toplantısında konuştuk.
Bugün bu görevi bırakmamızla bizim yerimize gelenlerin, kulübü bıraktığımız yerden daha ileri mesafelere götüremeyeceği endişesine kapıldık. Bundan dolayı arkadaşlarımızla beraber, bu hafta sonu yapılacak olan kongrede Fenerbahçe Kulübü Başkanlığı ve yönetim kurulu olarak aday olmaya karar verdik. Genel kurulumuz bize teveccüh gösterirse, 100. yılda da başarılı olarak, bugünkü bulunduğumuz noktadan daha ilerilere götürmek üzere Fenerbahçe'yi hazırlama kararı aldık. 25 günlük sürede yönetim kurulumuza ve bugün bana yapmış oldukları destek verici açıklamalarından dolayı, burada yönetici arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bugünün ve geleceğin Fenerbahçe'sinin hayırlı olmasını diliyorum.
ÖZDEMİR'İN AÇIKLAMALARI
Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Nihat Özdemir, teknik direktör konusundaki çalışmalarının sürdüğünü ifade ederek, ''Herhalde önümüzdeki günlerde, tabii Dünya Şampiyonası'nın da el vermesine bakarak, teknik direktör konusundaki çalışmalarımıza son vereceğiz'' dedi.
Kulüpte yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından basın mensuplarına teknik direktör arayışlarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Nihat Özdemir, dünya futbol kamuoyunun şu anda Almanya'da bulunduğunu ifade ederek, ''Çalışmalarımız ve görüşmelerimiz devam ediyor. Önümüzdeki günlerde de devam edeceğini tahmin ediyoruz. Çünkü dünya futbol kamuoyu şu anda tamamıyla Almanya'da. Bütün teknik direktörler ve futbol adamları bugün Almanya'da görüşmeler ve çalışmalar yapıyor. Biz de bu görüşmelerin içindeyiz. Sayın başkanımız başta olmak üzere arkadaşlarımız görüşmeler yapmaktadır. Herhalde önümüzdeki günlerde, tabii Dünya Şampiyonası'nın da el vermesine bakarak, teknik direktör konusundaki çalışmalarımıza son vereceğiz'' diye konuştu.
Özdemir, ''Dünya Kupası'nda çalışan bir teknik adam mı?'' biçimindeki soruya ise şu yanıtı verdi:
''Ya Dünya Kupası'nda çalışan veya maçları değerlendiren, oyuncuları izleyen bir teknik direkör olabilir. Şu anda kupada görevli bir teknik direktör demedim. Bu konularda gün vermenin, saat vermenin doğru olduğuna inanmıyoruz. En kısa zamanda bunu gerçekleştirmeye çalışacağız. Fenerbahçe'yi 100. yılda iyi noktalara taşıyacak bir teknik direktör ve ekibini göreve getirmek için çalışmalarımız sürüyor.''
Özdemir, teknik direktör gelinceye dek takımı antrenörleri İrfan Saraloğlu'nun çalıştıracağını bildirdi.
-OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL-
Özdemir, adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde, mevcut kadrodan değişiklik olup olmayacağı yönündeki soruya, ''Bu konu tamamıyla Aziz Yıldırım'ın takdiridir. Yeni dönemde çalışacağı
arkadaşları kendisi seçecektir'' yanıtını verdi.
Yıldırım'ın, görevi bıraktığını açıkladığı günden bu yana Fenerbahçe'de işlerin aksamadan yürütüldüğünü anlatan Özdemir, ''Bu bizim profesyonel müessese olmamızın en büyük göstergesidir'' dedi.
Özdemir, yeni dönemde medyayla ilişkileri düzenlemek adına, Medya Takip ve İletişim Grubu kuracaklarını bildirdi.
Yerli ve yabancı futbolcu transferi konusunda çalışmalarının hızla sürdüğünü anlatan Özdemir, Trabzonsporlu Fatih Tekke için bekleyişte bulunduklarını sözlerine ekledi.
Diğer yandan futbolcu menajeri Celalettin Bilgiç, bugün Fenerbahçe Kulübü'ne gelerek, yöneticilerle bir görüşme yaptı.
http://www.internetspor.com/v3/futbol/haber.php?haberID=28197
Aziz Yıldırım dönüyor
A.A.
http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/1662038.jpgFenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, olağanüstü genel kurulda, yönetim kuruluyla birlikte yeniden aday olduğunu açıkladı.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki kulüp binasında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısının ardından, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kameraların karşısına geçen Aziz Yıldırım, kongrede aday olduğunu duyurdu.
Yaklaşık 1 ay önce yaptığı açıklamada görevi bıraktığını söyleyen Yıldırım, o gün belirttiği olumsuz koşulların bugün de sürdüğünü, ancak yerlerine gelecek olanların, kulübü bıraktıkları yerden daha ileriye taşıyamayacağı endişesine kapıldıklarını, bu nedenle de yeniden aday olduğunu kaydetti.
