Archiv verlassen und diese Seite im Standarddesign anzeigen : Türk Bayrağı bu kadar ucuz mu?
Önceki gün toprağa verilen Ata Türk'ün tabutuna Türk Bayrağı sarılması tartışma yarattı. İstanbul Emniyeti Müdürlüğü konuyla ilgili soruşturma başlattı.İstanbul Emniyet Müdürlüğü, "Gelinim Olur Musun?" adlı TV programıyla tanınan ve Adana'daki bir otel odasında ölü bulunan Ata Türk'ün dün Fatih Camii'nde yapılan cenaze töreninde tabutuna Türk Bayrağı sarılması nedeniyle soruşturma başlattı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, "Adana'da vefat eden Semra Yücel'in oğlu Ata'nın cenazesinin, dün Fatih Camii'nde öğle namazını müteakip yoğun bir katılımla kaldırıldığı" hatırlatılarak, "Yeşil cenaze örtüsünün üstüne Türk Bayrağı konulduğunun tespit edilmesi üzerine 2896 sayılı Türk Bayrağı Kanunu ve 17 Mart 1985 tarih ve 18697 sayılı Türk Bayrağı Tüzüğü'ne muhalefetten soruşturma başlatılmış olup, gerekli yasal işlem yapılmıştır"denildi.
www.internethaber.com (http://www.internethaber.com)
------------------
bu tür konularla yillardir halkimizi oyalayan "semranim" ve onun gibileri ve bu sacma sapan programlarin üretilmesine canak tutan medya sorumlularini ipte sallandirmak lazim aslinda...
sonra birde cenazeyi türk bayragina sarmalari zaten basli basina asla afedilemez bir suc bana göre...
bu ülke icin neler yapmis acaba o sahis...? herhangi bir pkk'linin bu ülkeye verdigi kadar zarar vermekten baska örnegin.
bu tür piyonlar oldukca cogaldi malesef günümüz türkiyesinde...zibidiler sürüsü hepsi.
yok "gelinim olur musun" yok "elimi tutar misin" gibi sacma sapan ve halki oyalamak bir yana halkin ahlaki degerleri ile oynayan bu tür programlarla halkimiz "koyun" yerine konulmaktadir...
buna bir dur demenin zamani gelmistir artik.
ve acikcasi benim kanima dokunuyor bu tür insanlarin "ben oglumu türkiye devleti icin dogurdum,o bir sehittir" gibi asli olmayan laflar...
ben o kadinin evladini kaybettiginden dolayi cektigi acidan bile süphe duyuyorum artik cünkü artik olay öyle bir noktaya geldiki...afedilir gibi degil.
bu vatan icin canini veren isitklal savasi sehitlerine ve günümüzde halen terörle mücadelede hayatini kaybedenlere yapilan cok büyük bir ayiptir bu yasanan olay.ne olursa olsun buna tahammül edilemez ve sorumlular en agir sekilde cezalandirilmalidir...
türk bayragi bu kadar ucuz olmamali...olamazda...!
bu tür konularla yillardir halkimizi oyalayan "semranim" ve onun gibileri ve bu sacma sapan programlarin üretilmesine canak tutan medya sorumlularini ipte sallandirmak lazim aslinda...
sonra birde cenazeyi türk bayragina sarmalari zaten basli basina asla afedilemez bir suc bana göre...
bu ülke icin neler yapmis acaba o sahis...? herhangi bir pkk'linin bu ülkeye verdigi kadar zarar vermekten baska örnegin.
bu tür piyonlar oldukca cogaldi malesef günümüz türkiyesinde...zibidiler sürüsü hepsi.
yok "gelinim olur musun" yok "elimi tutar misin" gibi sacma sapan ve halki oyalamak bir yana halkin ahlaki degerleri ile oynayan bu tür programlarla halkimiz "koyun" yerine konulmaktadir...
buna bir dur demenin zamani gelmistir artik.
ve acikcasi benim kanima dokunuyor bu tür insanlarin "ben oglumu türkiye devleti icin dogurdum,o bir sehittir" gibi asli olmayan laflar...
