PDA

Archiv verlassen und diese Seite im Standarddesign anzeigen : Büyüyen ve gelişen Türkiye konulu kısa film yarışması

polatinum
27.02.10, 21:16
Sanslisiniz, ilk önce gene siz duydunuz

Hadi bendensiniz

Büyüyen ve gelişen Türkiye konulu kısa film yarışması

2002 yılından sonra Türkiye, eğitimden sağlığa, ekonomiden ihracata kadar her alanda büyük ilerlemeler kaydetmiş, tarihinde görülmemiş başarılar elde etmiştir.
Bu sene ilki düzenlenen kısa film yarışması, yapımcıları ve sinema severleri bir araya getirerek; gelişen ve büyüyen Türkiye’yi gözler önüne sermeyi hedeflemektedir. Yarışma kapsamında hazırlanacak filmlerle Türkiye’nin yaşadığı değişim anlatılacak ve sinema severlerin bakış açısıyla büyüme ve gelişme dile getirilecektir.

JüRI

Hüseyin ÇELİK
Ak Parti Genel Merkez
Tanıtım ve Medya Başkanı

Fatma ŞAHİN
Ak Parti Genel Merkez
Kadın Kolları Başkanı

Fatih ŞAHİN
Ak Parti Genel Merkez
Gençlik Kolları Başkanı

Osman SINAV
Yönetmen

Hülya AVŞAR
Oyuncu

Ali SÜRMELİ
Oyuncu

Coşkun ARAL
Belgesel Yapımcısı

Nedim HAZAR
Gazeteci

Ali Murat GÜVEN
Gazeteci

Alin TAŞCIYAN
Gazeteci

Naci BOSTANCI
Akademisyen

Başvuran filmlerin değerlendirilmesi tek etapta yapılacaktır.
Yarışma komitesi tarafından belirlenecek jüri filmlerin tamamını izleyerek değerlendirmede bulunacaktır. AK PARTİ Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkanlığı, jüri üyelerinin sıralamalarını değerlendirerek toplam 6 filmden oluşan (Birinci olan Kısa film, İkinci olan Kısa film, Üçüncü olan Kısa film, Mansiyon alan Birinci Kısa film, Mansiyon alan İkinci Kısa film, Mansiyon alan Üçüncü Kısa film,) Kısa Film Yarışması’nı kazanan filmleri belirleyecektir.

Kazanan filmlere verilecek ödüller...

http://www.kisafilmyarismasi.com/resimler/wpcwzhz0.jpg

http://www.kisafilmyarismasi.com/

www.akicraatlar.com

son deneme
27.02.10, 21:50
Gelisen ve büyüyen Türkiyeymis aksam, aksam yine güldürdü beni bu yobaz takiminin üyesi. Bence bu konuya yazi yazmaga hic degmez.

Size bir fikra anlatayim sizde gülün ben güldüm herkes gülsün.

Ögretmen sinifta ögrencilerine babalarinin mesleklerini sormaktadir.
Ögrenciler teker,teker babalarinin mesleklerini söylemektedir, birisinin babasi memur, birisinin asker, birisinin mühendis, birisinin tekel iscisi neyse siniftaki tüm ögrenciler babalarinin mesleklerini söyler, mehmet´ten haric o ezik, büzük sirasinin arkasinda oturmaktadir.
Mehmet oglum senin baban nerde calisiyor diye sorar ögretmen.
Ögretmenim benim babam bir gay barinda striptizci olarak calisiyor, cok para veren müsteri olursada onunla disariya cikiyor der, o anda zil calar ögretmen, mehmet sen burda kal der sinif bosaldiginda yanina gider oglum sen ciddimisin diye hayretle sorar.
Mehmet yok ögretmenim, aslinda babam AKP´ye calisiyor, ben arkadaslarimdan utandigim icin yalan söyledim der.

Bu sacma konuya lütfen, Türkiye büyüyormus bilmem ne oluyormus, yazi yazmazsaniz beni sevindirisiniz.

polatinum
27.02.10, 21:58
, aksam yine güldürdü beni bu yobaz takiminin .

Nedir bu yobaz takimi dedigin?

polatinum
27.02.10, 22:04
e cevap nerde?

yoksa gene bardami calisiyor?

Karadeniz
27.02.10, 22:29
Sivasspor' u kastetti galiba.

mily
27.02.10, 22:41
Fc akp

polatinum
27.02.10, 22:44
Sivasspor' u kastetti galiba.

Sivasspor?

Ok.

Fakat bu yobaz dedigi nasil birseydir? Yani biz neymisiz bilelim.

Örnek olarak, bu "filmcigi" AK'li gencler yapmis. Burda gördüklerimiz son denemenin bahsettigi yobazlarmi?

tZ2oudveP7Q