Archiv verlassen und diese Seite im Standarddesign anzeigen : DEHAP'tan kacirilan askere şartlı destek...
Tunceli Pülümür'de terör örgütü PKK tarafından Er Coşkun Kirandi için DEHAP devreye girdi. Parti Kırandi'nin ailesine teslim edilmesini istedi, ancak bazı şartlarla...
Demokratik Halk Partisi (DEHAP), PKKnin silahlı gücü Halk Savunma Güçleri (HPG) tarafından 11 Temmuzda kaçırılan Er Coşkun Kırandinin ailesine sağ teslim edilmesini talep ettiklerini bildirdi.
DEHAP Genel Merkezinden yapılan yazılı açıklamada, Er Coşkun Kırandinin serbest bırakılmasıyla barış ortamına katkı sağlanacağı belirtildi.
Operasyonların ve çatışmaların durdurulması çağrısının yer aldığı açıklamada şunlar kaydedildi:
"Hükümet ve askeri yetkililer bölgedeki operasyonları derhal durdurarak, Er Coşkun Kırandinin ailesine sağ teslim edilmesi için uygun koşullar yaratılmalıdır."
www.internethaber.com (http://www.internethaber.com)
------------
nak sen su tosbagalara, yok öyle yapilacakmis yok böyle yapilacakmis .Kapatin sunlari artik ya , yeter öttüler ...............
kanki Tunceli Pülümür'de terör örgütü PKK tarafından Er Coşkun Kirandi için DEHAP devreye girdi. Parti Kırandi'nin ailesine teslim edilmesini istedi, ancak bazı şartlarla...
gözlerime inanamiyorum dehap tehdit ediyor TC milletini.
ne günlere kaldik dehap lileri alistirmislar adamlara her tavizi ver bu olur iste.
gerisi gelecek daha kötü olacak.
insallah olmaz
Köküne kibrit suyu, köküne kibrit suyu, köküne kibrit suyu
.
Köküne kibrit suyu, köküne kibrit suyu, köküne kibrit suyu
.
sabredin...daha dehap gercek yüzünü tam göstermedi...o zaman, bizim "entel/aydinlari görcegiz, ne diyecekler acaba.
dünde, avrupa parlementosundaki türk kökenli alman milletvekilleri (öger,ötzdemir,uca vs.) aciklama yapti..karsilikli olarak silahlar susmaliymis...
ne alaka..adam bölücülük yapacak ona birsey demiyeceksiniz, ama ne zaman ki devlet gücleri onlari yakalamak icin operasyon yapmaya basliyaor, hemen öteceksiniz.
ama, toplum bu zihniyeti taniyor artik.
sabredin...daha dehap gercek yüzünü tam göstermedi...o zaman, bizim "entel/aydinlari görcegiz, ne diyecekler acaba.
dünde, avrupa parlementosundaki türk kökenli alman milletvekilleri (öger,ötzdemir,uca vs.) aciklama yapti..karsilikli olarak silahlar susmaliymis...
ne alaka..adam bölücülük yapacak ona birsey demiyeceksiniz, ama ne zaman ki devlet gücleri onlari yakalamak icin operasyon yapmaya basliyaor, hemen öteceksiniz.
ama, toplum bu zihniyeti taniyor artik.
Ya dertli abi adamlar daha nasıl gerçek yüzlerini göstereceklerki? Düşünebiliyor musun? Adamlar resmen Mehmetçiğin serbest bırakılması için şart koşuyor! Yani şartlarımızı kabul edersen askerini serbest bırakırız havasındalar. Atatürk olacaktıda bunların hepsinin cezasini verecektik
GÖKTÜRK Ya dertli abi adamlar daha nasıl gerçek yüzlerini göstereceklerki? Düşünebiliyor musun? Adamlar resmen Mehmetçiğin serbest bırakılması için şart koşuyor! Yani şartlarımızı kabul edersen askerini serbest bırakırız havasındalar. Atatürk olacaktıda bunların hepsinin kafasını uçuracaktık
YAPARLAR KARDES YAPARLAR ÖYLE BIR YAPARLARKI GÖRÜYORSUN YAPIYORLAR:
BIZIM BASIMIZA DAHA NELER GELECEK BEKLIYELIM GÖRELIM:
IC ISLERI VE DIS ISLERI BAKANLIGI BAGIMSIZ KALMADIKCA YAPARLAR
Cem Ötzdemür vesairenin bacaklarinda don olsada Amerika ve El Kaide hakkinda ayni tür aciklamalarda bulunabilseler. Nerde o günleeeeeer? hepsi bes paralik satilmis yalakaherifler.
Türkiyedekiler, yani icimizdekiler desen, aynisi.
Durum vahim.