ben o kadinin evladini kaybettiginden dolayi cektigi acidan bile süphe duyuyorum artik cünkü artik olay öyle bir noktaya geldiki...afedilir gibi degil.
bu vatan icin canini veren isitklal savasi sehitlerine ve günümüzde halen terörle mücadelede hayatini kaybedenlere yapilan cok büyük bir ayiptir bu yasanan olay.ne olursa olsun buna tahammül edilemez ve sorumlular en agir sekilde cezalandirilmalidir...
türk bayragi bu kadar ucuz olmamali...olamazda...!
sana 1000000000000000% hak veriyorum!
türk bayragi bizim atalarimizin,babalarimizin,ded elerimizin sehitlerimizin ugruna kan döktügü bayraktir..ve ancak ölen sehitlerimizin tabutuna sarilir! okadar..
Gökcen giiii, bayrak konusunda senle birbirimize mi gircez giiii:-)))))))):D :D Bak hakli oldugun traflar var gülüm, gercekten Bayragimiza saygi duymak sehitlerimize saygi duymak demektir....AMA bir düsün Türkce ye bile saygi duymayan sahip cikmayan Sertap Erener`in tabutuna bile bayrak konulacak!!!!!!!!!!Niye Türkiye`yi birinci etti diye...Sizce de bu isde bir yanlislik yok mU? O halde sadece sehitlerimize örtülsün....Ama digerlerini benim aklim almiyor....:o
bende ayni fikirdeyim zaten:) zaten baska bisey demedimki:D bencede sadece sehitlerin ve türk milleti ve devleti icin büyük isler yapmis olan insanlarin tabutuna bayrak sarilmasindan yanayim..sehitler, gazilerimiz ölünce..sanatcisiymis,oyuncusu ymus vs bana cok sacma geliyor..elbetde bende bayragimin tabutumun üstüne örtülmesini isterim,ama bu devlet ugruna can vermedikden sonra demekki bunu hak etmiyorum..
Helal sana BACIM....
Ben de bunu anlatmak istiyorum...Keske sehitlik bize de nasip olsa....AMA nerde nasil ölecegimiz belli mi? Devlet sanatcisiymis, bilmem neymis....Bir defasinda Türkiye`deyim, mahallede birinin oglunun tabutu geldi....:o Sehit düsmüs...Polismis.......Kadin kimlere küfür etti biliyor musun? Icislerinden tut diger büyüklere (!) kadar.....Bunlar PKK` lilari affetti, kendi adamlari, akrabalari oldugu icin diye kadin yas etti....Simdi bunlar emekli dahi olsa tabutlarina bayrak örtülecek:o:mad:
Bu normal mi yani? Bunlarinkine örtülecegine, Türklügümle gurur duyuyorum diyen ATA`nin mezarina örtülmesi daha az ayip bence...O halde yasa degistirilsin...sadece sehitlerin üzerine örtülsün...
Bayraklari Bayrak yapan üzerinde ki kandir sözüne sahip cikalim o halde....
grrrrr :mad:
haklisin..sadece sehitler,ilerde ölen gazilere örtülsün..basbakanmis cumhrubaskaniymis pehh hepsi fasa fiso!!!..bide askerligi meslek olarak yapan askeripilotlara vs örtülsün ölünce!!!..keske allah banada sehit düsmeyi nasip etse..
bu bayragi ancak devlet ugruna ölen savasan insanlar hak ediyor..
sertapda kimmis?kic kivirip bizi birinci yapti eeee ne yapalim?hayatimiizi kurtardi? yok..bu diger sanatcilar icinde gecerli..
ne diyelim ALLAH herkese ölümün bile hayirlisini nasip etsin..
Der Schakal
21.09.05, 16:52
sana 1000000000000000% hak veriyorum!
türk bayragi bizim atalarimizin,babalarimizin,ded elerimizin sehitlerimizin ugruna kan döktügü bayraktir..ve ancak ölen sehitlerimizin tabutuna sarilir! okadar..
Aynen !
Bunlara aslinda mahkemeye vermeli! Diger reytingcilere ibret olsun diye!
