PDA

Archiv verlassen und diese Seite im Standarddesign anzeigen : FLAŞ.... ABD sınırımıza yığınak yapıyor !

Atilla
24.07.05, 04:09
"Türkiye, teröristleri etkisiz hale getirmek için her türlü çareye başvururken, Başbakan Erdoğan'ın "gerekirse sınır ötesinde operasyon yaparız" sözleri Irak sınırını hareketlendirdi.

İnternethaber'e ulaşan çok özel bir bilgiye göre, Türkiye'nin operasyon yapmaya çok meyilli olmamasına rağmen, ABD'lilerin tahrik edici adımlar attığı belirtiliyor.

İddialara göre, şu anda ABD askerleri ve onun emrindeki peşmergeler, sınır ötesinde muhtemel bir operasyona karşı hazır bir şekilde bekliyor.
Peşmergelerin içerisinde İsrail'li eğitmenlerin de bulunduğu gelen haberler arasında.

Türkiye'deki son terör olayların İmralı'dan değil, Irak'taki ABD stratejisinden kaynaklandığını bildiren İnternethaber'in haber kaynağı, "Bunlar Türkiye'yi batağa sürüklemek niyetindeler. Bu yüzden de ciddi hazırlıklar yapıyorlar." dedi.

http://www.internethaber.com/mays/article_view.php?aid=305666

General43
24.07.05, 13:10
Bu Metal Firtina Kitabini ABD cikarmisdir, hic süphem yok.
Yalanci Sihirbaz gibi oyun oynayip Türkleri korkutmak istiyor, ama bosuna!!!
ABD su PC Oyunu Battlefield 2 de bile Cin Halk Cumhuriyeti ile savasiyor.
Olacak is degil. Adamlar durduk yerde Cin`e savas acmakta.
Hepsi bilincli hareketler.
Bunun gibi cok örnek var, ama maalesef bizim Millet önlem almiyor!
Daha halen Burger King, Mc Donalds de yiyor, Cola iciyor, Amerikan Filimlerini izlemek icin Sinemada para birakiyor. Kisaca Türkler de daha halen Jeton düsmedi!
Ben hep vurguladim ve yine yapacagim.
Biz icimizdeki önde giden "Hocalara" ve "Milliyetcilere" iyice bakmamiz gerekir!
Bu Fetullah Gülen den tut, Merve Kavakci, Tayyup Oglan ve digerleri!
Hepsi Diyalog ve ilimli Islam yanlisi!
Bugünlerde cok dikkatli olmamiz lazim. Türk Halkin damarindan girilm,eye calisiliyor. Adamlar Dinimize bile Reform yapmaya kalkismislar!
Bir Cuma Namazini New York ta bir Kadin kildirdi, kimse gikini cikarmiyor! Tayyip Oglan bunu niye Medya da dile getirmiyor? :rolleyes:
Ben Diyanet den sasmam ve Ilimli Islam gibi bir seyi kabul etmiyorum!
Adamlar bizi böldüler bile haberimiz yok! Son Dönem de de Avrupa Islami diye bir sey cikardilar Gündeme!
Biz ne kadar AKP`ye oy verirsek, ABD ülmemizde o kadar etkili Politika izleme imkani bulacakdir!
Kuzey Irak`a mecbur girecegiz, baska yolu yok. Ama zamani ABD degil biz belirliyecegiz! Onlarin umadiklari biz Zaman girmemiz gerekir.
Iran secimleri beni düsündürdü acikcasi! Bu yeni Lider, acaba ABD`nin Adamimi yoksa harbiden ABD`yi nefret edip bize PKK`yi silmemiz icin destek veriyor?
Sanirim dostu düsmani iyi secmemiz lazim! Durum iyice karisik!

Atilla
24.07.05, 16:19
Bizim ne tür Moderen Amirakan Silagi varsa, Amerikandan yana calisacak! Biligim kadariyle, bunlar Ucak Systemleri kapata biliyorlar ...

Skywalker
24.07.05, 19:42
Mein türkisch ist nicht gerade Spize, aber ich schätze hier geht es um den Nordirak. Könnte mir jemand genauer sagen um was es da geht ?

kanki
24.07.05, 20:39
Es wird geschrieben das dir Amerikaner an der Nord Irakischen Grenze such für einen Krieg vorbereiten.

Wolf
24.07.05, 20:41
Ben Diyanet den sasmam ve Ilimli Islam gibi bir seyi kabul etmiyorum!

Was genau meinst Du damit? :confused:

kanki
24.07.05, 20:45
Diyanetden baska bir sey tanimadigini ifade etmeye calisiyor

EFE1987
24.07.05, 22:12
Bizim ne tür Moderen Amirakan Silagi varsa, Amerikandan yana calisacak! Biligim kadariyle, bunlar Ucak Systemleri kapata biliyorlar ...