TOZKOPARAN
14.07.05, 19:41
Ben dedigim sanki ben hep dinliyorum. Simdi Dehapin tanimi ne adamlar resmen terör örgütünü destekliyorlar ve ayni zamanda bunu bilen en büyük secme grubu olan kürtler bunlari baraj olmasaydi meclise sececekti.
Hatirlarsiniz leyla zanada zaten pkk yanlisiydi ve kürtler bunu secerek meclise soktu.
Simdi bu dogru degil. Acaba dehap secmeni bu partinin pkk yi destekledigin biliyor mu bilmiyor mu. Tabii ki biliyor ve tabii ki bunu icin seciyor.
Ben dedigim sanki ben hep dinliyorum. Simdi Dehapin tanimi ne adamlar resmen terör örgütünü destekliyorlar ve ayni zamanda bunu bilen en büyük secme grubu olan kürtler bunlari baraj olmasaydi meclise sececekti.
Hatirlarsiniz leyla zanada zaten pkk yanlisiydi ve kürtler bunu secerek meclise soktu.
Simdi bu dogru degil. Acaba dehap secmeni bu partinin pkk yi destekledigin biliyor mu bilmiyor mu. Tabii ki biliyor ve tabii ki bunu icin seciyor.
Ayrimcilik yapma kardes. Kürler, Kürtler. Amma ettiniz be!
TOZKOPARAN
14.07.05, 19:51
Kardesim ben kimseye karsi ayrimcilik yapmiyorum.
Sadece dogruyu söylüyorum. Öyle degilmi. DEHAP in en büyük secim gurubu kim
tabii ki Kürtler. Ama acaba Kürtler bilmiyormu bunlarin Pkk terörünü destekledigini.
Siz bana cevap verin. Kürt secmen dehapin pkk yi destekledigini biliyor mu bilmiyormu.?? Onlari secerkene hic sormuyormu kendine bu soruyu veya hic haber izlemiyorlarmi bunlar.
4 5 kürdün yaptigi hatayi tüm kürtlerin üzerine atamazsin
lütfen irkcilik yapmiyalim
TOZKOPARAN
14.07.05, 19:57
Gökcen ne irkciligi sen benim sordugum soruya cevap versene.
Hem 4 5 kürt kim oluyormus.
Gökcen ne irkciligi sen benim sordugum soruya cevap versene.
Hem 4 5 kürt kim oluyormus.
ben senin sorularina cvp vermez zorundamiyim?
eger sen burda kürtler kürtler diye bagirirp durursan ve tüm kürtleri dehapi desteklemekle suclarsan bu ön yargidir!!!
eger kürtlerin hepsi dehapi destekleseydi oy oranlari az olmazdi!
tabii ki Kürtler. Ama acaba Kürtler bilmiyormu bunlarin Pkk terörünü destekledigini.
Siz bana cevap verin. Kürt secmen dehapin pkk yi destekledigini biliyor mu bilmiyormu.?? Onlari secerkene hic sormuyormu kendine bu soruyu veya hic haber izlemiyorlarmi bunlar.
Elbette biliyorlar. Zaten kürt asilli insanlarimizin %10 pkkci. O yüzden bu unsurlarin oylarida dogru yoldan dehape veya hadepe veya depe akmaktadir.
Yalniz unutmayalimki, dehap gecen secimlerde SHP ile birlestigi halde %3 oy aldi.
Ne yapalim simdi? Yüzde 10luk cürük elma yüzünden bütün kürt kökenli vatanddaslarimizi rencidemi edelim?
El Kaide örgütü ve destekleyicileride %100 müslümanlradan olusmaktadir. Ayni sekilde tüm müslümanlari o terör sablonina yerlestirebilirmiyiz?
TOZKOPARAN
14.07.05, 20:03
Secimlere fazla kalmadi. O zaman oy farkini görün. Hele hele avrupa gibi bir destekciyide arkalarina aldiktan sonra meclise bile girecekler. O zaman elmanin yüzde kaci cürük göreceksiniz.
Secimlere fazla kalmadi. O zaman oy farkini görün. Hele hele avrupa gibi bir destekciyide arkalarina aldiktan sonra meclise bile girecekler. O zaman elmanin yüzde kaci cürük göreceksiniz.
