Rizelikiz
21.02.08, 23:38
Eger bir gün PEYGAMBER efendimiz ziyaretinize gelse,yanlizca bir kac günlügüne aniden calsa kapinizi,,merak ediyorum neler yapacaginizi...
Biliyorum ama böylesine serefli bir konuga acacaginizi en güzel odanizi ona sunacaginiz en güzel yemeklerin en iyisi olacagini, ve inandirmaya calisacaginizi onu evinizde görüyor olmaktan mutluluk duyacaginizi;
gercekten evinizde ona hizmet etmekten alacaginiz hazzi.
Fakat söyleyin bana, EFENDIMIZ evinize dogru gelirken gördügünüzde, ONU kapidami karsilayacaksiniz?
Yoksa onu iceri almadan önce aceleyle,bazi dergileri, gazeteleri carcabuk saklayip yerine KURANI-KERIMImi koyacaksiniz?
Peki halen amerikan filimlerini seyredecekmisiniz televizyonunuzda?
Yoksa kapatmayami kosacaksiniz aceleyle, o size kizmadan önce?
Kimbilir?
Belkide agzinizdan hiccikmamis olmasinimi dilerdiniz, hatirliyamadiginiz en son cirkin kelimeyi...
Peki ya dünyalik müziginizi, kasetlerinizide sakliyacakmisiniz?
Ve onun yerine ortaliga, kitapliginizin raflarinda tozlanmis HADIS kitaplarinimi cikaracaksiniz?
Hemence iceriye girmesine izinmi vereceksiniz?
Yoksa telasla ne yapayim diye saga solami kosturacaksiniz?
Merak ediyorum:
Eger PEYGAMBER EFENDIMIZ bir günlügüne sizinle beraber yasasa, yapmaya devam edecekmisiniz her zaman yapmaya devam ettiginiz seyleri?
Ailenizde sohbetler eski halini koriyacakmi?
Her yemekten sonra sofra duasi etmeyi,yine zormu bulacaksiniz?
Hic yüzünüzü asmadan oflamadan püflamadan, her vakit namazinizi kilacakmisin?
Ya sabah namazi icin, sicacik yataginizdan erkenden firliyacakmisiniz?
Peki ya yine mirildanacakmisiniz her zaman söylediginiz sarkilari?
Yine okuyacakmisiniz her zaman okudugunuz kitaplari?
Peki bilmesine izin verecekmisiniz, aklinizin ve ruhunuzun besledigi seyleri?
Yoksa hic bilmemesinimi istiyeceksiniz?
Söyle diyelim yada: gideceginiz her yere götürebilecekmisiniz PEYGAMBER EFENDIMIZIde?
Yoksa bir kac günlügüne degisecekmi planlariniz?
Tanistirmaktan onur duyacakmisin en yakin arkadasinizi onunla?
Yoksa hic karsilasmamalarinimi umardiniz, peygamberin ziyareti bitene dek bir birleriyle?
Simdi söyleyin acik yüreklilikle , onun kalmasini istermisiniz sizinle?
Sonsuza dek hep birlikte...
Yoksa rahat nefesmi alacaksiniz, ziyareti bitip gittiginde? Gercekten bilmek ilgi cekici olabilir degilmi?
Bilmek ve düsünmek,eger bir gün PEYGAMBER EFENDIMIZ ziyaretinize gelse yapacaginiz seyleri...
Merak ediyorum sadece neler yapabileceginizi....
Biliyorum ama böylesine serefli bir konuga acacaginizi en güzel odanizi ona sunacaginiz en güzel yemeklerin en iyisi olacagini, ve inandirmaya calisacaginizi onu evinizde görüyor olmaktan mutluluk duyacaginizi;
gercekten evinizde ona hizmet etmekten alacaginiz hazzi.
Fakat söyleyin bana, EFENDIMIZ evinize dogru gelirken gördügünüzde, ONU kapidami karsilayacaksiniz?
Yoksa onu iceri almadan önce aceleyle,bazi dergileri, gazeteleri carcabuk saklayip yerine KURANI-KERIMImi koyacaksiniz?
Peki halen amerikan filimlerini seyredecekmisiniz televizyonunuzda?
Yoksa kapatmayami kosacaksiniz aceleyle, o size kizmadan önce?
Kimbilir?
Belkide agzinizdan hiccikmamis olmasinimi dilerdiniz, hatirliyamadiginiz en son cirkin kelimeyi...
Peki ya dünyalik müziginizi, kasetlerinizide sakliyacakmisiniz?
Ve onun yerine ortaliga, kitapliginizin raflarinda tozlanmis HADIS kitaplarinimi cikaracaksiniz?
Hemence iceriye girmesine izinmi vereceksiniz?
Yoksa telasla ne yapayim diye saga solami kosturacaksiniz?
Merak ediyorum:
Eger PEYGAMBER EFENDIMIZ bir günlügüne sizinle beraber yasasa, yapmaya devam edecekmisiniz her zaman yapmaya devam ettiginiz seyleri?
Ailenizde sohbetler eski halini koriyacakmi?
Her yemekten sonra sofra duasi etmeyi,yine zormu bulacaksiniz?
Hic yüzünüzü asmadan oflamadan püflamadan, her vakit namazinizi kilacakmisin?
Ya sabah namazi icin, sicacik yataginizdan erkenden firliyacakmisiniz?
Peki ya yine mirildanacakmisiniz her zaman söylediginiz sarkilari?
Yine okuyacakmisiniz her zaman okudugunuz kitaplari?
Peki bilmesine izin verecekmisiniz, aklinizin ve ruhunuzun besledigi seyleri?
Yoksa hic bilmemesinimi istiyeceksiniz?
Söyle diyelim yada: gideceginiz her yere götürebilecekmisiniz PEYGAMBER EFENDIMIZIde?
Yoksa bir kac günlügüne degisecekmi planlariniz?
Tanistirmaktan onur duyacakmisin en yakin arkadasinizi onunla?
Yoksa hic karsilasmamalarinimi umardiniz, peygamberin ziyareti bitene dek bir birleriyle?
Simdi söyleyin acik yüreklilikle , onun kalmasini istermisiniz sizinle?
Sonsuza dek hep birlikte...
Yoksa rahat nefesmi alacaksiniz, ziyareti bitip gittiginde? Gercekten bilmek ilgi cekici olabilir degilmi?
Bilmek ve düsünmek,eger bir gün PEYGAMBER EFENDIMIZ ziyaretinize gelse yapacaginiz seyleri...
Merak ediyorum sadece neler yapabileceginizi....