Archiv verlassen und diese Seite im Standarddesign anzeigen : Erbil servetini verecek mi?
Mehmet Aliden boşanma tazminatı olarak çok yüksek bir rakam istediği öğrenildi.
Tuğba Erbilin çocuğunun geleceğini garanti altına almak için oturacağı ve kira gelirinden faydalanacağı 2 ev ile yaklaşık 1 milyon dolar talep ettiği öğrenildi. Mehmet Ali Erbil bu talebi kabul etmedi.
Oğlu Ali Sadinin geleceğini düşünen Tuğba Erbil, hakkına düşecek payları da onun üzerine yapacak.
...
http://aksam.com.tr/2010/02/20/haber/magazin/2732/tuba__mali_nin_servetinden_ne_ istiyor_.html
--
ayyıldız66
21.02.10, 13:20
war klar. diese jungen puten heiraten ihn auch nur des geldes wegen.
war klar. diese jungen puten heiraten ihn auch nur des geldes wegen.
so ist es, geld macht und ruhm. mehr wollen die frauen nicht und erbil hat sonst nicht viel zu bieten.
ayyıldız66
21.02.10, 19:18
so ist es, geld macht und ruhm. mehr wollen die frauen nicht und erbil hat sonst nicht viel zu bieten.
"Die Frauen"?
Ich würde an deiner Stelle nicht verallgemeinern.
türkiyenin baska derdi yoktu
Genç Osman
21.02.10, 20:59
Hmm...evli oldugunu bilmiyordum. Google'den bir resimlere bakiyim dedim daha gencecik bir kiz cikti...ayrica kizlik soyadi Masarfciymis...Memosa kolay gelsin hahaha;)
ayyıldız66
21.02.10, 21:18
Hmm...evli oldugunu bilmiyordum. Google'den bir resimlere bakiyim dedim daha gencecik bir kiz cikti...ayrica kizlik soyadi Masarfciymis...Memosa kolay gelsin hahaha;)
soy ismi coskun.
Kızın taraftarıyım alabildiğini götürsün, helal hoş olsun. MAE kumarhanelerde yiyeceğine parasını çocuğuna kalsın.
ayyıldız66
22.02.10, 01:29
Kızın taraftarıyım alabildiğini götürsün, helal hoş olsun. MAE kumarhanelerde yiyeceğine parasını çocuğuna kalsın.
bu hatun cocuguna mi yatiracak kac trilyonluk tazminati? hayir efendim, herkes kendi kazansin kendi harcasin.
bu hatun cocuguna mi yatiracak kac trilyonluk tazminati? hayir efendim, herkes kendi kazansin kendi harcasin.
Isterse kışın sobada yaksın umrumda değil, maksat Erbil bu olaydan hasarlı çıksın, TV'de ulu ortamda milletin donunu indirip şaklabanlık yapan adama herşey müstahak.
"Die Frauen"?
Ich würde an deiner Stelle nicht verallgemeinern.
ach, ein blick in die ilustren promirundenen zeigt ein sehr deutliches bild welche geschlechter eher angezogen werden, vielleicht findet man unter 10000 solcher induviduen einen mann.