Oglu icin "sehit verdim" diyen Semra Yücel, zaten kullanmis oldugu o cümle ile Türk Irkin "anane"lerine hancer saplamistir.
Türk Bayragina sarilanlar, "uyusturucu" dozundan dolayi ölenler degil, Türkün Ülküsü ugruna "bedel" ödeyenler olabilir ancak.
Bunlar benim gözümde "devletin birligine göz dikenler" kadar "gayri Türk" kilifinda. Türk olan "kutsaliyetin" temsilcisi olan "Bayragini" önüne gelene sarmaz.
DIVAN-I MAHSERDE tüm sehitlerin elleri, o kisiyi bilmem ama, bildigim tek sey var o kisiyi o "kutsal bayraginin" sarilmasina göz yumanlarin yakasinda olacaktir bu böyle bilene!!!
Tüm "Türk Ülküsü" suuruna sahip olan katilimci arkadaslarima, katiliyorum!
VESSELAM
Bugün Yollanirken bir Gurbete yeniden
Belki bir kisi bile gelmeyecektir bize
Bir kemigin ardindan saatlerce yol giden
Itler bile gülecek, kimsesizligimize...Hüseyin Nihal ATSIZ ATA
es war keine show diyenler lütfen show tvyi acsin babasi canli yayinda!!!
Gökcen giiii, bayrak konusunda senle birbirimize mi gircez giiii:-)))))))):D :D Bak hakli oldugun traflar var gülüm, gercekten Bayragimiza saygi duymak sehitlerimize saygi duymak demektir....AMA bir düsün Türkce ye bile saygi duymayan sahip cikmayan Sertap Erener`in tabutuna bile bayrak konulacak!!!!!!!!!!Niye Türkiye`yi birinci etti diye...Sizce de bu isde bir yanlislik yok mU? O halde sadece sehitlerimize örtülsün....Ama digerlerini benim aklim almiyor....:o
canim kardesim , bayrat sadece sehitlerimize örtülür o kadar , bu memleket icin canini kanini verenler ..sehitlik dinimizde ulasilacak en büyük mertebedir .....ama arkadaslar birde syle dusunun olayi ölen gencecik aslan parcasi bir delikanliydi , beni üzeno cok genc ti
es war keine show diyenler lütfen show tvyi acsin babasi canli yayinda!!!
biliyorum dostum simdi dinliyorum
canim kardesim , bayrat sadece sehitlerimize örtülür o kadar , bu memleket icin canini kanini verenler ..sehitlik dinimizde ulasilacak en büyük mertebedir .....ama arkadaslar birde syle dusunun olayi ölen gencecik aslan parcasi bir delikanliydi , beni üzeno cok genc ti
eceli geldi öldü..bu devlet icin hicbisey yapmadi..medya malzemesi olup yanlis yola düstü..esrardan eroindne ölen bir insan türk bayragini hak etmiyordur..benim düsüncem!
biliyorum dostum simdi dinliyorum
kanki abi, elini yürregi koy ve söyle...bir baba evladi ölünce böyle dinc dururmu??ben ölsem benim babam timarhanelik olur ya!!!show show show olan o cocuga oldu
KarmanCorman
21.09.05, 19:32
Ich habe gerade die Bilder von der Beerdigung gesehen.
Und es ist ekelhaft wieviele Schaulustige sich auf die Strasen gestellt haben und mit ihren Handys Bilder von den "Stars und Sternchen" gemacht haben, das da ein Mensch gestorben ist war absolut zweitrangig.
Öncelikle Atanın ruhuna Allahtan rahmet ailesine sabır diliyorum. Evladını kaybetmek kolay değildir, onun için Atanın annesinin verdiği demeçler ayıplanmaması gerekir. Çünki Şehit anası oğlunu kaybetmiştir, ama yinede bir tesellisi vardır: Onu Vatana feda etmiştir. Atanın annesininde kendisini böyle teselli etmeye çalıştığını zannediyorum.