Benim duyduma göre Türkiye kendine ayit bir Ucak systemi kullaniyor ama emin degilim

Someone
24.07.05, 22:20
Benim duyduma göre Türkiye kendine ayit bir Ucak systemi kullaniyor ama emin degilim

Ne ucak sistemi?! hali hepsi hazir amerikan mali,.. ne kadar kendimiz yapsak da, hepsi amerikanin icadi.

F16 mis, F4 mis, F5 mis, Cobra mis,. ne istersen. Alles MADE IN USA.

Wir montieren nur zusammen und prduzieren einige grössere teile (im besten fall). Elektronik, Cockpit etc. kommt von Uncle Sam.

Wolf
24.07.05, 22:26
Hätte nicht gedacht, dass Someone mal was richtiges schreibt. Offenbar stimmte wenigstens der Spruch mit dem Flugzeugmechaniker! :rolleyes:

In der Tat produzieren wir flugzeugtechnisch gesehen gar nichts selber. Üc bes tane vida sIkIyoruz diye "F-16 üretiyoruz" diye havalara gireriz. "Toyota üretiyoruz" gibi sacma bir laf.

KEINER dort in den Fabriken weiss, warum ein Teil SO und nicht ANDERS aussieht. Die gesamte ingenieurstechnische Leistung kommt von draussen. Sobald jemand die CNC-Programmierung löscht, sind wir niemals in der Lage, auch nur eine verdammte Schraube einer F-16 zu produzieren. :o:o

Atilla
24.07.05, 23:27
@ Alle

Keine sorge, USA bereitet sich nicht auf ein Krieg mit uns vor! Den Irak steht ein Bürgerkrieg bevor, die USA wollen nur noch (wenigstens) die Ölfelder sichern.

Das wird aber der Türkei eine Lektion und an alle die Glaubten USA sind freunde ...
Das wird ein weiteres denkmalzettel das man sich von den USA Waffentechnisch noch unabhängiger machen muss sogar in eigene Forschung und Entwicklung stecken muss !

Wolf
25.07.05, 00:02
Das wird ein weiteres denkmalzettel das man sich von den USA Waffentechnisch noch unabhängiger machen muss sogar in eigene Forschung und Entwicklung stecken muss !

YES, Atilla! Wir sind auf einer Wellenlänge! ;)

dertli4u
25.07.05, 00:33
Was genau meinst Du damit? :confused:

ilimli islam diye bahsettigi konu, abd nin son 30 yildir ortaya attigi ve kendi idare edebilecegi, etki edebilecegi bir "islam kusagi"...bunun icin bircok arap ülkesinde , degisik guruplarla isbirligi yapti ve epey sonuc aldi...

biryanda, elkaide, bin ladin, zahawi vs. gibi insanlar, islam adi altinda terör eylemi yaparken, diger yanda ilimli islamcilar vs..ama her iki kesiminde ipleri abd nin elinde olacak.

bu konuda, henüz, türkiyede sonuc alamadi..halen BOP icin güvenilir "ortak" bulamadi..türkiyedeki el attigi guruplarin takiyye yaptigini düsünüyor..ve ilk defa "takiyye" ise yariyor..:D

kanki
25.07.05, 13:50
ortalik cok karisik bence , bakin irak parlementosu kürtlere 8 yil icinde ayrilmak icin refarandum hakki vermiyor o halde bagimsiz bir kürt devleti hayellerine veda etsinler

Atilla
25.07.05, 16:03
ortalik cok karisik bence , bakin irak parlementosu kürtlere 8 yil icinde ayrilmak icin refarandum hakki vermiyor o halde bagimsiz bir kürt devleti hayellerine veda etsinler

Güzel haber kanki :)

kanki
25.07.05, 16:21
Güzel haber kanki :)
yani tabi ki irakta yasayan bunca insan araplar , siiler petrolü kürtlere yediriler mi ?akil var mantik var , esas olay amerika cekildikten sonra kopacak

JeuneTurk
25.07.05, 16:43
, esas olay amerika cekildikten sonra kopacak

Bakalim busefer kac millon kürt sinirlarimza dayanacak.

kanki
25.07.05, 18:04
Bakalim busefer kac millon kürt sinirlarimza dayanacak.

Biz türk milleri olarak yufka yürekli bir milletiz , besleriz sonra gözümüzü oydurruz.Canakkale savasinda bile mehmetcigin yufka yürekligi dillere detsan olmustur.
Hangi milletin askeri catismadan sonra yarali dusman askerini kaldirip tedaviye götürmüstür ?

Atilla
26.07.05, 15:32
Kürtler sinirimiza dayanirsa gecis yok! Bu kesin!
Zaten Yeterince var ...
Irak ve Amerikanlarin son savasindan bundan korktular ya bizim Türk Askeri, onun icin oraya baya Asker Yerlestirdiler ...