Archiv verlassen und diese Seite im Standarddesign anzeigen : gece yarisi ekspresi , pro 7
su anda pro 7 de su aptal gece ekspresi filmini izliyorum , sinirlerim inanin en tepeye cikti .Ulan nasil bir kör propaganda bu ya türkiye ye karsi .Pro 7 de ekstra oynatiyor su filmi devamli ~:( ~:( ~:( ~:( ~:(
sacma sapan bir filmmmmm
su anda pro 7 de su aptal gece ekspresi filmini izliyorum , sinirlerim inanin en tepeye cikti .Ulan nasil bir kör propaganda bu ya türkiye ye karsi .Pro 7 de ekstra oynatiyor su filmi devamli ~:( ~:( ~:( ~:( ~:(
sacma sapan bir filmmmmm
sacma sapan bir filmmmmm
was pro 7 auch????
auf kabel lief es auch.
sacma sapan bir filmmmmm
was pro 7 auch????
auf kabel lief es auch.
sacma sapan bir filmmmmm
was pro 7 auch????
auf kabel lief es auch.
nein, kanki hat sich verschrieben... hab grad fernsehzeitschrift reingeschaut, das lief nur auf Kabel1,
egal....
sacma sapan bir filmmmmm
was pro 7 auch????
auf kabel lief es auch.
nein, kanki hat sich verschrieben... hab grad fernsehzeitschrift reingeschaut, das lief nur auf Kabel1,
egal....
Bu Filim YAHUDI William Hoffer tarafindan yapilmistir. Izliyenler, Filimin Piskoloyik tarfina birdaha baksinlar. Sadece Türk, Islam, Vatan düsmanligindan haric baska birsey yapmiyor.
Bu Irana karsida "Nicht ohne meine Tochter" diye bir Kitab vede Filim cikardi/cevirdi.
Bu Filim YAHUDI William Hoffer tarafindan yapilmistir. Izliyenler, Filimin Piskoloyik tarfina birdaha baksinlar. Sadece Türk, Islam, Vatan düsmanligindan haric baska birsey yapmiyor.
Bu Irana karsida "Nicht ohne meine Tochter" diye bir Kitab vede Filim cikardi/cevirdi.
O Filme bakmistim. Sonunda kadin kiziyla Türkiyeye kasiyordu galiba.
Bilge Khan
02.04.05, 01:05
Desen Film habe ich nie geguckt. Lawrence auch nicht!
Desen Film habe ich nie geguckt. Lawrence auch nicht!
also ich kenn mich da überhaupt nicht aus filme kucke ich auch nicht es gibt wierklich sehr wenige filme indem mann sagen kann das der film wirklich gut ist