PDA

Archiv verlassen und diese Seite im Standarddesign anzeigen : Türkiye bu fotoğrafı konuşuyor,Derbinin hakemi neden mac öncesi kamera önünde dua ett

kanki
20.09.05, 17:01
http://www.internethaber.com/mays/images/haber/43184.jpgBJK-F.Bahçe derbisinin hakemi Fırat Aydınus'un başlama düdüğü öncesi dua okuması çeşitli spekülasyonlara konu oldu.
Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin genç hakemi Fırat Aydınus'un başlama düdüğü öncesi dua okumasının nedeninin aynı gece kutlanan Berat Kandili olduğu bildirildi.

32. yaşındaki hakemin daha önceki maçlarında santra yuvarlağı içinde dua okuduğuna hiç tanık olmadığını belirten hakem meslektaşları, Aydınus'un inançlı bir insan olduğunu, ancak bu tavrına şaşırdıklarını söyledi.

Ağustos ayında dünya evine giren ve son iki yıldır gösterdiği performans ile Merkez Hakem Kurulu'nun "prensleri" arasında gösterilen Fırat Aydınus'un yakın çevresine "Bu kutsal gecede önemli bir maça dua ederek başlamak istedim. Düdüğü çalmadan önce 'Tanrım beni mahcup etme' dedim ve besmele okudum" diye konuştuğu öğrenildi.

Aydınus'un milyonlarca kişinin izlediği çok önemli bir maça dua okuyarak başlamasına ise bazı çevreler tepki gösterdi. Genç hakemin soyunma odasında da dua edebileceğini savunanlar, bu davranışının göstermelik olduğunu iddia etti.

www.internethaber.com (http://www.internethaber.com)

-------------------------------------------
Ya birakin artik bunlari bunda tepki gösterecek ne var ?Adamacahiz Allaha dua ediyor beni basarili yap diye, birakin artik bunlari yaaaa.....
Avrupada göl atam her futbolcu hac isareti yapiyor Tanriya sükür ediyor .Ugrasmayin adamin dua si ile

Gökcen
20.09.05, 17:15
bizim medya her moka maydanoz oluyo zaten..utanmasalar milletin giydigi dona kariscaklar

Yakamoz
20.09.05, 17:18
bizim medya her moka maydanoz oluyo zaten..utanmasalar milletin giydigi dona kariscaklar

Haysiyetsiz medya!

Detan
20.09.05, 17:31
Haysiyetsiz medya!

:D

Ich fand die Aktion ziemlich cool, weil es für mich nichts ungewöhnliches war.
Cogu yabanci futbolcu her dakika hac cikariyor, hele mondragon.

Yakamoz
20.09.05, 17:34
:D

Ich fand die Aktion ziemlich cool, weil es für mich nichts ungewöhnliches war.
Cogu yabanci futbolcu her dakika hac cikariyor, hele mondragon.

Türkiye`de derbi hakemi olmak dünyanin en berbat islerinden biri. 1,5 saat boyunca ana-avrat besikteki cocuk küfür yiyorsun, allah`tan yardim dilemek cok önemli bence!

kanki
20.09.05, 22:02
ya bunda ne var anlamiyorum , yabanci futbolcular devamli hac cikartiyor da kimse bir sey söylemiyor .Bizim hakem dua ediyor , belki de adamcagiz Allahim benim yüzümü kara cikarma beni basarili kil diyor .Yüce Allaha siginmayacagiz da kime siganacagiz

dertli4u
20.09.05, 22:07
ya bunda ne var anlamiyorum , yabanci futbolcular devamli hac cikartiyor da kimse bir sey söylemiyor .Bizim hakem dua ediyor , belki de adamcagiz Allahim benim yüzümü kara cikarma beni basarili kil diyor .Yüce Allaha siginmayacagiz da kime siganacagiz

zaten, bu tür sacma suclamalar yüzünden, daha cok insan radikallesiyor.ne var yani..ben de maca ciksam dúa ederim..ne var bunda sasilacak ve tepki gösterilecek.

Gök Türk
20.09.05, 22:08
Hakemin dua etmesi gayet doğal. Derbi yönetmek kolay değil ve zaten en küçük hatada yedi sülalesine küfür yiyecek. Işini doğru yapabilmesi için Allah’tan yardım istiyor, bence çok güzel bir olay. Hristiyan futbolcuların her dakika başında haç çıkartması kimseyi rahatsız etmiyorda, bizim hakemin dua etmesi mi bizi rahatsız ediyor?

Ama biz Türküz, şimdi bunuda tartışma konusu yaparız...

TSfalcon
20.09.05, 22:17
bizim kalecide mac baslarkene
kolunu havaya kaldiriyor yatip kalkiyor dua ediyor ne var bunda dogaldir.
fakat yine gol kaciriyor :o

yazik hakeme dünyanin küfrünü yedi. :D

kanki
20.09.05, 22:18
Hakemin dua etmesi gayet doğal. Derbi yönetmek kolay değil ve zaten en küçük hatada yedi sülalesine küfür yiyecek. Işini doğru yapabilmesi için Allah’tan yardım istiyor, bence çok güzel bir olay. Hristiyan futbolcuların her dakika başında haç çıkartması kimseyi rahatsız etmiyorda, bizim hakemin dua etmesi mi bizi rahatsız ediyor?

Ama biz Türküz, şimdi bunuda tartışma konusu yaparız...
kesin simdi hakeme radikal islamci damgasi vuracak bazi cevrreler