Archiv verlassen und diese Seite im Standarddesign anzeigen : Asiri Irkci Türk Gencleri Liselerde korku saliyor ....
Onlar kendilerini 'nasyonalist Türk gençleri' olarak tanımlıyor. Yar ortalaması 15 olan gençlerin hedefinde ise Çingeneler başta olmak üzere Fethullahçılar ve Kürtler var...
Hitler'in Kavgam (Mein Kampf) kitabının satışları birkaç ay önce Türkiye'de aniden patlama yaptığında, dünya basını bile 'sebebsiz' görünen bu patlamaya yoğunlaşmıştı. Bir iddiaya göre bunun nedeni ABD'nin Irak'ı işgal etmesiyle yahudi düşmanlığının gençler arasında iyice yükselmesiydi. Ancak bu iddianın altı fazla doldrurulamamıştı. Oysa gençler arasında ırkçı yükseliş çok daha ciddi boyutlarda! Yahudi düşmanı, Hitler hayranı gençler sadece 'Kavgam' kitabının satışlarını patlatmakla kalmıyor, aynı zamanda TürkischeJugend adı altında Türkiye çapında liselerde örgütlenilyor. Örgütün amblemiyse şimşek şeklinde iki S. Nazi SS subaylarından esinlenme... Gamalı haçı kullanmamalarının nedeniyse 'kötü çağrışımlar' yapması...Hitler hayranı nasyonalist gençler ise, hatta ilkokullarda örgütleniyor. Yaş ortalaması 16 olan, internetten şifreli mesajlarla haberleşen, teorik toplantılar yapan grubun ismi TürkischeJugend (Türk Gençliği). Amblemleriyse şimşek şeklirnde çizilmiş iki S harfi; yani SS...
İşte Yeni Aktüel'e kapak olan haberden derlediklerimiz...
HEDEFTE KİMLER VAR?
İlk aşamada İstanbul, Ankara, Bursa ve Malatya'da örgütlenen ama tüm lise ve ortaokullara yayılmak isteyen grubun üyeleri binleri bulmuş durumda. Sembolik olarak Yahudiler'e düşman olsalar da, asıl hedefleri "Kürtler, Fethullahçılar ve Çingeneler." Kendi ifadeleriyle Yahudiler'i dünyayı gizli örgütlerle kontrol ettikleri, 'Fethullahçılar'ı, gerçek yüzlerini göstermeden Atatürk cumhuriyetini yıkmak istedikleri, Kürtler'i ve Çingeneler'i ise ülkeyi bölmeye çalıştıkları ve suç çeteleriyle İstanbul'u yaşanmaz hale getirdikleri için sevmiyorlar. En tehlikesiyse reşit olunca işi silahlı mücadeleye dökmek istemeleri.
ÜLKÜCÜLERE SOĞUK BAKIYORLAR
TürkischeJugend üyeleri herhangi bir siyasi oluşumla bağlantıları olmadığını söylüyor. Ülkücüleri de kendilerine yakın bulmuyorlar mı? Liderleri T. ülkücülerin yoldan saptığı kanısında. "Ülkü Ocakları'na giden elemanların çoğu artık serseri. Beline silahını takan, kavgalara bulaşan gençler ama karıştıkları kavgalar milliyetçilik uğruna değil. Kız meselesi, çıkar çatışması için kavgaya giriyorlar." Ç.de aynı fikirde, "MHP, kendi ocağındaki adama ülkücü. Beşiktaş'taki ülkücü Eminönü'ndeki ülkücüyü bile tanımaz çoğu zaman."
SİYASETÇİLERİ SEVMİYORLAR
İsmet İnönü dahil, Atatürk'ten sonra gelen her siyasetçinin Atatürk'ün Türklük mirasına ihanet ettiğini düşünüyorlar. Alt kimlik üst kimlik tartışmasını başlatan Başbakan Erdoğan'a da tepkililer: AKP ikili oynuyor ama halk bunu göremiyor...