Fakat tabuta bayrak sarılması oldukca yanlıştır. Uyuşturucu içip yatakda can veren birisi ile, Vatan müdafasında bir kahraman bir olamaz, ikiside Şehitliği ve Albayraği hakedemez. Yoksa Şehitlerimize çok büyük saygısızlık yapmış oluruz.
bugün kanal d haberlerinde 2 SEHITIMIZIN nasil sehit düstügünü gösterdiler 4 dklik bir filimde..sehit düserken cekilmis! iste onlar o bayragi haketdiler!ben bile agladim..ve uyusturucu yüzünden ölen bir medyakahraminida sehit yerine koymak tüm sehitlere ve sehit ailelerine karsi büyük bir saygisizlikdir
aslinda arkadaslar sunu hic dusundunuz mu ? Basin ve medya ülkenin gündemini nasil degistiriyor birden . bosuna dememisler kalem en güclü silah diye
Man, ich hab schon ne menge dämliche sachen gehört,...
Aber das ist so dämlich, das ich verlange das dieses thema gelöscht wird! :mad:
KürtHELIN20
22.09.05, 15:39
also leute ich verstehe nicht warum ihr aus dieser sache ein drama macht.
immerhin war er auch bestimmt ein stolzer türke.
respektiert es, wenn man die flagge auf seinem sarg stellt.
es ist doch egal ob er ein asker oder zivilist ist.
er ist denoch ein türke und bleibt somit auch einer.
als würden andere zivilisten keine fahne benutzen. es ist doch blöd nur bei ATA aufstand zu machen.
warum erst bei ata?nur weil er bei diesem spiel mitgemachht hat oder weil er angeblich durch ectasy gestorben ist?
Verliehrt die fahne dann an bedeutung?
wenn andere zivilisten sterben benutzen sie auch fahnen, hat man bei denen den selben austand gemacht?
glaube viel weniger
Man, ich hab schon ne menge dämliche sachen gehört,...
Aber das ist so dämlich, das ich verlange das dieses thema gelöscht wird! :mad:
ilk önce, bende senin gibi düsündüm..ama yazilanlari okudukca, silinmememsinin daha iyi olacagina inandim.
bir genc, nasil, toplum önünde, karakter degisimine ugratildi..televole reality showlarin bundaki etkisi.
Allah taksiratini affetsin ve ailesine sabir versin.insaallah aile efradi da, bu konuda ki yanlislarini görür ve baskalarinin evlatlarinin ayni duruma düsmesine engel olmaya calisir.
Türk Toplumu da aklini basina almalidir.
sahsen ben, bu televole cinsi programlarin hicbirisini seyretmiyorum.TR de iken, bir iki defa seyrettim ve birdaha seyretmedim.
helin alias seele
ich dachte du kannst kein türkisch?:)
nun zum thema
ich habs zuvor bei keinem anderen zivilisten gesehen!" da es nicht gestattet ist..finde ich auch richtig..man muss die fahne auf dem sarg ersteinmal verdienen und was hat dieser ata scho dafür getan?garnix! und das man ihn als sehit bezeichnet is der oberhammer!
ein sehit hat für sein LAND gekämpft und parasiten umgelegt und verdient die flagge..was so ein tv freak nicht getan hat..
wenn andere zivilisten sterben benutzen sie auch fahnen, hat man bei denen den selben austand gemacht?
glaube viel weniger
helin
ohne alles lesen, gibst du kommentare.
das hat nichts mit sivil sein zu tun.
es gibts eine gesetzt.und da steht genau wer und wie mit flagge beerdigt wird.
es ist in jedem land so.
versuch mal in deutschland bei eine beerdigung deutsche flagge zu benutzen..
KürtHELIN20
22.09.05, 15:52
als zivilisten meine ich alle anderen die durch autounfälle tod sind oder jegiliche sachen.das sieht man doch im fernseher.
es ist wirklich blöd von der mutter ihn als sehit zu nennen.
aber sie hat ohne zu denken gesagt.ich kann sie verstehen, wenn sie so frustriert ist und ohne zu denken gehandelt hat.....
