PDA

Archiv verlassen und diese Seite im Standarddesign anzeigen : Sonunda Ermeniler ebay`e de bulasdi

General43
24.07.05, 14:03
guckt euch das hier mal an!
Ermeni`nin biri ebay`e ne koymus!
Ist sowas erlaubt?!

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=8320509421&category=15687&ssPageName=WDVW&rd=1

Gökcen
24.07.05, 14:06
Ist sowas erlaubt?!

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=8320509421&category=15687&ssPageName=WDVW&rd=1

wie tief müssen diese menschen noch sinken?
ich weiss nicht ob es erlaubt is..aber wäre schade wenn es so wäre

Gökcen
24.07.05, 14:08
wie tief müssen diese menschen noch sinken?
ich weiss nicht ob es erlaubt is..aber wäre schade wenn es so wäre

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=8320509753&category=15687&ssPageName=WDVW&rd=1

Kuvayi Milliye
24.07.05, 14:10
O t shirtleri oraya koyan ermeninin annesi burdan oğluna selamlarını iletmemi istiyor...

General43
24.07.05, 14:14
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=8320509753&category=15687&ssPageName=WDVW&rd=1

Das ist heftig ey. Da sieht man wieder wer die wahren Schlächter sind!
Aslinda kendi agresif tutumlarini Dünya`ya göstermis oluyor!
Bu Ermeniler harbiden kus beyinli yaw

Deniz
24.07.05, 14:18
gerçekten hiç seviye yok.

ama, hiç düşündünüz mü, bir Türk yapsa bu ukalalığı hemen ortlığı ateşe verirler. Ne dininiz, ne de imanınız kalır, üstüne bir de rassist ve faschist olursunuz, her bir *** yapıştırırlar... :rolleyes:

Ne zor şeymiş be, Türk olmak..Ama ne de güzel şey..Değil mi :D

Bu tür davranışlar zannedersem derin mi derin bir aşağılık kompleksinden kaynaklanıyor.Diasporada da maalesef sonradan fazlasıyla oluşturulmuş bu kompleks. Düşünsenize kendilerini birbirine bağlayan tek gerçek 1915: öncesi yok, sonrası hiç yok..tarihten bu tarihi silseniz, ne bilirsiniz onlar hakkında?Ermeni denince aklınıza ne gelir? Onları birbirne yapıştıran başka ne var acaba? Bugün Ermenistan (sözde anayurtlari) açlığın eşiğinde, acaba 12 dolara sattıkları şu namussuz T-Shirt'ten aldıkları karın ne kadarı oradaki aç insanların karnını doyurabilecek? Onlara hiç uğrayacak mı? Bizim aleyhimizde harcadıkları her kuruş, acaba oradaki insanların açlığını gideriyor mu? Adamlar sözde anayurtlarında açlıktan kırılıyor, tek dertleri varsa yoksa biziz. Asıl ukalalığı kendilerine yapıyorlar. Insanlıklarına yazıklar olsun!

General43
24.07.05, 14:30
gerçekten hiç seviye yok.

ama, hiç düşündünüz mü, bir Türk yapsa bu ukalalığı hemen ortlığı ateşe verirler. Ne dininiz, ne de imanınız kalır, üstüne bir de rassist ve faschist olursunuz, her bir *** yapıştırırlar... :rolleyes:

Ne zor şeymiş be, Türk olmak..Ama ne de güzel şey..Değil mi :D

Bu tür davranışlar zannedersem derin mi derin bir aşağılık kompleksinden kaynaklanıyor.Diasporada da maalesef sonradan fazlasıyla oluşturulmuş bu kompleks. Düşünsenize kendilerini birbirine bağlayan tek gerçek 1915: öncesi yok, sonrası hiç yok..tarihten bu tarihi silseniz, ne bilirsiniz onlar hakkında?Ermeni denince aklınıza ne gelir? Onları birbirne yapıştıran başka ne var acaba? Bugün Ermenistan (sözde anayurtlari) açlığın eşiğinde, acaba 12 dolara sattıkları şu namussuz T-Shirt'ten aldıkları karın ne kadarı oradaki aç insanların karnını doyurabilecek? Onlara hiç uğrayacak mı? Bizim aleyhimizde harcadıkları her kuruş, acaba oradaki insanların açlığını gideriyor mu? Adamlar sözde anayurtlarında açlıktan kırılıyor, tek dertleri varsa yoksa biziz. Asıl ukalalığı kendilerine yapıyorlar. Insanlıklarına yazıklar olsun!

Ne mutlu Türküm diyene ;)
Ben zoru severim, hahaha onlarin Kompleksli hareketleri bana güc veriyor :D

Örfman
24.07.05, 14:33
Ist sowas erlaubt?!

was für dumme Hurensöhne... ich hätte mal gut Lust mein Eigenes T-Shirt rauszubringen... am besten sowas wie...

"Türk ol, Dogru ol, Öldürmeye hazir ol"
und da Drunter so eine Armenische Fahne.. :D

yücel
24.07.05, 14:37
Ist sowas erlaubt?!

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=8320509421&category=15687&ssPageName=WDVW&rd=1So wie es aussieht nicht, daher habe ich es ebay gemeldet...

