kemalist
13.05.05, 03:12
teyzemin oglu askerden geldiginde orada ögrendigi bazi seyleri mirildanirken yakaladim kendisini...ve dogrusu hosuma gitmedi degil...:-)
bilginize sunarim---
"gez oglum, vatanina göz dikeni ez oglum.
dostun kim düsmanin kim sez oglum.
tarihini serefinle yaz oglum, yaz oglum..."
herkesin dillinde olmasi gereken sözler bence...tamda bütün dünyanin ülkemize göz diktigi bir dönemde bazi uyrugu belirsiz ve hangi akla hizmet ettikleri belli olmayan politikacilarin dinlemesi gereken seyler.
esasen bu türkiyenin kaderi olsa gerek...yüzyillardir dünyanin gözü türkiyede ve ne yazik ki tarihe baktigimizda hep kendi icimizdendir en büyük hainler...
fakat inaniyorum ki her akli basinda ve ülke sevdasiyla yananlarin ruhlarinda bir ATATÜRK yatiyor...az kaldi...elbet bir gün gelecek...
saygilarimla bilginize sunarim...
bilginize sunarim---
"gez oglum, vatanina göz dikeni ez oglum.
dostun kim düsmanin kim sez oglum.
tarihini serefinle yaz oglum, yaz oglum..."
herkesin dillinde olmasi gereken sözler bence...tamda bütün dünyanin ülkemize göz diktigi bir dönemde bazi uyrugu belirsiz ve hangi akla hizmet ettikleri belli olmayan politikacilarin dinlemesi gereken seyler.
esasen bu türkiyenin kaderi olsa gerek...yüzyillardir dünyanin gözü türkiyede ve ne yazik ki tarihe baktigimizda hep kendi icimizdendir en büyük hainler...
fakat inaniyorum ki her akli basinda ve ülke sevdasiyla yananlarin ruhlarinda bir ATATÜRK yatiyor...az kaldi...elbet bir gün gelecek...
saygilarimla bilginize sunarim...