PDA

Archiv verlassen und diese Seite im Standarddesign anzeigen : 'Türkiye'yi seçtim'

taycunist
20.03.07, 20:15
http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images1/kazimBB.jpg
Ümit Milli Futbol Takımı kadrosuna çağrılan Kazım Richards, "İngilizler de beni davet edecekti. Ama ben Türk Milli Takımı'nı seçtim" dedi.
20.03.2007

Ümit Milli Futbol Takımı’nın, İsviçre ile Antalya’da yapacağı özel maçın kadrosuna alınan Colin Kazım Richards, Ay-yıldızlı formayı giyecek olmaktan gurur duyduğunu söyledi.

Kaldığı otelde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Colin Kazım Richards, İngiltere Premier Lig takımlarından Sheffield United takımında top koşturduğunu, annesinin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, babasının ise Antigualı olduğunu ve kendisini Türk hissettiğini kaydetti.

Türkiye’den davet geldiğinde şaşırdığını kaydeden Richards, "Türk Milli Takımına seçilmekten gurur duydum. Bana davet geldiğinde çok mutlu oldum. Gururlandım. İngiltere Milli Takımı da bir hafta sonra beni davet edecekti. Ayrıca babamın ülkesi Antigua Milli Takımı da beni istiyordu. Fakat ben Türk Milli Takımını seçtim. Başka bir milli takımda oynamak istemem" diye konuştu.

"Türkiye futbolcunun değirini biliyor"
Türkiye’ye geldiğinde kendisini evinde gibi hissettiğini söyleyen Richards, "Türkiye’yi seviyorum. İngiltere’de kar, burada güneş var. Takımda çok iyi oyuncular var. Türkiye güzel iş yapanları seviyor ve sahip çıkıyor. Türkiye’de futbolcunun değeri biliniyor" diye konuştu.

Kendisinin fazla Türkçe bilmediğine de işaret eden Colin Kazım Richards, sözlerini şöyle tamamladı: "İngiliz vatandaşıyım. Birinci sınıfı Türk okulunda okudum ama daha sonra çevrem nedeniyle İngiliz okuluna gitmek zorunda kaldım. Ailem, dedem ve ninem Türkçe konuşur. Ben çok fazla Türkçe kelime bilmiyorum ama anlıyorum. Ailem Galatasaraylı ama Türkiye’de Süper Ligin üst sıralarındaki ilk 5 takımda oynayabilirim. Şu ana kadar bana Türk takımlarından hiç teklif gelmedi. Galatasaray’a ailemden dolayı sempatim var."

Kaynak:www.fanatik.com.tr (http://www.fanatik.com.tr)

Aslanim benim, kim tutar seni. Nede olsa sende türk oglu türksün:lach: :türkiye:

@li
20.03.07, 22:40
"Türkiye futbolcunun değirini biliyor"
Türkiye’ye geldiğinde kendisini evinde gibi hissettiğini söyleyen Richards, "Türkiye’yi seviyorum. İngiltere’de kar, burada güneş var. Takımda çok iyi oyuncular var. Türkiye güzel iş yapanları seviyor ve sahip çıkıyor. Türkiye’de futbolcunun değeri biliniyor" diye konuştu.

Naja da kennt er die Türkei nicht so gut.

bobby
30.03.07, 12:57
Super!

Freut mich richtig. Hoffentlich kann er sich noch fussbaltechnisch verbesserung, so das wir ihn bald in der A-Mannschaft sehen können.

sToLZeR--TürKe
03.05.07, 17:27
bu cocuk iyi oyuncuya benziyor.
der wird im nationalteam noch viel erreichen.

elturco
03.05.07, 18:01
Afrikalilara helal olsun, an denen können sich andere eine Scheibe abschneiden. Die Afrikaner sind fähig sich überall lückenlos zu integrieren, ich glaube, man sollte mehr Afrikaner in die Türkei holen. Sie würden uns auch kulturell bereichern.

dünyali
03.05.07, 18:20
Fakat, eger türkiyede oynamaya kalkarsa GS onun icin kötü bir secim olur.

