Archiv verlassen und diese Seite im Standarddesign anzeigen : Anne Terliği Ve Kullanım Şekli :)
Anne Terliği Ve Kullanım Şekli
Geldiği yer: avustralyalıların bumerangının atasıdır, yüksek yüzdeyle hedefi vurur, vuramazsa sahibine geri döner.
İçeriği: radyoaktif madde icermeyen, kimyasal sonuclar olusturmayan, sadece kisa süreli noktasal fiziki acilar veren, yerden 50 santim ile 185 santim yüksekliginde ucma kabiliyeti olan, maliyeti ucuz, satisi-alisi yasal olan, ayaga giyilen ev esyasi görünümlü oldugu icin ayrica ruhsat gerektirmeyen kullanimi kolay silah. 1400 metre mesafeden nokta atis yapabilen silahlari yaratan insanlarin gecmislerinde olduklarini düsündügüm ev esyasidır.
isin kilicindan daha hizli cekilir, ehlinin elinde isabet yüzdesi yüksektir; terbiye amacliyken aksiyon antrenmani halini alir.hayatimda gordugum ilk kirmizi renkteki tomahawk fuzesidir.
Kullanımı: anne terligi aslinda q nun 007 icin yaptigi bir silahtir.bu silahin turk annelerinin eline ne zaman gectigi tam olarak bilinmemekle birlikte annelerin bunu james bonddan daha etkili kullandiklari asikardir.
şöyle ki;
anne, terligi firlattiktan hemen sonra su sozu sarfeder "getir o terligi cabuk!"...( atacaksan niye istiyon istiyosan niye atıyo dimi )
eger annenin gercekten o terligi istedigini saniyorsaniz zaten o terligi yemeyi haketmissiniz demektir.zira bu cumle tamamen kurbani bir ikilemin icine suruklemek icin söylenmiştir.siz kizgin bir anneye silahini teslim etmekle, istedigini yapmayarak anneyi daha daha cok kizdirmak arasinda bir secim yapmaya zorlanirken pattt! ikinci terligi yersiniz.
ve anne son psikolojik darbeyi indirir;
getir dedim sana o terlikleri!!!.
terligin verdigi zarar yasadiginiz psikolojik cokuntuye oranla bir hictir..
eger annenin gercekten o terligi istedigini saniyorsaniz zaten o terligi yemeyi haketmissiniz demektir.zira bu cumle tamamen kurbani bir ikilemin icine suruklemek icin söylenmiştir.siz kizgin bir anneye silahini teslim etmekle, istedigini yapmayarak anneyi daha daha cok kizdirmak arasinda bir secim yapmaya zorlanirken pattt! ikinci terligi yersiniz.
ve anne son psikolojik darbeyi indirir;
getir dedim sana o terlikleri!!!.
terligin verdigi zarar yasadiginiz psikolojik cokuntuye oranla bir hictir..
:brüll: ay cok yasa. saol cok güldüm :brüll. allah annelerimizi korusun :türkiye:
amin...
sende sagol :)
:brüll:
bu terlik firlatma bitek biz türklerde var galiba, düsünsenize bir alman anne cocuguna terlik firlatiyo: eyyy kevin bring die mama die latschen wieder eyyyy:brüll:
benim annem allahtan hic tutturamazdi hep yandan gecip giderdi, aber meine oma kann das wie ein weltmeister.terlik atma olimpiyatlari olsa bizim türkler altin madalya rekoru kirarlar
az yemedik terlikleri basimiza.
sagolasin annecigim ellerin dert görmesin :nurdinilu:
*ALLAH SANADA BI KIZ COCUGU VERIR INSALLAAAAH!!
*mutter packt schluppen, zielt und wirft! strike."
Hakikaten ha, ben de az terlik yemedim.
boa den spruch sagt deine mama auch????meine mama auch
ALLAHA SANADA SENIN GIBI BIR KIZ COCUGU VERIR INSALLAH SEN DAHA COOOOK CEKERSIN*ay bayilcammmm su kizina bisey söyle * diye babama bide naz yapar hahahaha
unsere mütter sind die besten! *kiz su pantolonu dogru ütüle evlenince kaynanan demicekmi ne bicim ütü yapiyo annesi hicmi ögretmemis diye* ay anneeeeeee beni alan eve vollotomatik bir ütümakinesi alsin*he ya bulunmaz bursa kumasi:brüll:
az yemedik terlikleri basimiza.
sagolasin annecigim ellerin dert görmesin :nurdinilu:
*ALLAH SANADA BI KIZ COCUGU VERIR INSALLAAAAH!!
*mutter packt schluppen, zielt und wirft! strike."
Hakikaten ha, ben de az terlik yemedim.
sendemi meric aga :brüll:
ne yalan söylim, bu terlik firlatma sampiyonlugu sadece kiz cocuklarina mahsusdur diye biliyordum.
itiraf icin tsk´ler.
sendemi meric aga :brüll:
ne yalan söylim, bu terlik firlatma sampiyonlugu sadece kiz cocuklarina mahsusdur diye biliyordum.
itiraf icin tsk´ler.
unisex bacim hahahahahaha
unisex bacim hahahahahaha
kiz cocuklari annelerinden görüyor, büyünce de kocalari eve gec geldiginde sec beyen al bacum:
Tencere
Tava
Oklava
Takonya (söyle kalin topuklu olanlardan)
eline ne gecerse, firlat.
Annem iyki varsin :lach:
birden aklima mandrake geldi :think:.....
kiz cocuklari annelerinden görüyor, büyünce de kocalari eve gec geldiginde sec beyen al bacum:
Tencere
Tava
Oklava
Takonya (söyle kalin topuklu olanlardan)
eline ne gecerse, firlat.
Annem iyki varsin :lach:
birden aklima mandrake geldi :think:.....
yok kiz das sind meine küchensachen,yazik günah..söyle dolapda tas falan bulundurayim:brüll:
isabet edemedikleri zaman, "vuramadin:clap:" diye gereksiz sevinclere bürünmeye hic gerek yok, ikince terlik tam yerine ve daha iyi bir hiz ile aninda firliyor.:brüll:
isabet edemedikleri zaman, "vuramadin:clap:" diye gereksiz sevinclere bürünmeye hic gerek yok, ikince terlik tam yerine ve daha iyi bir hiz ile aninda firliyor.:brüll:
ich war 12?13? hatte sch*** gebaut, mir ne tadel eingefangen.
mein klassenlehrer rief und gab mama grünes licht *los schlag zu*.
daheim angekommen, kam es zum eklat.
zuerst wurde ordentlich losgebrüllt, am arm festgehalten/geschüttelt was das zeug hält.... und dann die backpfeiffe...denkste :)
ich war schneller, duckte mich und mama traf die türkante.
der kleine finger war gebrochen. sie lief 4 wochen mit´ner gibshand rum :hocamiz:
Annem terlik firlatmazdi...
bizzat kendisi getirir ve elleriye hedef bölgelerine temasi saglardi....
*pat* *cat* *küt*
(getti popo)
Anacugum cok düsüncelidir, ogluma zahmet olmasin diye.... fedakarliga bak, kiymetini daha yeni anliyoruz :lach: :nurdinilu:
yav sizin kücüklüklerinizi okuyunca diyorum ne kadar uslu bir cocukmusum ben..
anneme "hic" eziyet etmemisim... :D
bazi anneler terlikten haric oklavayla dövüyorlar..
yada kulak cekerler..
benim annemin eli direk vücuta temas edecek... öbür türlü olmuyor.. :)
benim kulagimi daha bir kere cekmemislerdir...
bilmiyorum neden... fazla acimaz diyemi düsünüyorlardi ne...
yada kizimin kulagi sünmesin demislerdir :D
Balabanismus
03.06.08, 13:39
Pedagojik türk Metodlari:
Bu metodu bilimselestirmekte fayda var, Türk Ana Terlik Metodu..ben saymayi bu metod sayesinde ögrendim. Say ulen shak, bir ,shak, iki...:brüll:
TAT Metodunu ikiye ayirmak mümkün:
1) kulahin anlatigi gibi yakin temas, burada dikkat edilmesi gereken, islem ayni bölgelere yogun bir sekilde uygulandigi zaman kizartici etkisi olur.
2) uzaktan firlatilarak vurulan hedef, bunun acisi kisa süreli olmakla beraber bir anlik daha verimli olabilir. Bir baska ismiyle robin hood metodu diyede kulanilir. Türk anneleri natrix matrix dinlemez neo'yu bile on iki den vurur.:brüll:
aus sözlük.sourtimes. baslik: anne terligi
ayrıca "cennet annelerin ayaklarının altındadır" ve "dayak cennetten çıkmadır" söz öbeklerini, anne terliği ile ilişiklendirerek bir anlam örtüştürmesi yaşatabilir miyiz orası da ayrı bir soru(n)dur.
ich lach mich weg:brüll:
sizin terliginiz, tssssss, lächerlich :lach: bu is oklavayla yapilir :brüll:
ayyıldız66
03.06.08, 15:31
boa den spruch sagt deine mama auch????meine mama auch
ALLAHA SANADA SENIN GIBI BIR KIZ COCUGU VERIR INSALLAH SEN DAHA COOOOK CEKERSIN*ay bayilcammmm su kizina bisey söyle * diye babama bide naz yapar hahahaha
unsere mütter sind die besten! *kiz su pantolonu dogru ütüle evlenince kaynanan demicekmi ne bicim ütü yapiyo annesi hicmi ögretmemis diye* ay anneeeeeee beni alan eve vollotomatik bir ütümakinesi alsin*he ya bulunmaz bursa kumasi:brüll:
Bizim tanidiklar vardi. Kadin oglunu bas gelemezdi, tencereleri kafasina gecirirdi. Bizim tencereler yamulurdu, cocuga gene de birsey olmazdi. O oglanin yedigi dayaklari esek yemezdi. Yedigi dayaklari genelde iltifat olarak kabul ediyordu.