PDA

Archiv verlassen und diese Seite im Standarddesign anzeigen : Bitlis'te Mehmetçiğe hain pusu

kanki
17.07.05, 21:59
Bitlis'in Merkez İlçesi'ne bağlı Çeltik Köyü yakınlarında devriye gezen askeri aracın mayına çarpması sonucu 4 askerin yaralandığı bildirildi.
Bitlis Valisi M. Asım Hacımustafaoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, merkeze bağlı Çeltik Köyü'nde devriye görevi yapan jandarma komutanlığı ekiplerinin bulunduğu aracın, yola döşenmiş uzaktan kumandalı mayına çarptığını söyledi.

Patlamada, araçta bulunan jandarma onbaşı Muzaffer Ürgen ve Ahmet Ergül ile jandarma er Muharrem Kayaoğlu ve Mehmet Pehlivan'ın yaralandığını bildiren Hacımustafaoğlu, ağır yaralanan jandarma onbaşı
Ürgen ve Ergül'ün, Tatvan Askeri Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından helikopterle Diyarbakır Askeri Hastanesi'ne sevk edildiğini kaydetti.

Yaralı diğer erlerin ise Tatvan Askeri Hastanesi'nde tedavilerinin sürdüğünü belirten Hacımustafaoğlu, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü sözlerine ekledi
www.internethaber.com (http://www.internethaber.com)
-----------------------
yine mayin yine pkk ........:mad:

dertli4u
17.07.05, 22:19
dün biraz haber seyrettim..cok kizdim gene..bune ya..askerlerimizin kafasinda normal sapka var ve siperde bekliyorlar..halen, celik kask lar alinmadi..cok az askerde kask var..halbuki, catismada en önemli korunma, kafadaki celik kasktir...

hükümet is basina geldikten sonra, altlarina yüzlerce yeni model, mercedes makam arabasi aldi ama TSK "tasarruf genelgesi" yüzünden koruyucu hafif celik yelek ve kask alamiyor...

Refa
17.07.05, 22:23
Yeni Ismet Beyler gerekli vatana - baska caresi yok bu isin.

JeuneTurk
17.07.05, 22:50
dün biraz haber seyrettim..cok kizdim gene..bune ya..askerlerimizin kafasinda normal sapka var ve siperde bekliyorlar..halen, celik kask lar alinmadi..cok az askerde kask var..halbuki, catismada en önemli korunma, kafadaki celik kasktir...

hükümet is basina geldikten sonra, altlarina yüzlerce yeni model, mercedes makam arabasi aldi ama TSK "tasarruf genelgesi" yüzünden koruyucu hafif celik yelek ve kask alamiyor...

bir kask olsa hadi neyse,
bir helikopter alacaklar, cakmakoglu sayesinde bit türlü alinamiyor, yerli savunma sanayimiz durmus halde.
halbuku pkk ya karsi en etkili silah atak helikopterleri :mad:

@refa hangi ismet beyi kast ediyorsun?

Refa
18.07.05, 00:02
anlayan anlar.

dertli4u
18.07.05, 00:09
bir kask olsa hadi neyse,
bir helikopter alacaklar, cakmakoglu sayesinde bit türlü alinamiyor, yerli savunma sanayimiz durmus halde.
halbuku pkk ya karsi en etkili silah atak helikopterleri :mad:

@refa hangi ismet beyi kast ediyorsun?

ismet inönüyü kasdediyor..inönü "cizmelerimi giydirmeyin bana" deyisiyle ünlüdür.

ayrica, seyh sait isyaninda, pasif kalan o günkü hükümet istifa etmis ve ismet inönü tekrar basbakan olmustur..seyh sait isyanini bitirmistir...

Wolfsblut
18.07.05, 14:40
Von Ismet Inönü halte ich gar nix !!
cok islamdüsmani adam´dan hic iyi birsey duymadim, borc üstüne borc yapti,duyduma göre üstelikte Kürdümüs.

JeuneTurk
18.07.05, 14:59
ismet inönüyü kasdediyor..inönü "cizmelerimi giydirmeyin bana" deyisiyle ünlüdür.

ayrica, seyh sait isyaninda, pasif kalan o günkü hükümet istifa etmis ve ismet inönü tekrar basbakan olmustur..seyh sait isyanini bitirmistir...

aciklamalar icin tesekkür ederim.

dertli4u
18.07.05, 15:15
Von Ismet Inönü halte ich gar nix !!
cok islamdüsmani adam´dan hic iyi birsey duymadim, borc üstüne borc yapti,duyduma göre üstelikte Kürdümüs.

gözüm

ismet inönü borc yapmadi..hatta, borc yapmamak icin, ekmegi ve diger ihtiyac mallarini bile Karne ile dagittirdi..türkiyenin bütcesinde bir kurus bosrc yoktu onun zamaninda.

kürt asilli olmasindan bize ne..doguda cikan isyanlarin hepsini devlet gücleri ile bastirmasi yetmezmi..ayrica, ne mutlu türküm diyene siarina gönülden bagli birisi idi.

hatta, doguda bircok bölgeye, bulgaristandan ve dogu türkistandan gelen türk göcmenlerini yerlestirdi..ama biz sonradan o insanlara kültürümüzü yasatamadik..hatta, onlarin büyük kismi kürtce lehcesini ögrendi.

kimin sucu bu..kendi insanini gecmiste oldugu gibi, sonra da kendinden uzaklastirmissin..asiretlerde oldugu gibi, göcmen olarak oraya yerlestirdiklerini bile kültürel olarak kaybetmissin...anlatabildim mi?

Wolfsblut
18.07.05, 15:51
gözüm

ismet inönü borc yapmadi..hatta, borc yapmamak icin, ekmegi ve diger ihtiyac mallarini bile Karne ile dagittirdi..türkiyenin bütcesinde bir kurus bosrc yoktu onun zamaninda.

kürt asilli olmasindan bize ne..doguda cikan isyanlarin hepsini devlet gücleri ile bastirmasi yetmezmi..ayrica, ne mutlu türküm diyene siarina gönülden bagli birisi idi.

hatta, doguda bircok bölgeye, bulgaristandan ve dogu türkistandan gelen türk göcmenlerini yerlestirdi..ama biz sonradan o insanlara kültürümüzü yasatamadik..hatta, onlarin büyük kismi kürtce lehcesini ögrendi.

kimin sucu bu..kendi insanini gecmiste oldugu gibi, sonra da kendinden uzaklastirmissin..asiretlerde oldugu gibi, göcmen olarak oraya yerlestirdiklerini bile kültürel olarak kaybetmissin...anlatabildim mi?

derli4you abi

vallah görüyok ne mutlu türküm diyene kürtler basimisa cöküyor,bence büyük bir hata.Sadece Bir Türk Türk´dir.
Neyse Sagol für dein Aufklärung mit Inönü :)