PDA

Archiv verlassen und diese Seite im Standarddesign anzeigen : Minen a la Berlusconi

Detan
16.07.05, 14:52
PKK patlayıcıları İtalya'dan alıyor

BAŞBAKAN Erdoğan'ın yakın dostu İtalya Başbakanı Berlusconi, sahte dostluk açıklamaları yaparken ülkesinin mayınları Türkiye'de kan akıtıyor.

İSTİHBARAT birimlerinin raporuna göre Güneydoğu'da kullanılan PKK mayınlarının yüzde 60'ının İtalyan yapımı olduğu ortaya çıktı

PKK'nın mayınları İtalyan yapımı

GÜNEYDOĞU'da son günlerde güvenlik güçlerine yönelik artan terör eylemleri nedeniyle terörün yoğun olduğu bölgelerin kırmızı işaretli haritası çıkarıldı.

Berlusconi mayınları

Başbakan Erdoğan'ın yakın dostu İtalya Başbakanı Berlusconi'ni sahte dostluk açıklamaları yaparken ülkesinin mayınları Türkiye'de kan akıtıyor.

İstihbarat birimlerince hazırlanan raporda, PKK'nın artan mayınlama eylemlerinde kullandığı mayınların yüzde 60'ının İtalyan yapımı olduğu belirtildi.

K Irak'taki 17 kamp

PKK'nın Güneydoğu'da son 3 ay içerisinde uzaktan kumandalı mayınlı saldırıları nedeniyle bölgedeki üst düzey sivil ve askeri yetkililer, geçen ay 'terör zirvesi'nde gelişmeleri değerlendirdi. Terörün yoğunluk kazandığı bölgelerin haritası çıkarıldı. Kırmızı işaret altına alınan bu bölgelerde güvenlik önlemleri artırıldı.

Istihbarat birimlerince hazırlanan raporlara göre, PKK'nın halen Kuzey Irak'ta 17 ayrı kampta faaliyeti bulunduğu ve 5 bin 500 civarında silahlı teröristi olduğu kaydedildi. Örgütün daha çok risksiz olduğu için uzaktan kumandalı mayınlama eylemlerine giriştiği belirtilen raporda, mayınların genelde İtalyan yapımı olduğu vurgulanıyor.

700 PKK'lı Türkiye'ye sıszı

Öte yandan PKK Kandil Dağını üs olarak kullanmaya devam ediyor. Son aylarda buradan Türkiye'ye 700 PKK'lı sızdı. Bir grup da Fırat vadisindeki bölgelere kaydı. Ancak ABD Kandil'i ısrarla bombalamıyor.

Ankara'ya gelen son istihbarat bilgilerine göre, kamptaki terörist sayısı 2003 ortalarında 1500'e çıktı. Şimdi ise 5 bin 500. Her geçen gün de artıyor

http://www.ortadogugazetesi.com/haber_dv.asp?haber=9152

Detan
16.07.05, 14:53
Kusura bakmayin arkadaslar...bu saaten sonra Ab nin iyi niyetine inanlara ben ya cok saf derim yada bölücü/hain!!!!

Gökcen
16.07.05, 14:59
Kusura bakmayin arkadaslar...bu saaten sonra Ab nin iyi niyetine inanlara ben ya cok saf derim yada bölücü/hain!!!!

avrupalidan bize nezaman hayir gelmiski simdi gelsin

Gök Türk
16.07.05, 15:49
Hergün şu Erdoğan adlı herifi daha çok seviyorum. Nasıl bir duygu acaba, Avrupa’daki en yakın arkadaşının senin askerini Şehit eden teröristlere mayın satması? El-Tayyip Türk düşmanı olduğu için soruyorum, çünki bir Türk’e sorulacak bir soru değil bu: Acaba içi cız ediyor mu?