Archiv verlassen und diese Seite im Standarddesign anzeigen : Hainlerin tescili Genç Türk Habere gönderdiğim e-mail işe yaradı
Sevgili arkadaşlar,
kısa süre önce rebir.com adlı Kürtçü sitesinde bulduğum Mahsum Kırmızıgülün sözde Kürdistan bayrağının önünde poz verdiğini gösteren resmi Genç Türk Haber haber sitesinin sahibi Sayın Funda Hanıma göndermem işe yaradı ve Genç Türk Haber ekibi benim e postamdan yola çıkarak bundan bir haber yaptı.
Haberi aşağıya ekliyorum:
Mahsun sözde Kürdistan bayrağının önünde!
Mahsun Kırmızıgül, Tatlısesin çizgisine mi kaydı?
http://www.gencturkhaber.com/images/159793.jpg
Türk halkının parasıyla beslenen, yaptığı şarkı ve türkülerle Türk halkının beğenisini kazanan ve hatta bazı türkücülerin kürtçe şarkı söylemesine karşı çıkan ve tepki koyan Mahsun Kırmızıgül sözde Kürdistan bayrağının önünde poz vermesi şaşırttı!
Geçtiğimiz yıllarda PKK'ya yaptığı yardımlar nedeni ile gözaltına alınan İbrahim Tatlıses'e yönelik eleştirileri ile tanınan Mahsun kırmızıgül'ün bu hareketi kafalarda soru işareti bıraktı.
GençTürk Haber
25 Temmuz 2005 12:07
gökcen seninle gurur duyuyor
susma susdukca sira sene gelecek
:D
helal olsun sana beh:)
zaten bu mahsun/özcan/alisan tayfasindan baska bisey beklenemezdi
Belki aranızda inanmayanlar olur diye aşağıya maildie ekliyorum :D
Ellerine, emegine saglik Dostum.
Bilmiyorum fotomontage mi degil mi, ama yinede bunu diger Forumlar da da yaymamiz gerekir diye düsünüyorum :D
Ellerine, emegine saglik Dostum.
Bilmiyorum fotomontage mi degil mi, ama yinede bunu diger Forumlar da da yaymamiz gerekir diye düsünüyorum :D
Herşey Vatan için
Kardeşim bu fotomontaj değil, bu haber kerkuk-kurdistan.com adlı ırkçı Kürt internet sitesinde de çıkmıştı, fakat haber Kürtçe olduğundan okuyamamıştım.
Fakat rebir.comdan bir şahıs bir bölümünü tercüme etmiş:
Was ich aber vor knapp über 6 Wochen auf einer kurdischen Nachrichtenseite 'kerkuk-kurdistan.com' (http://www.kerkuk-kurdistan.com/nuceyek.asp?ser=1&cep=1&nnimre=4698) gelesen habe, richtet sich gegen jede Moral. Die Überschrift ist schon einmal viel versprechend. Das ist Mahsun Kirmizigüls Fahne Welche ist die Fahne von Ciwan Haco?. Mahsun hat sich riesig gefreut, als er sich neben der kurdischen Fahne fotografieren ließ heißt es weiter.
Işin acı tarafı: Bu adam ekmek parasını Türk halkına sattığı kasetlerden kazanıyor ve yinede ihanet ediyor. Daha acı olan ise: Ben bu resimi daha çok siteye gönderdim ve sadece Genç Türk haber bu resimi yayınladı
Acaba yüce medyamız Mahsum Kırmızıgül Hazretlerinin imajını lekelemek mi istemiyor
?
Herşey Vatan için
Kardeşim bu fotomontaj değil, bu haber kerkuk-kurdistan.com adlı ırkçı Kürt internet sitesinde de çıkmıştı, fakat haber Kürtçe olduğundan okuyamamıştım.
Fakat rebir.comdan bir şahıs bir bölümünü tercüme etmiş:
Işin acı tarafı: Bu adam ekmek parasını Türk halkına sattığı kasetlerden kazanıyor ve yinede ihanet ediyor. Daha acı olan ise: Ben bu resimi daha çok siteye gönderdim ve sadece Genç Türk haber bu resimi yayınladı
Acaba yüce medyamız Mahsum Kırmızıgül Hazretlerinin imajını lekelemek mi istemiyor
?
Yeah Bruder so ist richtig, o tercüme de ise yariyacak.
Medya zaten AKP`nin elinde oldugu icin ilimli, destekliyeci bir cizgi de ilerliyor sanirim! :rolleyes:
Ama senin gibi Tilki den kacis yok :D
Hadi bu Bayragin yaninda bir Barzani görseydim, hic sasmazdim, ama Mahsun hem dedigin gibi Türkiye de kasetini satiyor. Bunu ben diger Forumlara da tasigim izninle ;)
ich kann immernochnicht glauben, denn er kann doch nicht so dumm sein und sich auch noch fotografieren lassen!
hem gecenlerde kendi demisti "Ben kürt degilim Zazayim..."
Niye kürtlerle zazalari ayiran biri kurdistan bayraginin önüne gecer???
Bence fotomontaj bu resim. eger gercek olsaydi türk medyasi kacirirmiydi? Die türkischen medien lesen regelmäßig kurdische Seiten und gibt es noch mehr Seiten die dieses bild zeigen?
Dieses bild ist ein Fake. Im Internet findet man auch Nacktbilder von prominten Frauen die sich niemals vor der Kamera ausziehen würden. Man sollte nicht immer gleich alles glauben.
Das habe ich mit Paint in einpaar minuten gemacht und ihr könnt euch ja vorstellen wie gut es die Profis machen mit besseren programmen und mehr Zeit.
http://img42.imageshack.us/img42/2320/fake8ft.jpg