TOZKOPARAN
24.07.05, 14:42
ich hab ihn gefragt ob er es auch mit der aufschrift "TUCK ARMENIA"hat, weil ich die kaufen will. Bakalim ne cevap gelecek. :D

Deniz
24.07.05, 14:50
harikasınız..lütfen cevapları yayınlayın..DANKE ;)

General43
24.07.05, 14:54
ich bin mal gespannt was ich von ebay innerhalb von 48 std erhalte :rolleyes:
Habe die Artikelnummer angegeben, vielleicht tut sich ja dann was

KingTurek
24.07.05, 15:21
Ist sowas erlaubt?!

Als Türke bin ich wütend, aber das ist keine schlechte Idee :D Wenn es bei ebay noch mehr armenier geben würde wäre das ein Schlager.
Das bringt mich auf eine Idee.(griechenland:p)

Wer von euch würde wenn es sowas mit Griechenland oder Armenien würde kaufen? würde das was bringen?:D

dertli4u
24.07.05, 15:42
biz serefli bir milletiz..düsmanimizin bayragini bile cignememisiz.

ve tarih boyunca, savaslarda tutsak düsmüs ama egilmemisiz..
Gazi Osman pasa, plevne savasi sonrasi, Kilici kendisine verilerek, "esir degil, misafirimizsiniz" denmistir.

bir insanin icindeki kin, beynindeki kötü niyetler cok yüksek dozda olmali ki, bu tür bir T-shirt satabilsin..Ermeni kültürsüzlügünün ve barbarliginin bir örnegini daha görmüs durumdayiz.

yücel
24.07.05, 17:16
Na, wegen der Sache mit ebay, habe ich kurzerhand einen Shop eingerichtet, wo Motive eingestellt sind. Falls Ihr eigene Motive dort drin sehen wollt, einfach zuschicken, ich werde Sie dann mit einbinden. :D

T a r k a n
24.07.05, 19:21
Diese Armenier versuchen alles!

T.I.M
24.07.05, 19:23
Als Türke bin ich wütend, aber das ist keine schlechte Idee :D Wenn es bei ebay noch mehr armenier geben würde wäre das ein Schlager.
Das bringt mich auf eine Idee.(griechenland:p)

Wer von euch würde wenn es sowas mit Griechenland oder Armenien würde kaufen? würde das was bringen?:D

Sende jahudilik varmi :D

KingTurek
24.07.05, 19:37
Sende jahudilik varmi :D

vallah sormam gerek. Belki zamaninda su ispanyadan kacan yahudilerden olabilirim:D

Flagellum Dei
24.07.05, 20:40
Invalid Item
This listing (8320509753) has been removed by eBay or is no longer available. Please make sure that you've entered the item number correctly.
If the item was removed by eBay, please consider this transaction canceled. If anybody contacts you to complete the sale, please ignore the request. Completing the sale outside of eBay may be unsafe and will not be covered by eBay purchase protection programs.

Items that ended more than 90 days ago are no longer accessible through the eBay system.

Was war denn da ?? :confused: :confused:

yücel
24.07.05, 21:21
Was war denn da ?? :confused: :confused:
Na wech vom Fenster, finish. War die Konsequenz.

Gök Türk
24.07.05, 21:25
Sizi başarınızdan dolayı tebrik ediyorum! Her türlü olaya tepkimizi göstermeliyiz!

Deniz
24.07.05, 22:32
Aslansınız, aslan!

helal olsun sizlere :D

Wolf
25.07.05, 15:11
Harbiden ya! Ben de kacirdim! Ne yaziyordu T-Shirt`te? :confused:

Der Schakal
25.07.05, 15:23
ich hab ihn gefragt ob er es auch mit der aufschrift "TUCK ARMENIA"hat, weil ich die kaufen will. Bakalim ne cevap gelecek. :D

Muahahahaa....dann bestell ich mir auch eins !

dertli4u
25.07.05, 15:23
Harbiden ya! Ben de kacirdim! Ne yaziyordu T-Shirt`te? :confused:

f... turks yaziyordu..

yücel
25.07.05, 17:03
T-Shirt görmek isteyen, http://www.armenien-ermeni.de/13752/13758.html baksin,

Wolf
25.07.05, 17:08
f... turks yaziyordu..

Hey, das ist ja mal richtig was neues! Wie originell! :rolleyes:

Ein Genie, wer sich das ausgedacht hat! Ein Pfiff Genialität und derart viele Wahrheiten mit klaren Worten auf den Punkt gebracht! :rolleyes:

Au weia! Billiger gings nicht mehr?

General43
25.07.05, 18:23
Yeah demek ki sikayet ise yaramis! Hab zwar nur ebay Deutschland benachrichtigt, ama sanirim onlar iletmisdir.
Harbiden bir kac saat icinde yok etmisler serefsizi :D

kanki
25.07.05, 18:46
Yeah demek ki sikayet ise yaramis! Hab zwar nur ebay Deutschland benachrichtigt, ama sanirim onlar iletmisdir.
Harbiden bir kac saat icinde yok etmisler serefsizi :D

general kardesim angebot ebay tarafindan silinmis mi , tam anlamadim ...

yücel
25.07.05, 18:53
ebay tarafindan silinmis halde, yoksa bir mesaj birakilmis olurdu.

kanki
25.07.05, 18:56
ebay tarafindan silinmis halde, yoksa bir mesaj birakilmis olurdu.

anladim yücel dostum , iyi olmus it herife

General43
25.07.05, 22:49
anladim yücel dostum , iyi olmus it herife

Ich hab eine message erhalten gehabt, dass sie sich drum kümmern werden.
Fakt ist, dass der Penner so ne NR nicht wieder abzieht ;)
Bu arada benim saat ile Forum saati niye farkli?