PDA

Archiv verlassen und diese Seite im Standarddesign anzeigen : Türkiyenin Barcodu 869

BATTAL
27.06.05, 17:55
http://www.yenicaggazetesi.com.tr/manset.asp?nta=7055&altid=4949

Türkiye kalkinmasi icin önce türk mali. Cünkü unutmayinki bir siyasi veya bir ekonomik kriz olsa ilk kacan yabanci sermaye olacak. Onun icin ilk önce türkmali

Burdan katilmaktan cok mutluluk duyuyorum.

Davut

T.I.M
27.06.05, 18:03
Danke für die info BATTAL.

Allso muss mann nur auf den barcode schauen um zu erkennen aus welchem land die ware ist?

Auch hier in Deutschland?

dertli4u
27.06.05, 18:09
Danke für die info BATTAL.

Allso muss mann nur auf den barcode schauen um zu erkennen aus welchem land die ware ist?

Auch hier in Deutschland?

evet..cünkü barkod numaralari, enternasyonal...her devletin kendi numarasi var..ilk üc numara, hangi devlette üretildigi hakkinda, yanlis hatirlamiyorsam.

Gökcen
27.06.05, 18:10
h&m deki barcodelara dikkat edin
80% türkiyeden h&M mallarinin

acaba almanyanin barcodu kac

dertli4u
27.06.05, 18:16
bazen EU mallarinda Designed in Germany falan yaziyor..ama bu kelimeyi mahsus kullaniyorlar..made in germany süsü vermek icin..

esas gecerli olan sey barkod numarasi.

ve bu da 869 la basliyor... toplam 13 numara olmasi lazim

Checkpoint Charlie
02.08.05, 08:09
Selamlar,

haklisin dostum. 869 ile baslayan 13 basamakli Barcode'lar Türkiyeden.

Bu arada Yunanistaninki: 520 ile basliyor........Kibris(Kastedi len sadece Rum kesimi olmali) 529 ile basliyor.

Hani yani, "Ben Yunan ürünleri veya Kibris-Rum Kesiminin ürünlerini alman" diyenler icin :D :D :D

Ve Ermenistaninkide: 485!!

Özellikle Ermeni ürünlerine, ve aslinda Fransiz ürünlerinede Protesto cekmek gerek.

Fransiz ürünleri: 30-37 arasi. Yani ilk iki basamagi.

Kisaca sunlardan kacinilmali:

485 ! (KESINLIKLE ALINMAMALI) Satin alinan her Ermeni Ürünü, Azerbeycan-Türklerini zayiflatip, ermenilerin elini güclendiriyor. Unutmayin Arkadaslar, Ermenistan Ermenileri ve Diaspora Ermenileri Türkiyeyi acikca "DÜSMAN" olarak görmekte ve Türkiyenin sinirlarini tanimamakta israrli!

529! (Kibris Rum Kesimi)
30-37! ( Fransiz Ürünleri)

Ilgilenenler icin:
http://www.adams1.com/pub/russadam/upccode.html