Yıldırım'ın açıklaması şöyle:
Yaklaşık 25 gün önce başkanlığı bırakmamla ilgili bir açıklama yapmıştım. Aslında o gün belirtiğim olumsuz şartlar bugün de devam etmektedir. Fenerbahçe'yi daha ileriye götürecek, hem çağdaş yapısı içinde, hem de dünya kulübü olma çerçevesi içinde çalışmaları yapabilecek başkan ve yönetimlerin göreve gelmesi gerektiğini ifade etmiştim. Maalesef bu 25 günlük süre içinde camiamızın bana ve arkadaşlarımıza olan teveccühlerinden dolayı, bunun doğru olmayacağını gördük. Bu kulüp içinde yaptığımız çalışmalardan dolayı, eski başkanlarımız, yöneticilerimiz, derneklerimiz, taraftarlarımız ve kongre üyelerinin, görevimize devam etmemiz yönünde baskı ve istekleri olmuştur. Bu noktada, yeni yönetici arkadaşların çıkmaması, bize göreve devam etmemiz yönündeki çağrılar ve bu çağrılara cevap vermemiz gerektiğini, aramızda tekrar tekrar yönetim kurulu toplantısında konuştuk.
Bugün bu görevi bırakmamızla bizim yerimize gelenlerin, kulübü bıraktığımız yerden daha ileri mesafelere götüremeyeceği endişesine kapıldık. Bundan dolayı arkadaşlarımızla beraber, bu hafta sonu yapılacak olan kongrede Fenerbahçe Kulübü Başkanlığı ve yönetim kurulu olarak aday olmaya karar verdik.
Genel kurulumuz bize teveccüh gösterirse, 100. yılda da başarılı olarak, bugünkü bulunduğumuz noktadan daha ilerilere götürmek üzere Fenerbahçe'yi hazırlama kararı aldık. 25 günlük sürede yönetim kurulumuza ve bugün bana yapmış oldukları destek verici açıklamalarından dolayı, burada yönetici arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bugünün ve geleceğin Fenerbahçe'sinin hayırlı olmasını diliyorum."
TEKNİK DİREKTÖR KONUSU
Yönetim kurulu toplantısının ardından teknik direktör arayışlarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Nihat Özdemir, "Çalışmalarımız ve görüşmelerimiz devam ediyor. Önümüzdeki günlerde de devam edeceğini tahmin ediyoruz. Çünkü dünya futbol kamuoyu şu anda tamamıyla Almanya'da. Bütün teknik direktörler ve futbol adamları bugün Almanya'da görüşmeler ve çalışmalar yapıyor. Biz de bu görüşmelerin içindeyiz. Herhalde önümüzdeki günlerde, tabii Dünya Şampiyonası'nın da el vermesine bakarak, teknik direktör konusundaki çalışmalarımıza son vereceğiz" dedi.
Özdemir, "Dünya Kupası'nda çalışan bir teknik adam mı?" sorusuna, "Ya Dünya Kupası'nda çalışan veya maçları değerlendiren, oyuncuları izleyen bir teknik direkör olabilir. Şu anda kupada görevli bir teknik direktör demedim. Fenerbahçe'yi 100. yılda iyi noktalara taşıyacak bir teknik direktör ve ekibini göreve getirmek için çalışmalarımız sürüyor." tenıtını verdi.
OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL
Özdemir, adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde, mevcut kadrodan değişiklik olup olmayacağı sorusunu, "Bu konu tamamıyla Aziz Yıldırım'ın takdiridir. Yeni dönemde çalışacağı arkadaşları kendisi seçecektir" şeklinde yanıtladı.
Yıldırım'ın, görevi bıraktığını açıkladığı günden bu yana Fenerbahçe'de işlerin aksamadan yürütüldüğünü anlatan Özdemir, "Bu bizim profesyonel müessese olmamızın en büyük göstergesidir" dedi.
Özdemir, yeni dönemde medyayla ilişkileri düzenlemek adına, Medya Takip ve İletişim Grubu kuracaklarını bildirdi.
Yerli ve yabancı futbolcu transferi konusunda çalışmalarının hızla sürdüğünü belirten Özdemir, Trabzonsporlu Fatih Tekke için bekleyişte olduklarını söyledi.
Hürriyet
-----------------------------------------------------------------------
Mein Komentar
Dönen dönsün ben dönmezem yolumdan
Yolumdan dönüp de mahrum mu kalayım
Dönen dönsün ben dönmezem sözümden
Pir Sultan Abdal
Bazi Fenerli Kardesler yanlis anlamasin ama ben Hayatimda böyle Yavsak Cinsiyet görmedim :gewalt:
Seine Absicht war es doch nie zu gehen. Er wollte die Medien nur ablenken.
Seitdem spricht man nicht mehr über die überraschende Meisterschaft von Galatasaray und das war geplant.
Super gemacht Azize!:aferin:
Ihr habt doch eh nur Angst....ich sag nur 6:0 und 4:0. Cimbom ist immer da, wenn Fener sein Torverhältniss verbessern will!:hallo;
Ihr habt doch eh nur Angst....ich sag nur 6:0 und 4:0. Cimbom ist immer da, wenn Fener sein Torverhältniss verbessern will!:hallo;
Euer Ziel ist immer Galatasaray zu besiegen. Das ist für euch Meisterschaft, aber wir haben unsere Ziele höher gesetzt;)
CL wartet:türkiye:
was hilft es einem wenn man ein besseres torverhältniss hat,aber zum schluss nicht meister wird:brüll:
was hilft es einem wenn man ein besseres torverhältniss hat,aber zum schluss nicht meister wird:brüll:
Wo ist der Sinn, als Gala.Fan, über eine Mannschaft abzuhetzen die Galatasaray jedesmal extrem blamiert und zerfetzt? ;)
Aziz Yildirim döndü bile.:aferin: