PDA

Archiv verlassen und diese Seite im Standarddesign anzeigen : PKK terör örgütünün. kürt halkına yapmış olduğu katliamlar

TSfalcon
07.07.05, 16:34
sizce pkk terör orgüdü kurt kardeslerimizin adina konusabilirmi.
http://www.sehitler.org/katliam.html
buraya bir girin.
ama kürtlerin cogu diyor bunlari tsk öldürdü.
salakmi bu bazi pkk yandasi olan kürtler.

KingTurek
07.07.05, 16:39
sizce pkk terör orgüdü kurt kardeslerimizin adina konusabilirmi.
http://www.sehitler.org/katliam.html
buraya bir girin.
ama kürtlerin cogu diyor bunlari tsk öldürdü.
salakmi bu bazi pkk yandasi olan kürtler.

Onlara bakarsan Türk Askerini de Türk Askerleri öldürüp pkk nin üstüne atiyor sucu.
Nazilerin yapdigi gibi.
Bu insanlari beyinleri yikanmis namusuzlari melek saniyorlar!

TSfalcon
07.07.05, 16:51
von king
Onlara bakarsan Türk Askerini de Türk Askerleri öldürüp pkk nin üstüne atiyor sucu.
Nazilerin yapdigi gibi.

haklisin sana bir adres verim www.politik-forum.at burda pkk lilar bizim üstümüze
atiyor sucu adim orda lazogluf61 serefsizler kovdu beni bu adresde pkk teror dersen
modi ler kiziyor

KingTurek
07.07.05, 17:40
von king
Nazilerin yapdigi gibi.

haklisin sana bir adres verim www.politik-forum.at (http://www.politik-forum.at) burda pkk lilar bizim üstümüze
atiyor sucu adim orda lazogluf61 serefsizler kovdu beni bu adresde pkk teror dersen
modi ler kiziyor

ich habe schon biel von dieser Seite gehört, aber dort lesen will ich nur ungern, wenn das alles stimmt was man über die sagt.

admin
07.07.05, 17:45
von king
Nazilerin yapdigi gibi.

haklisin sana bir adres verim www.politik-forum.at (http://www.politik-forum.at/) burda pkk lilar bizim üstümüze
modi ler kiziyor

Die hatten dort doch ein Türkeiforum (mit einem Kurden als Mod) was ist den daraus geworden ?

Ich kann es nicht mehr finden..

KingTurek
07.07.05, 17:48
Die hatten dort doch ein Türkeiforum (mit einem Kurden als Mod) was ist den daraus geworden ?

Ich kann es nicht mehr finden..

Demin baktim. Adi Eurasien-Forum olmus:rolleyes:

dertli4u
07.07.05, 23:57
gecmiste ve günümüzde, kendi insanini öldürenler..feodal agalar ve daha sonra da, kendisine siyaseti maske yapmis olan Pe Ka Ka

ufak bir örnek.

(bir iki tane terör örnegi-pkk li saniklar)

23.01.0987 / Mardin / Midyat / efeler mezrasi / Kadri Agirmanin evine gittik.Zana gelisigüzel ates etmeye basladi.Evin icindeki sahislari tariyordu. Daha sonra ben de silahimi dayadigim yerden alip odanin icine dogru gelisigüzel ates ettim. Zana disari ncikarken evin icine el bombasi ve molotof kokteyli atti....Daha sonra bu olayda 14 kisinin ölmüs oldugunu ögrendik.(s.215-son isyan)

20.06.1987 / /ömerli ilcesi / pinarcik köyü / ......Evlere girerek evdeki sahislara ates ederek öldürdük..Evlerdeki cocuk ve kadinlari disaridaki Lezgin e teslim ettik. Bu da, biz evlere girdigimizde teslim olan cocuk ve kadinlara ates ederek öldürmüstür...Eylem bir bucuk saat sürmüstür...Daha sonra 30 kisinin ölmüs oldugunu ögrendik...(s.216-son isyan)

Gökcen
07.07.05, 23:59
allah belasini versin apo denen pisligin insallah prostat kanserine yakalanir(mehmet ali erbilden alinti)

TSfalcon
08.07.05, 01:07
admin

kein ahnung aber politik forum.at ist kein forum sondern richtiger
pkk unterstützer sogar die mods.
nur weil ich da geschrieben habe botan du unterstützt öcalan du bist ein
terror unterstützer.
dann haben die mich gesperrt :mad:

TSfalcon
09.07.05, 14:36
Askeri araç mayına çarptı: 3 şehit, 15 yaralı

Hakkari’nin Şemdinli İlçesi’nde, askeri aracın terör örgütü PKK tarafından yola döşenen mayına çarpması sonucu ilk belirlemelere göre 3 askerin şehit olduğunu, 15 askerin yaralandığını bildirildi.
Hakkari’nin Şemdinli İlçesi’ne bağlı Derecik Beldesi kırsalında devriye görevini yapan askeri aracın mayına çarpması sonrasında şehit olan erlerin Mehmet Çamcı, Ender Alber ve İbrahim Boybey olduğu açıklandı.
Yaralı asker sayısının 15 olduğu, Hakkari Askeri Hastanesi’nde tedavi gören askerlerin uzman çavuş Adem Şahan, erler Cengiz Aydın, Hüseyin Torun, Nefi Yetitiren, Abdulaziz Çalışkan, Cem Öztürk, Abdullah Gezgin, Barış Gökbaşlar, Bestavi Veziroğlu, Cemal Şahin, Mehmet Engin ve Zeynel Özdemir oldukları bildirildi.
Yetkililer, kimlikleri henüz belirlenemeyen 3 askerin de Van Askeri Hastanesi’nde tedavi altına alındığını kaydettiler.
http://www.milliyet.com.tr/2005/07/09/index.html

görüyorsunuz vatantas her gün ölüyor avrupa arkamizda degil.
herkes londrada ki terörü konusuyor erdogan bile ne olacak bizim halimiz :D