KürtHELIN20
22.09.05, 15:53
ich würde nicht in deutschland, nicht in der türkei [ ******burada sehitlerdenb bahsederken, olmayan bir devletin ismini yazamazsin***dertli] fahne benutzen.
bei einer beerdigung geht es nicht um politik oder fahne es wird getrauert weil maN JEMANDEN VERLOHREN HAT!!!!!
als zivilisten meine ich alle anderen die durch autounfälle tod sind oder jegiliche sachen.das sieht man doch im fernseher.
es ist wirklich blöd von der mutter ihn als sehit zu nennen.
aber sie hat ohne zu denken gesagt.ich kann sie verstehen, wenn sie so frustriert ist und ohne zu denken gehandelt hat.....
dann sind sie eben bei einem autounfall gestrobebn..allah rahmet eylesin..das ändert nicht an den gesetzsen seele..
und semra hanim war zwar verwirt undhat getrauert aber dennoch ist sie nicht schlauer aus ihrer mediengeilheit geworden..und keiner hat das recht den namen unserer sehits so in den dreck zu ziehen! das verdienen die sehits nicht nachdem sie viele paraziten erschossen und fürs land gedient haben
KürtHELIN20
22.09.05, 15:55
Gökcen Meinst Du Mich Mit Türkisch???
Ich Kann Es Weil Ich In Der Türkei Keine Andere Wahl Hatte:
Ich Kann Ja Schlecht Mit Kurdisch Türkische Schulen Besuchen::: :d
Türk Bayragi "herseyi" ile "Türk" olana sarilir. Yasantisiyla bir "Bayrak" gibi onurlu, vakarli bir ömür sürenler, "ölümleriyle" de bir "Bayrak" gibi ayni vakurlu durusa sahiplerdir. Türk Bayragi, kimsenin babasinin mali degil! Terzilerin elinden gecen "bez parcasida" degil! Meydanlarda, Ufuklarda olusan ILAHI KUDRETIN bu yüce Irka olan hediyesidir, emanetidir!
Türk Bayragina sarilmayi kimlermi hak ediyor?!
Sizlere ölmeyi emrediyorum...Yüksek ruhlu komutanimizin bu kutlu buyrugu, zamanin vermis oldugu kahpelikten ötürü, biraz dahi olsa solmus gözüküyor.
Artik, seref ve haysiyet ugruna ne ölmek nede adamca yasanmak isteniliyor. Yalnizca, ´ziplayarak, hoplayarak´ insanlarin ´mukkadesatlarinin´ üzerinde saltanat kurup, ´güvenlerini´ sömürmek. ´Bugün karnim tok, yarin icin enayi cok´ felsefesiyle hareket etmeyi ´medeni´ kabul edildigi bu carpik vakitte, ölmeyi kim düsünür ki?!
Bir sehit annesi birgün ´evladim hakikatten sehit oldu mu?´ diye kendi kendine suale düsmüs. Evladinin ismi HALIL. O aksam, garip annemizin rüyasi ´efsunlu hal´ almis. Rüyasinda ´mahseri´ kalabalik fark etmis. ASHABIN hanimlari kendi aralarinda sohbet edermis. Öyle büyük bir kalabalik varmis ki, garip annemiz meraktan kendisini alikoyamamis. Ve oradaki bir hanima bu kalabaligin sebebini sormus. Cevap olarakta: ´Bugün Halilin nikahi var. Nikahi kiyan ALLAH Resulu MUHAMMED MUSTAFA (S.A.S)´
Garip annemiz, rüyasindan uyanir uyanmaz, dün aksamin ´süphesinden´ ötürü, pisman olmus ve sevinc gözyaslarini tutamamis. Evladi, Halili, can parcasi ´SEHIT´ olmus ve nikahi kiyan bizat ALLAH RESULU imis. Sehit annesi oldugu icin, secdeye kapanir ve gözlerinden akan yas durmaz...durmaz...durmaz...
Ölmesini bilenler, yasamasini bilirlermis. Adam gibi yasayanlar, ölümlerde DIRILMELERIDE ADAMCA olur!!!
Simdi kalkip, Memleketin tapularini ´küstahca´ dagitiyorlar. Ve utanmadan ´muhafazakarliktan´ dem vurabiliyorlar.