Kazimin yasi acaba kac?

sToLZeR--TürKe
03.05.07, 19:27
niye gs onun icin kötü secim olurmus?
gs ist das aktuell beste team in der türkei.
und das beste türkische team in europa (uefa cup, super cup...)
gs hat in europa jeden grossen club besiegt.
angefangen gegen As Monaco (1:0), das unvergessliche spiel im Old trafford gegen Manchester United, wo ManU erst 2:0 führte...
und Galatasaray mit einer spektakulären aufholjagd am Ende mit 2:3 gewannen...Dann natürlich der UEFA Cup sieg gegen das damals (fast) stärkste Team in Europa: FC Arsenal...bis hin zum spektakulären Golden Goal Sieg gegen Real Madrid im Super Cup (2:1)...Und die Siege gegen Juventus Turin (2:0), heuer in der CL (Champions League) gegen Liverpool (3:2) und natürlich gegen AC Mailand (3:2)...usw
ich finde GS wäre eine sehr gute wahl,
die beste wahl die er treffen könnte.

dünyali
03.05.07, 20:06
das war mal... momentan hat gs auf europäischer Ebene nicht viel zu melden. Von der 2000er Mannschaft ist nicht mehr viel vorhanden, wurde sie doch beizeiten ausgeschlachtet.
Außerdem hat gs ernsthafte finanzielle Probleme.
Einer meiner Verwandten war bei gs beschäftigt, manchmal hat er Monatelang kein Gehalt überwiesen bekommen, und ich glaube nicht, dass sich das in den letzten 12 Monaten grundlegend geändert hat.

sToLZeR--TürKe
03.05.07, 20:17
naja du hast schon recht.
gs ist in europa auf den punkt gebracht scheisse.
aber die anderen teams in türkei,
fenerbahce, besiktas, trabzon...
sind auch nicht viel besser,
oder etwa doch?
fenerbahce hat auf europäischer ebene
von insgesamt 100 spielen warscheinlich nicht mal 20 gewonnen...

dünyali
03.05.07, 20:22
das kann sein...
gegen Alkmaar hätten sie die Runde bestehen können, nein müssen!.... ich bezeichne es mal als unvermögen, ein spiel taktisch zu gestalten.

und dennoch muss man neidlos anerkennen, dass im augenblick kein verein an fb in puncto Finanz- und Kaderstärke herankommt. Find ich persöhnlich schade, ist doch eine starke türkische Liga Voraussetzung für ein starkes Auftreten in Europa.

sToLZeR--TürKe
04.05.07, 15:08
kann schon sein dass fb zurzeit den stärksten kader hat,
aber trotzdem finde ich, dass zurzeit das best spielende team gs ist.
fenerbahce und besiktas haben starken kader,
können aber nicht spielen.
galatasaray hat den schwächsten kader zwischen den drei großen (gs, fb, bjk)
spielt aber am besten.

taycunist
04.06.07, 02:42
http://www.politikcity.de/fanatik/images1/3FAN11COL-B-Y28000.jpg Gelecek sezonun kadrosunu kurmak için harekete geçen Beşiktaş, Sheffield’ın Türk yıldızı Colin Kazım Richards’a kancayı atmıştı.
03.06.2007

Geçtiğimiz günlerde Siyah-Beyazlı yöneticilerden Mario Berk’in İngiltere’ye gittiği ve görüşmelerde bulunduğu bildirildi. Yıllık 800 bin Pound’luk teklif alan genç futbolcunun Beşiktaş’a olumlu yanıt verdiği ifade edilirken, bonservis bedeli için tam anlamıyla anlaşma sağlanamadı. 1 milyon Pound teklif edilen Sheffield’ın 2 milyon Pound’da direttiği öğrenildi. Bilindiği gibi milli takım kampında bulunan genç futbolcu için Galatasaray da devreye girmiş, ancak elini daha çabuk tutan Beşiktaş transferde bir adım öne geçmeyi başarmıştı.

Kaynak:www.fanatik.com.tr (http://www.fanatik.com.tr)

General43
04.06.07, 23:03
Hemen Besiktas`a alinmali Kazim, daha 20 yasinda bile degil gelcege iyi yatirim yapmamiz lazim!

byIzmir
05.07.07, 21:00
jetzt hat galatasaray auch mal ordentlich aufgerüstet.mit vielen neuen transfers (lincoln, linderoth, volkan yaman, ismael bouzid, servet cetin, orkun, serkan calik...).mit diesem kader werden sie versuchen den uefa cup zum zweiten mal in die türkei zu holen.ich würd mal sagen, dass fenerbahce wieder konkurrenz bekommen hat, was die türkische süper lig betrifft.die saison 07/08 wird so spannend wie noch nie zuvor.das könnt ihr mir glauben.

tayfur
07.07.07, 17:08
dünyali...

bei allem respekt! du versuchst doch nicht etwa uns zu erzählen das fenerbahce besser in europäischen eben sei als galatasaray?

ich hoffe nicht! denn dann würdest du damit nur bezeugen das du keine ahnung von fussball hast.