PDA

Archiv verlassen und diese Seite im Standarddesign anzeigen : [moved] Alman dostlarimiz Türk kizlarin pesinde mi?

DeLaHoya
13.02.05, 00:06
Evet arkadaslar,

Almanlara karsi diyecegim yok fakat bir sey fark ettim: dost most der iken... Gülcan Karahanci, Nazan Eckes vb. da diyorlar!

Yani ne bileyim, süphelendim iste... Almanlara pek güvenmiyorum artik, bence Türk kizlarla tanismak icin dost muamelesini yapiyorlar.

Sizce?

Dinin
13.02.05, 00:17
ich hab das gefühl , dass die türkischen männer eher auf deutsche frauen stehen und umgekehrt,
also die türkinnen auf deutsche typen,..

vielleicht nur einbildung

DeLaHoya
13.02.05, 02:02
ich hab das gefühl , dass die türkischen männer eher auf deutsche frauen stehen und umgekehrt,
also die türkinnen auf deutsche typen,..

vielleicht nur einbildung

Yok ya, onu demek istemedim fakat Almanlar Türkler ile dostluk eder iken daha cok Türk kizlari icin dostluk pesindeler galiba. Yani tanismak icin.

Kimyager
13.02.05, 20:09
Üniversite sporuna istirak ettiğim zaman, genel olarak erkeklerin, bayanlar ile (Alman, Türk, yabancı fark etmez) sohbet ettiklerini görüyorum. Onlara aletlerin kullanımında bilgi veriyorlar. Erkekler arası diyaloğu nadir. Söyleyeceğim birşey yok. Ancak, sporu araç olarak kullanıyorlar.
Cafe’ye gitmek de, bayanlar ile tanışmak için bir araçtır. Oysa ekseriyette canları birşey içmek de istemiyor (fakat mecburen içecek ısmarlıyorlar).

Türk Alman erkeği farketmez.

Bir keresinde Atatürk hava alanında Taksime’e gidecek otobüsü bekliyorum. Ortada otobüs motobüs yok. Hava alanın müdavimi olduğu belli olan bir Türk erkeği, yabancı genç bir bayan turiste İstanbul hakkında (otel, eğlence, trafik bağlantıları) bilgi vermek için bilmem nesini yırtıyor. Otobüs gelmeyince, o vatandaşa (Afedersiniz, acaba Taksim otobüsünün hareket saatleri değişmiş olabilir mi?) diye sorduğumda, bana verdiği cevap: ‘Yahu kardeşim, ben nereden bileyim??’

Afedersiniz, o vatandaş beni yatıracak değil ya. Onun için bana düzgün cevap verme gereğini duymadı.