Archiv verlassen und diese Seite im Standarddesign anzeigen : Bülent Eceviti anıyoruz
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs924.snc4/73707_446593539371_22181815437 1_5350050_176280_n.jpg
Kıbrıs Barış Harekatı'nın Başbakanı Bülent Ecevitin..ölümünün 4. yıl dönümünde RAHMETLE ANIYORUZ...
Aydin Türk
04.11.10, 23:07
bu heykel yapma hevesiniz nerden geliyor?
Gavurlardan
Etrafindakiler Türkiyemizi soyup sogani cevirdiysede kendisi dürüst ve serefli bir Vatanseverdi. Makamini hic bir zaman kendi cebini doldurmak icin kullanmadi, keske her Basbakan öyle olsa.
Steppenwolf
04.11.10, 23:13
"Terörist eli basinin" yakalandigini acikladigi basin toplantisini hatirliyorum...
Allah rahmet eylesin!
Karaoglani Allah rahmet eylesin..
Aydin Türk
05.11.10, 16:02
hep insanlarin öldükten sonra degeri anlasiliyor.
Hayatdayken inandigim cogu seye aykiri olan birinin hakkinda öldükten sonra konusmamaya "calisirim"...ama konusmam gerekirse son yapacagim sey hakkinda iyi konusmak olur...
Ben anmiyorum...ve su anda bulundugu yerde yaptigi iyiliklerin ve kötülüklerin karsiligini almasini umud ediyorum...
Aydin Türk
05.11.10, 16:30
kibris harekatini nasil basardik ama! dünyaya meydan okuduk soydaslarimizi korumak icin.
Bülent Ecevit = ein Super Mann!!!
Jemand mit einer wirklich weissen Weste, nicht so wie die jetzigen da oben.
Genç Osman
06.11.10, 00:12
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs924.snc4/73707_446593539371_22181815437 1_5350050_176280_n.jpg
Kıbrıs Barış Harekatı'nın Başbakanı Bülent Ecevitin..ölümünün 4. yıl dönümünde RAHMETLE ANIYORUZ...
Bülent Ecevit = ein Super Mann!!!
Jemand mit einer wirklich weissen Weste, nicht so wie die jetzigen da oben.
Daha dogrusu Kıbrıs Barış Harekatı'nın başarısız Başbakanı Bülent Ecevit diyebiliriz. Türk Ordumuz 2,3 günde suanki KKTC topraklarini ele gecirmisti ve bir 2,3 gün daha verilseydi tamamen almis olurdu; yünanlar tarihtende bildigimiz gibi yine kacarlardi ama yünan dostu Ecevitin yüregi dayanamadi, hatta siir bile yazdi. Kibris belasini basimiza yikip gitti. Simdide RTE'ye yüklenin...eger birgün KKTC'yi yünanlara geri devrederse, bilinki bunun suclusu Kıbrıs Barış Harekatı'nın başarısız Başbakanı Bülent Ecevit'dir.
Hayatdayken inandigim cogu seye aykiri olan birinin hakkinda öldükten sonra konusmamaya "calisirim"...ama konusmam gerekirse son yapacagim sey hakkinda iyi konusmak olur...
Ben anmiyorum...ve su anda bulundugu yerde yaptigi iyiliklerin ve kötülüklerin karsiligini almasini umud ediyorum...
Katiliyorum.
ayyıldız66
06.11.10, 00:23
Daha dogrusu Kıbrıs Barış Harekatı'nın başarısız Başbakanı Bülent Ecevit diyebiliriz. Türk Ordumuz 2,3 günde suanki KKTC topraklarini ele gecirmisti ve bir 2,3 gün daha verilseydi tamamen almis olurdu; yünanlar tarihtende bildigimiz gibi yine kacarlardi ama yünan dostu Ecevitin yüregi dayanamadi, hatta siir bile yazdi. Kibris belasini basimiza yikip gitti. Simdide RTE'ye yüklenin...eger birgün KKTC'yi yünanlara geri devrederse, bilinki bunun suclusu Kıbrıs Barış Harekatı'nın başarısız Başbakanı Bülent Ecevit'dir.
Katiliyorum.
En azindan KKTC'yi satliga cikarmadi kimi serefsizler gibi. O begenmedigimiz yunanlar hayir demseydiler KKTC suan baska sifat tasiyacakti.
Genç Osman
06.11.10, 00:25
Satilik icin hazirlanmiski satiliga sunulmus. Tamamen alsaydida kimse satliga cikartamasaydi.
ayyıldız66
06.11.10, 00:30
Satilik icin hazirlanmiski satiliga sunulmus. Tamamen alsaydida kimse satliga cikartamasaydi.
Satliga hazirlayanlar ve cikaranlar belli. Ben Bülent Ecevit hayrani degilim her ne kadar DSPli bir ailenin ferdi olsamda. Hatalarini savunacak da degilim.
Basarisiz bir siyasetci olmus olabilir, ama niyeti bozuk biri olmadigina eminim. Aynisini satliga cikaranlar hakkinda iddia edemem.
Etrafindakiler Türkiyemizi soyup sogani cevirdiysede kendisi dürüst ve serefli bir Vatanseverdi. Makamini hic bir zaman kendi cebini doldurmak icin kullanmadi, keske her Basbakan öyle olsa.
Adam gibi Adam,Insan gibi Insandi.
Geldigi gibi gitti,arkasindan Büyük Servet birakmadi.
Mekanin Cennet olsun.
Amerikalilar okutmus.....dogrumu?
Ja, er soll sogar bei Bilderberg teilgenommen haben, so wie einige AKPler auch, z.B. Ali Babacan oder Fehmi Koru!
Ja, er soll sogar bei Bilderberg teilgenommen haben, so wie einige AKPler auch, z.B. Ali Babacan oder Fehmi Koru!
Hier gehts aber nicht um akp ler sondern ecevit.
Ich meine vorher, sein Studium, wo war das?
Hier gehts aber nicht um akp ler sondern ecevit.
Ich meine vorher, sein Studium, wo war das?
Er hat in Ankara studiert, hat aber in den USA als Journalist gearbeitet. Hmmm und danach hat er
1957 mit dem Rockefeller Foundation Fellowship in Harvard 8 Monate an einem Forschungsprojekt mitgearbeitet (Sozialpsychologie und Geschichte des nahen Ostens).
Ich sags ja, die sind alle gleich....nur die Parteinamen sind anders....
Rockefeller Foundation???
Oh Oh....
Also kann man sagen dass die uns immer neue "Filme" liefern?
Der bis jetzt letzte echte sozialdemokratische Politiker der Türkei.
@bilge
Wenn "die" mich oder noch besser dich auch einladen sollten zb weil du dort studierst und gute Leistungen erbracht hast, wirst du dann automatisch zu denen oder wie funktioniert das?
Mich würden die bestimmt nicht einladen:brüll: Aber sagen wir wenn und ich wäre eine Erfolgs- bzw. Karrieresüchtige, dann denke ich, dass ich da eine schöne Gehirnwäsche bekommen hätte, die ich entweder abgebrochen hätte, oder bis zum Schluss ausgehalten hätte, dann wäre ich jetzt wohl ein Roboter von denen.
Meine Schwester war auch mal in so einem US Bildungsprogramm (aber hier in D), sie hat es nicht mehr ausgehalten und hat abgebrochen.
stolperetikette
08.11.10, 13:05
4863
Atalarımızdan.