PDA

Archiv verlassen und diese Seite im Standarddesign anzeigen : 2004’ün*SYSTEM: Editiert!* Gaf Oscarlari!

Minosh
31.01.05, 19:56
Geçen sene çok ilgi gören ve birçok site, gazetede ve televizyon kanalinda kaynak gösterilmeden yayimlanan Gaf Oscarlari'mizin bu yilki adaylari...

Politikaci Dalinda...

1) "There is i..." => Recep Tayyip Erdogan (Rauf Denktas için, "O bizden demeye" çalisiyor)

2) "Halk %50'nin üzerine çikarmayarak AKP'yi de uyarmistir!.." => Deniz Baykal

3) "Kim yaparsa yapsin yapmasin..." => Süleyman Demirel ("fisleme" olayi ile ilgili yorumu)

4) "Halk arasinda langirt derler..." => Melih Gökçek (masa tenisini tarif ediyor!)

5) "Olmazsa olmazlar olmazsa, hiç bir sey olmaz!.." => Rauf Denktas

Kadin Sunucu Dalinda...

1) "Simdi Abidin Ingilizce sarkisini söyleyecek Ispanyolca..." => Gamze Özçelik

2) "Türkiye'de milyarlarca ev li çift var!.." => Ebru Akel

3) "Ilk önce Allah, sonra pekmez, sonra keçi boynuzu..." => Seda Sayan (pekmez ve keçi boynuzunun saglikli oldugunu vurguluyor)

4) "Sinirliyken biraz asabi olabiliyorum..." => Seray Sever

5) "Sinirden dizim acidi bak simdi!.." => Yasemin Bozkurt

Erkek Sunucu Dalinda...

1) "Mikrofona el salla!.." => Kusum Aydin (muhtemelen "kameraya el salla" demek istiyor)

2) "Gel, pisi pisi..." => Firardaki Acun (Endonezya'da sincap çagiriyor)

3) "Toplu olarak, hani orgy gibi..." => Savas Ay (statlardaki küfürlü tezahüratlardan bahsediyor)

4) "Beni kütürdet!.." => Serdar Ortaç ("kütük" kelimesinden sarki türetecek yarismaciya tüyo veriyor!)

5) "Hayatimin üçte dördü Üsküdar'da geçti..." => Cem Davran

Erkek Sarkici Dalinda...

1) "Ben Almanya'ya çok fazla giderim. Mesela dün Viyana'daydim..." => Ibrahim Tatlises

2) "Yeni bir müzik türü var mesela, R&B diye..." => Özcan Deniz

3) "Ben eger belediye baskani olursam, baskani oldugum yer Istanbul'un en güzel sehri olacak..." => Davut Güloglu

4) "Büyük bir yerde yasayayim diye bir klostrofobim yoktur..." => Mustafa Sandal

5) "Sabahlara kadar sabahladiklarimiz oldu çogu kez..." => Dogus (albümü hakkinda bilgi verirken)

Kadin Sarkici Dalinda...

1) "Entel de insandir..." => Kibariye (Ebru Gündes Show'da)

2) "Herkese iyi frekanslar diliyorum..." => Nil Karaibrahimgil (izleyicilere)

3) "Benim kitleyicim türkü söylememi istiyor..." => Ceylan

4) "Yani ben katil degilim ki, katil olsam seve seve gelirdim ama bu sebepten dolayi gelmek olmadi..." => Hilal Cebeci (götürüldügü karakoldan çikarken açiklama yapiyor)

5) "Ben balonlardan çok korkarim, eskiden patlama yasadim..." => Seda Üren

Manken Dalinda...

1) "Insanin arka bacaklariyla ön bacaklari ayni olabiliyor..." => Nefise Karatay (tanittigi selülit giderici makinenin yararlarindan bahsediyor)

2) "Belki baska bir kanala analize olacaktim..." => Demet Sener

3) "En sevdigim trafik levhasi yemek ve polis..." => Tugba Özay

4) "Kemal Sunal!" => Yasemin Kozanoglu (kendisinden "Z" ile baslayan bir ünlü söylemesi istendiginde verdigi cevap)

5) "Kocamla ayni evde yasiyorum, o biraz garip..." => Tuba Ünsal (evlilik hakkindaki düsünceleri)

Dizi Oyuncusu Dalinda...

Dizi Oyuncusu Dalinda...

