PDA

Archiv verlassen und diese Seite im Standarddesign anzeigen : sucumuz ne, devleti sevmek mi?

semada
12.08.05, 10:17
kardeslerim.ben cok az yazi yazan ama yazilarinizi devamli takip eden biriyim.

türk ve kürt asilli anne babanin cocugu, diyarbakir dogumluyum.

ailem, diyarbakiri terketmek mecburiyetinde kaldi.

babam, pkklilara karsi ciktigi icin, ailemizin yasami tehlikeye girmisti.cok zorgünler gecirdik.

ama devletimize ihanet etmedik.ne mutlu türküm diyene dedik.

simdi akp ve tayyip diyarbakirda, kürt sorununu cözmek!! icin acilim yapacakmis. aydinlarin ve dehaplilarin aciklamalari mighdemi bulandirdi.

kürt sorunu degil, terör sorunu vardi.neden bahsediyor bunlar.

pkkli hainlere siyasi kolaylik gösterecek idilerse, dehaplilari siyasi parti olarak kabul edeceklerse ve bu kürt sorunu ise,

biz niye bu kadar zorluk cektik.

devletine bagli ve pkkyi reddeden, hatta pkkya karsi mücadele veren kürt asilli insanlarin sucu neydi.

köylerini korurken aileleri bile toptan öldürülen korucularin sucu neydi.

ölen askerlerin sucu neydi.

niye canlarini mallarini feda ettiler.

General43
12.08.05, 11:33
kardeslerim.ben cok az yazi yazan ama yazilarinizi devamli takip eden biriyim.

türk ve kürt asilli anne babanin cocugu, diyarbakir dogumluyum.

ailem, diyarbakiri terketmek mecburiyetinde kaldi.

babam, pkklilara karsi ciktigi icin, ailemizin yasami tehlikeye girmisti.cok zorgünler gecirdik.

ama devletimize ihanet etmedik.ne mutlu türküm diyene dedik.

simdi akp ve tayyip diyarbakirda, kürt sorununu cözmek!! icin acilim yapacakmis. aydinlarin ve dehaplilarin aciklamalari mighdemi bulandirdi.

kürt sorunu degil, terör sorunu vardi.neden bahsediyor bunlar.

pkkli hainlere siyasi kolaylik gösterecek idilerse, dehaplilari siyasi parti olarak kabul edeceklerse ve bu kürt sorunu ise,

biz niye bu kadar zorluk cektik.

devletine bagli ve pkkyi reddeden, hatta pkkya karsi mücadele veren kürt asilli insanlarin sucu neydi.

köylerini korurken aileleri bile toptan öldürülen korucularin sucu neydi.

ölen askerlerin sucu neydi.

niye canlarini mallarini feda ettiler.

Seni anliyorum ve dedigin herseye katiliyorum.
Kim kime oyun oynayacak, onu AKP ve bu Ülkedeki Hainler görecek.
Bu Hükümet daha MIlletin tepkisini iyice almadi!
Biraz daha sabir etmemiz lazim.
AKP yolunda devam etsin bakalim, aslinda bu günlerde kimin ne oldugu belli oluyor.
Bütün pislikler suüstüne cikmaya basladi. Bize düsen görev bu pislikleri su üstünden sadece toplamak olacak!
Su Aydinlari da desifre etdik. Herifler acik acik Türk Vatandaslarina meydan okuyor, Hükümete güvenerek!
Herifler gelmis Limanlari özellesdiriyor. Tabi ilerde TSK`nin ABD`giris cikislarini
daha iyi kontröl edebilsin diye.
Bu PKK ile dialog benim midemi bulandirdi!
PKK nefes almak istedigi zaman diyalog aramaya baslar!
Ama bu kez arkalarinda AKP, ABD ve AB var!
AKP, aslinda Türkiye`nin zayif Noktalarini bulup ABD`ye iletiyor. Tam bir Casus Kurum!!!
Bugün sokaktaki Vatandas göremiyor, ama ilerde hepimiz: "Devleti kimin ellerine birakmisiz yahu!", diyecegiz.
Erken secim sart, kisitli yetki neymis onu da Gnelkurmay acikliga kavusturmasi lazim

DeLaHoya
12.08.05, 13:49
Devleti sevmek degil, Türkiye'yi sevmek gerek.

PKK ve DEHAP'a karsi bunca sene bir alternatif öne cikarilmadi, sorun burda.

kanki
12.08.05, 14:04
delehoya hakli swemada kardesim , devletler hükümetler gelip gecicidir. Ülke toprak devamli yasayacak olandir

kanki
12.08.05, 14:13
yillar evvel dehap , hadep veya pkk nin önüne bir set cekilip bir alternatif sunulsaydi bu halke gelmezdik .Ayrica bal gibi biliniyor Kuzay Irak daki kürtler masa olarak kullaniliyor .Ayni sekilde Türkiye de yasayan Kürt asilli vatandaslarimizi da kiskirtiyorlar .
türkiyde de kürt sorunu yoktur , okk sorunu varidr cümlesi cok dogru kardesim