PDA

Archiv verlassen und diese Seite im Standarddesign anzeigen : Dansa kaldir beni!

TeTiK
15.10.05, 17:51
Dans´a kaldirmazsan "Cagdas" degilsin!
-Sende gel benimle Horon tep.

Ramazan ayinda "senlikler" olur, hani cadirlar kurulup "Hacivat ile Karagöz" gölge oyunlari oynatilir. Hacivat ile Karagöz durmadan birbirine "laf yetistirmeye" calisirlar.

Dansa kaldirmayi "Cagdaslastiran" Hacivat degil ve ona karsilik "benimle Horon tep" diyen sahis Karagöz degil.

Biri Ana muhalefetin gözde isimlerinden CHP milletvekili sayin Onur Öymen ve digeri Türkiye Cumhuriyetin basbakani sayin R.T.E!

Bana "Hacivat ile Karagöz"ü hatirlatti bu atisma. Onlarda isigin önüne gecip, asil gölge(!)lerde olan eller tarafindan oynatiliyor. Ve seyirci kitlesi bu sefer cocuklar degil, tüm millet!

Onlar "HA HU" yaparken ve danslariyla restlesmeye giderken. Diger taraftan, emperyalist gücler, siyonist ve mason odaklari Ülkemizin ve cografi bölgemizin üzerinde "Vals" ediyorlar.

Ne diyelim? "Ben bir garip Keloglanim!"...

dertli4u
15.10.05, 18:41
tetik

kimin keloglan oldugu da karisti artik..

ama, bu bahsettigin sahislari karagöz ve hacivata benzeterek yanlis yapmissin..kurban olsunlar hacivat ve karagöze..:mad:

adamlar politikayi artik argolastirdilar..

son zamanlarda sayin erdoganin bazi sözlerini okudukca, yazik bu topluma diyorum.

bize ne oldu..bu toplum ne hale geldi.

dün aksam gene ve maalesef satelit tv leri seyretmek mecburiyetinde kaldim..

eyvah ki ne eyvah.

bastakiler böyle sokak agzi kullandikca, alttakiler daha beter argo agzi kullaniyor.

Yakamoz
15.10.05, 18:53
dertli abi,

kanimca Politik dil artik bütün dünya capinda seviyesizlesti. Almanya`daki secim kampanyasida partilerin birbirine yaptiklari suclamalara bir bak. Partiler gittikce cirkeflesiyor....

Türkiye`deki durum da böyle. Ayrica bir de su gercek var. Türkiye su anda muhalefet yapan partiler basarili (secmenin gözünde) is yapmiyorlar. O yüzden yapici muhalefetten cok uzaktalar..malesef diyorum cünkü her demokrasinin güclü bir muhalefete ihtiyaci var.

CHP (Baykal) ne yapti ne ettiyse oy oranlarini artiramadilar. Bu durumun verdigi caresizlikle artik herseye saldiriyorlar ve buna yalnis karsilik veren Hükümet böylece politik ortami geriyor...

Al birini vur öbürüne