26 Agustoslar, 29 Mayislar, 18 Martlar, 30 Agustoslar!
Bu ´Miladi Takvimlerde´ herhangi bir günlerden degiller. Bu günler Türkün ´kudretine´ sahitlik etmis, büyük zaferlerin ´BELGESIDIR!´
Anadolumuzun tapusudur!
Bir sehit annesi, ay-yildizli tabuta sarildiginda, dünyanin titredigini his etmeye calisin...
Bu dünyada bana kizanlar kizsin. Bana ´fasist desinler´ isterse ´militarist´...istersemde tek basina yalniz kalip ´marjinal´ damgasiyla dolasayim...hic biri umurumda degil!!!
Hem bu dünyada hemde mahserde sehitlerimin yüzüne bakabileyim...gerisi beni irgilamaz...!!!
VARLIGIM Türk varligina armagan olsun...
Türkün ulu gök kubbesinde yerini alan sehitlerime, gazilerime selam olsun...
Ölmeyi emreden komutana ve tüm Türk hakanlara andim olsun...
TANRIM Türkü Korusun
Gökcen Meinst Du Mich Mit Türkisch???
Ich Kann Es Weil Ich In Der Türkei Keine Andere Wahl Hatte:
Ich Kann Ja Schlecht Mit Kurdisch Türkische Schulen Besuchen::: :d
naja es gehört zwar nicht zum thema seele..aber wie lange glaubst du uns noch verarschen zu köennen:D
bist hier seid wochen mitglied,hast nur in der chatbox geschrieben
dann wird seele gesperrt und du schreibst und komischerweise habt ihr die selbe ip :D kleines mach es jmd anderem vor aber keiner angehenden informatikstudentin :D
zurück zum thema
immerhin war er auch bestimmt ein stolzer türke.
respektiert es, wenn man die flagge auf seinem sarg stellt.
es ist doch egal ob er ein asker oder zivilist ist.
er ist denoch ein türke und bleibt somit auch einer.
als würden andere zivilisten keine fahne benutzen. es ist doch blöd nur bei ATA aufstand zu machen.
warum erst bei ata?nur weil er bei diesem spiel mitgemachht hat oder weil er angeblich durch ectasy gestorben ist?
glaube viel weniger
Schön und gut, aber was sollen die Menschen sagen, deren Söhne Sehit geworden sind. Sollte man wirklich einen popstar (dann noch einen Süchtigen) mit denen gleich setzen? Ich meine nein. Das ist respektlos und eine beleidigung.!
Seiner familie wünsche ich trotzdem, viel geduld und kraft.
KürtHELIN20
22.09.05, 17:45
gökcen was redest du da?
hier frag detan detan kennt mich persönlich!!
außerdem habe ich keinen grund für nichts zu lügen....
du leigst ganz falsch, ich bin nicht seele und kenne sie nicht ma.l
KürtHELIN20
22.09.05, 17:48
ICh verstehe euch, aber denkt mal bissel menschlich und habt auch respejt vor diesem jungen, egal was für einer er war.
klar darf man ihm mit ihm nicht gleich setzen, sizin tepkinizi alniyom.
ama oda sizin vataniniz olarak onu öyle kabul edin.
man kann niemanden, vorallem menschen mit einander vergleichen.
aber letztendlich türk vatandasidilar ve türk bayraki (meiner meinung nach) herkes hak etti......
HAK "edilemez"...HAK "KAZANILIR"...HAK icin "bedel" ödeyeceksin...Bedel ödemeyenler "HAK" edemezler...
Thomas Hobbes: Görevini yapmayanlar, hakka sahip degiller. Görevini yerine getirenler ancak "Hakka" sahipler.
ICh verstehe euch, aber denkt mal bissel menschlich und habt auch respejt vor diesem jungen, egal was für einer er war.
klar darf man ihm mit ihm nicht gleich setzen, sizin tepkinizi alniyom.
ama oda sizin vataniniz olarak onu öyle kabul edin.
man kann niemanden, vorallem menschen mit einander vergleichen.
aber letztendlich türk vatandasidilar ve türk bayraki (meiner meinung nach) herkes hak etti......
kecike me!
es geht nicht über jemannd sondern, über ein gesetz..
du kannst auch nicht links fahren obwohl du rechts fahren darfs.