1) "Olimpiyat selalesini bin kisi tasiyacak zaten, ben tasimasam da olur..." => Hülya Avsar

2) "Söhret olmanin nimetlerini alirken, maalesef bu tür tatsiz olaylar da yasiyoruz. Allah kimseyi santajcilarla yüz yüze birakmasin..." => Tamer Karadagli

3) "Kocami çok seviyorum, onu bir ay görmesem özlüyorum..." => Arzum Onan

4) "Tabii ki sevgimi belirtiyorum, boynuna da, beline de asiliyorum, ona bacagimi uzatiyorum, onu seviyorum..." => Pinar Altug (Tony ile iliskisini anlatiyor)

5) "Bende enayi enerjisi var..." => Özcan Deniz

Spor Yorumcusu Dalinda

1) "Hüsnü Güreli'nin Sergen'i evine çagirip isini bitirdigini ben kendim biliyorum..." => Sansal Büyüka (Hüsnü Güreli'nin Sergen ile anlastigini anlatmaya çalisiyor)

2) "Beynime kurt düstü..." => Ziya Sengül

3) "Ameliyattan sonra uyandigimda karsimda Reha Muhtar'i gördüm, cehennemdeyim sandim!.." => Ahmet Çakar (vuruldugu günü anlatiyor)

4) "Orada salisiyede karar veriyor hakemler" => Adnan Aybaba

5) "O diregin altinda yatir mi ne var, sürekli oradan kaçiyor!.." => Erman Toroglu

Haber Spikeri Dalinda...

1) "BM'deki Kibris görüsmeleri Türkiye saati ile saat 25'te sona erdi..." => Saba Tümer

2) "Evet arkadaslar, çok kisa bir aradan sonra seçim sonuçlariyla sizinle beraber olacagiz..." => Defne Samyeli (izleyicilere)

3) "Bunlar gerçek olmayan hurafeler!.." => Ali Kirca

4) "Azra Akin bozuk olan Türkçesini degistirmek için dikizyon dersleri almaya basladi..." => Sonay Dikkaya

5) "Siz hiç futbol topuyla karsilastiniz mi Tan Bey?" => Gülgün Feyman

Â*SYSTEM: Editiert!*
"Konusmak"in zitti dinlemek degildir, "konusmak"in zitti beklemektir...
Fran Lebowitz

Minosh
31.01.05, 19:56
Geçen sene çok ilgi gören ve birçok site, gazetede ve televizyon kanalinda kaynak gösterilmeden yayimlanan Gaf Oscarlari'mizin bu yilki adaylari...

Politikaci Dalinda...

1) "There is i..." => Recep Tayyip Erdogan (Rauf Denktas için, "O bizden demeye" çalisiyor)

2) "Halk %50'nin üzerine çikarmayarak AKP'yi de uyarmistir!.." => Deniz Baykal

3) "Kim yaparsa yapsin yapmasin..." => Süleyman Demirel ("fisleme" olayi ile ilgili yorumu)

4) "Halk arasinda langirt derler..." => Melih Gökçek (masa tenisini tarif ediyor!)

5) "Olmazsa olmazlar olmazsa, hiç bir sey olmaz!.." => Rauf Denktas

Kadin Sunucu Dalinda...

1) "Simdi Abidin Ingilizce sarkisini söyleyecek Ispanyolca..." => Gamze Özçelik

2) "Türkiye'de milyarlarca ev li çift var!.." => Ebru Akel

3) "Ilk önce Allah, sonra pekmez, sonra keçi boynuzu..." => Seda Sayan (pekmez ve keçi boynuzunun saglikli oldugunu vurguluyor)

4) "Sinirliyken biraz asabi olabiliyorum..." => Seray Sever

5) "Sinirden dizim acidi bak simdi!.." => Yasemin Bozkurt

Erkek Sunucu Dalinda...

1) "Mikrofona el salla!.." => Kusum Aydin (muhtemelen "kameraya el salla" demek istiyor)

2) "Gel, pisi pisi..." => Firardaki Acun (Endonezya'da sincap çagiriyor)

3) "Toplu olarak, hani orgy gibi..." => Savas Ay (statlardaki küfürlü tezahüratlardan bahsediyor)

4) "Beni kütürdet!.." => Serdar Ortaç ("kütük" kelimesinden sarki türetecek yarismaciya tüyo veriyor!)

5) "Hayatimin üçte dördü Üsküdar'da geçti..." => Cem Davran

Erkek Sarkici Dalinda...