DEHAPmı meclise girecek?:)
Olabilir. Türkiyede insanlarn ne cabuk kandirilabilecegini son secimlerde hep birlikte izledik. Birisi cikip, "ben degistim" dedigi an, is bitebiliyor.
kardes
dehapi aldigi oya bakarsan, kürt asilli insanlarimizin ancak ücte birinin oyunu almistir.
dehapin aldigi belediye baskanliklarinda yöresel sartlar rol oynamistir.
o bölgede, köylerde ve mezralarda secimlerde nasil oy kullaniliyor biliyormusun...asiretler toplu olarak nasil oy kullaniyor biliyormusun...cok enteresandir, o bölgede yanlis kullanildigi cin gecersiz sayilan oy miktari cok ama cok düsüktür..cünkü, birileri sandiga istedigi gibi oy atar..ayrica, bir köy düsün ki orada dehap oy alamadi.o köye ne yapiliyor biliyormusun.
devlet olarak, yöre halkini DEHAP in ve PKK nin eline teslim etmisiz...simdi niye dehap a oy veriyor ve pkk yi destekliyor diye kiziyoruz.
TOZKOPARAN
14.07.05, 20:11
O yönden cok haklisin dertli abi. Hangi yüzyilda yasiyoruz ki daha asiret agalari yok 8 esli agalar ve onlarin dügününde savurulan dolarlar. Bu para kimin yazik fakir köylünün. Bence bu asiret isine devlet el atmasi lagzim. Böyle devam edemez. Devlet senin dedigin gibi dogudan umudu kesti. Ama neyazziki onlar da resmen kurtlarin eline düstü.
Wenn die geburtenrate weiter so steigt und sie weiterhin unterstützung von europa erhalten werden sie ins Parlament gewählt. Bundan emin olabilirsin
O yönden cok haklisin dertli abi. Hangi yüzyilda yasiyoruz ki daha asiret agalari yok 8 esli agalar ve onlarin dügününde savurulan dolarlar. Bu para kimin yazik fakir köylünün. Bence bu asiret isine devlet el atmasi lagzim. Böyle devam edemez. Devlet senin dedigin gibi dogudan umudu kesti. Ama neyazziki onlar da resmen kurtlarin eline düstü.
Wenn die geburtenrate weiter so steigt und sie weiterhin unterstützung von europa erhalten werden sie ins Parlament gewählt. Bundan emin olabilirsin
8 karili olmak ve dogum oraninin zararlari ile ilgili biraz arastirma yaparsan, iyi olur..
türkiye kimsenin eline gecmez merak etme...yeter ki biz adam gibi adam olalim, yeter...
neyse, bu tartisma esas konusundan baska konuya döndü..
DEHAP: Kaçırılan er öldürülmemeli
DEHAP Genel Başkanı Tuncer Bakırhan ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, PKKdan kaçırdığı er Coşkun Kırandiyi serbest bırakmasını istedi. Bakırhan dün yaptığı yazılı açıklamada, Kırandinin kaçırılmasını HPG (Hzen Parastina Gel- Halk Savunma Güçleri)gerillalarınca alıkonulan ifadesiyle tanımladı. Bakırhan, Hükümetimiz ve askeri yetkililer bölgedeki operasyonları derhal durdurarak Er Coşkun Kırandinin ailesine sağ salim teslim edilmesinin koşullarının yaratılmasını sağlamalıdır dedi. Baydemir de Kırandinin yaşam hakkının korunmasını isteyerek, Bir an önce çatışmasızlık ortamına geçilmesi ve barışın sağlanması gerekir diye konuştu.
http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~1@w~1@nvid~604577,00.as p
hükemet nerde içişleri bakanı açıklama bile yapamıyor
daha bunlar çok konuşur avrupa birliği ayağına, ülke bölünüryor ab ye hayır demekden neden çekiniyoruz askerlerimiz ölüyor
EMIR ET DEHAPHÜKÜMET YAPAR :D
TOZKOPARAN
15.07.05, 18:53
Kafayi yorma lazfalcon türkiye bi su avrupadan tam bir tokat yisin o zaman bak bakalim türkiyede neler oluyor. Türkiyenin durdugu temeller bozuk ve kücük bir sarsintida dökülmeye basliyor. Binanin tek destegi simdilik ekonomi ama o da birgün yikilacak.
bakin hükemetin yaptigi hatalara , gelceksecimlerde ülkücülerin ekmegine yag sürüyorlar .Böyle devam ederse hükümetin pasifligi bende oyumu mhp ye verecegim .
TOZKOPARAN Kafayi yorma lazfalcon türkiye bi su avrupadan tam bir tokat yisin o zaman bak bakalim türkiyede neler oluyor. Türkiyenin durdugu temeller bozuk ve kücük bir sarsintida dökülmeye basliyor. Binanin tek destegi simdilik ekonomi ama o da birgün yikilacak.
cok süper düsündün aynen bende diyorum.
ekonomimi evet tüpras var hatirlatim orasi satilirsa yarin yine ekonomi kötüye giderse bu sefer ucaklarimizi nasil kaldiracagiz.
insallah bir tokat yeriz avrupadan AMIN da egemenligimizi koruruz :D
kktc satilmaz.dehap simarmaz ve emir vermez
oh be vatan buna denilir ozaman