PDA

Archiv verlassen und diese Seite im Standarddesign anzeigen : Armenischer Terror in Bilder und Videos

T.I.M
13.06.05, 01:31
Das habe ich auf www.igdirli.com (http://www.igdirli.com/) gefunden.

VORSICHT!
Die Bilder und Videos sind schokierend und zeigen den Armenischen terror in Bild und ton.

Terörü Lanetliyoruz..!

Lütfen Dikkat ! Zayıf kişilerin ruhsal durumu bozulabilir...

No One and Nothing will be forgotten...!

Hickimse ve Hicbirşey unutulmayacak...!

26 Şubat gününde Türk dünyası ve Azerbaycan icin en acılı günlerden biri olmanın yanısıra aynı zamanda insanlık tarihi icin de kelimenin tam anlamıyla siyah bir sayfadır. Bundan 12 yıl önce, yani 26 Şubat 1992'de Azerbaycan'ın Hocalı kentinde sivil halka karsı Ermeniler tam anlamıyla bir katliam yapmışlardır.Bugün sözde soykırım iddialarıyla Türkiye'yi suçlayan Ermenistan'ın Devlet Başkanı Robert Koçaryan'ın direktifleri doğrultusunda Ermeniler Azerbaycan'ın Karabağ bölgesinde 7 bin kişilik nüfusa sahip ve coğrafi konumu itibariyle bölge icin stratejik önemi olan Hocalı kentini ele gecirmek icin 25 Şubat gecesi katliam gayesiyle harekete gecmiştir.Hocalı'nın işgali sonucu sivil, eli silahsız, Azerbaycan Türkleri cocuk, kadın, ihtiyar ve genc ayrımı yapılmadan Ermeniler tarafından katledilmiştir... (http://www.azatyurt.com/Videolar.htm)

Gökcen
13.06.05, 08:26
aslinda zayif bir karaktere sahip degilim ama
bu görüntüler gercekdne icler acisi
iste AIHM bide bunlara göz atsin, AB polisleri bide bunlari incelesin bakayim
zaten ermenilerde yürek olsa arsivleri acarlar, demekki korktuklari birseyler varki, acmakdan korkuyorlar

dertli4u
13.06.05, 10:21
Bakin o vahseti yasayan ve sonra Beyrut’a yerlesen Ermeni gazeteci Daud Kheyriyan, ‘For the Sake of Cross’ (Hacin Hatiri Icin) isimli kitabinda (Sayfa: 62-63) ne anlatiyor:

‘...Gaflan denen ve ölülerin yakilmasiyla görevli Ermeni grup, Hocali’nin 1 kilometre batisinda bir yere 2 Mart günü 100 Azeri ölüsünü getirip yigdi. Son kamyonda 10 yasinda bir kiz cocugu gördüm. Basindan ve elinden yaraliydi. Yüzü morarmisti. Soguga, acliga ve yaralarina ragmen hala yasiyordu. Cok az nefes alabiliyordu. Gözlerini ölüm korkusu sarmisti. O sirada Tigranyan isimli bir asker onu tuttugu gibi öteki cesetlerin üstüne firlatti. Sonra tüm cesetleri yaktilar. Bana sanki yanmakta olan ölü bedenler arasindan bir ciglik isittim gibi geldi. Yapabilecegim bir sey yoktu. Ben Susa’ya döndüm. Onlar Hac’in hatiri icin savasa devam ettiler.’

admin
13.06.05, 10:24
Warum Verurteilt Europa nicht diese massenmorde?

Wo ist die CDU wo ist die PDS ?

Was für ein heuchlerischer verein :mad:

dertli4u
13.06.05, 10:45
avrupa bunlari bilir ama kamuoyuna anlatmaz.

iste bizim yapmamiz gereken, bu tür konulari, alman/avrupa kamuoyuna/halkina anlatmak ve onlari informe etmek..

admin
13.06.05, 10:47
avrupa bunlari bilir ama kamuoyuna anlatmaz.

iste bizim yapmamiz gereken, bu tür konulari, alman/avrupa kamuoyuna/halkina anlatmak ve onlari informe etmek..

Dogru dedin dertli abi.

Biz yapmasak kim yapacak.

Gök Türk
13.06.05, 11:35
Serefsizler! Bunlari unutmadik, unutmayacagiz! Elbette intikam alacagimiz gün, Azerbaycan bayragini Karabag’a asacagimiz gün gelecek!