1) "Ben Almanya'ya çok fazla giderim. Mesela dün Viyana'daydim..." => Ibrahim Tatlises

2) "Yeni bir müzik türü var mesela, R&B diye..." => Özcan Deniz

3) "Ben eger belediye baskani olursam, baskani oldugum yer Istanbul'un en güzel sehri olacak..." => Davut Güloglu

4) "Büyük bir yerde yasayayim diye bir klostrofobim yoktur..." => Mustafa Sandal

5) "Sabahlara kadar sabahladiklarimiz oldu çogu kez..." => Dogus (albümü hakkinda bilgi verirken)

Kadin Sarkici Dalinda...

1) "Entel de insandir..." => Kibariye (Ebru Gündes Show'da)

2) "Herkese iyi frekanslar diliyorum..." => Nil Karaibrahimgil (izleyicilere)

3) "Benim kitleyicim türkü söylememi istiyor..." => Ceylan

4) "Yani ben katil degilim ki, katil olsam seve seve gelirdim ama bu sebepten dolayi gelmek olmadi..." => Hilal Cebeci (götürüldügü karakoldan çikarken açiklama yapiyor)

5) "Ben balonlardan çok korkarim, eskiden patlama yasadim..." => Seda Üren

Manken Dalinda...

1) "Insanin arka bacaklariyla ön bacaklari ayni olabiliyor..." => Nefise Karatay (tanittigi selülit giderici makinenin yararlarindan bahsediyor)

2) "Belki baska bir kanala analize olacaktim..." => Demet Sener

3) "En sevdigim trafik levhasi yemek ve polis..." => Tugba Özay

4) "Kemal Sunal!" => Yasemin Kozanoglu (kendisinden "Z" ile baslayan bir ünlü söylemesi istendiginde verdigi cevap)

5) "Kocamla ayni evde yasiyorum, o biraz garip..." => Tuba Ünsal (evlilik hakkindaki düsünceleri)

Dizi Oyuncusu Dalinda...

Dizi Oyuncusu Dalinda...

1) "Olimpiyat selalesini bin kisi tasiyacak zaten, ben tasimasam da olur..." => Hülya Avsar

2) "Söhret olmanin nimetlerini alirken, maalesef bu tür tatsiz olaylar da yasiyoruz. Allah kimseyi santajcilarla yüz yüze birakmasin..." => Tamer Karadagli

3) "Kocami çok seviyorum, onu bir ay görmesem özlüyorum..." => Arzum Onan

4) "Tabii ki sevgimi belirtiyorum, boynuna da, beline de asiliyorum, ona bacagimi uzatiyorum, onu seviyorum..." => Pinar Altug (Tony ile iliskisini anlatiyor)

5) "Bende enayi enerjisi var..." => Özcan Deniz

Spor Yorumcusu Dalinda

1) "Hüsnü Güreli'nin Sergen'i evine çagirip isini bitirdigini ben kendim biliyorum..." => Sansal Büyüka (Hüsnü Güreli'nin Sergen ile anlastigini anlatmaya çalisiyor)

2) "Beynime kurt düstü..." => Ziya Sengül

3) "Ameliyattan sonra uyandigimda karsimda Reha Muhtar'i gördüm, cehennemdeyim sandim!.." => Ahmet Çakar (vuruldugu günü anlatiyor)

4) "Orada salisiyede karar veriyor hakemler" => Adnan Aybaba

5) "O diregin altinda yatir mi ne var, sürekli oradan kaçiyor!.." => Erman Toroglu

Haber Spikeri Dalinda...

1) "BM'deki Kibris görüsmeleri Türkiye saati ile saat 25'te sona erdi..." => Saba Tümer

2) "Evet arkadaslar, çok kisa bir aradan sonra seçim sonuçlariyla sizinle beraber olacagiz..." => Defne Samyeli (izleyicilere)

3) "Bunlar gerçek olmayan hurafeler!.." => Ali Kirca

4) "Azra Akin bozuk olan Türkçesini degistirmek için dikizyon dersleri almaya basladi..." => Sonay Dikkaya

5) "Siz hiç futbol topuyla karsilastiniz mi Tan Bey?" => Gülgün Feyman

Â*SYSTEM: Editiert!*
"Konusmak"in zitti dinlemek degildir, "konusmak"in zitti beklemektir...
Fran Lebowitz