Başka bir grup olan NASOTUHA (Nasyonal Sosyalist Türk Hareketi) ile bağlantı kurmaya çalışmışlar. "Ancak onlar bağlantıda olmayı istemedi" diyorlar... T., "NASOTUHA şiddet üzerine kurulu bir örgüt. Adana'da kurulmuş, çeşitli illerde üyeleri var. Bazı illerde Kürtler'e yönelik şiddet olaylarını üstleniyorlar" diye konuşuyor...
http://www.internethaber.com/article_view.php?aid=337908
----------------------------
Arkadaslar bu konu hakkinda hic bilgsi olan var mi ?
Telli Baba
29.01.06, 21:35
Arkadaslar bu konu hakkinda hic bilgsi olan var mi ?
Buduncular bunlar. Kendilerini Türk Nasyonalsosyalist olarak görerler. Nihal Atsız'a ve Adolf Hit'e çok bayılırlar. Irkçılık ve eski Türk Dini Şamanizm ile giderler - ama genelde çoğunluğu dinsizdir.
Ülkücüleri bile korkutabiliyorlar ne diyeyim...
Bir bunlar eksikti demekle kalıyorum.
Asla buduncu degiller. Asla! Buduncularin forumuna katildin mi hic? Sanmiyorum. Kesinlikle Hitleri ve dahasi yabanci fikirleri red ediyorlar. Tamam, buduncular da irkci. Ama yabanci fikirleri ilke edinmezer. Yanlis teshislerle yanlis cözümler bulunur. Bunlar yolunu sasirmis gencler. Yazik. Türkiye de bazi seylerin eksikligi giderek halkimizda ve özellikle genclerimizde yanlis yollara saptiriyor.
T a r k a n
29.01.06, 21:56
Alles Teenies!
Ausserdem ich habe auch schon gehört, dass viele Eskiyalar zu mhp gekommen sind. Batirdilar bu partiyi.
Iclerinden tek bir tanesi Sayin Dr. Devlet Bahceli`nin dergisinde cikan makaleleri okusa bu tür yollara sapmaz!
Der Schakal
29.01.06, 22:19
Buduncular bunlar. Kendilerini Türk Nasyonalsosyalist olarak görerler. Nihal Atsız'a ve Adolf Hit'e çok bayılırlar. Irkçılık ve eski Türk Dini Şamanizm ile giderler - ama genelde çoğunluğu dinsizdir.
:aferin:
Hayır 'buduncu' değil bunlar. Irkçı olsalarda farklı grup oluşturyorlar. Buduncularla, Nazi'lere hayranlık duydukları için, anlaşamıyorlar.
Yani deyinsene bunlar Ay Dogar gibi birsey ? :rolleyes:
bedirhan kardesim , lütfen aramizda laf satasmalari olmasin , ayrica tek yol seriat ne demek sorabilirmiyim ?
"Moklu dereye götüren tek yol seriat" demek istedi arkadas da, sigmamis maalesef. :lach:
"Moklu dereye götüren tek yol seriat" demek istedi arkadas da, sigmamis maalesef. :lach:
Hans,
kardesim sen moklu dereye gelsen, altin buldum diye göbek atarsin. :rolleyes:
Hans,
Arkadaslar lütfen ....
Es ist kein Zufall, dass ausgerechnet jetzt diese Typen zum Vorschein kommen!
Wer kann schon auf der Welt, vor allem die Grenze zwischen Nationalismus und Patriotismus erläutern?!
Ich bin mir sicher, dass die EU und die USA bewußt diese Deppen unterstützt, damit sich die Türkei spaltet. Ja nicht nur die MHP sondern alle die ihr Land lieben, werden sich wohl unbewußt von ihrer patriotischen Haltung distanzieren, um nicht als Nationalist abgestempelt werden.
Die Absicht ist bestimmt, die Türkei orientierungslos dastehen zu lassen!
Kann man den die Türkei einfach isolieren?!
Türkei=kapitalistisch? Nein, wir gehören nicht zur EU und es ist paradox zum Islam!
Türkei=islamistisch? Nein, wir haben den Laizismus, und die Sharia ist nicht gegenwärtig!
Türkei=patriotisch? Nein, offiziell ist es paradox gegen die EU Werte, d.h. das im Gedankengut der EU diese Einstellung mit Chauvinismus, ja sogar mit Antisemitismus verbindet wird!
Tja egal wie sich die Türkei entscheidet, wird sie von irgendeiner Seite mit Argusaugen betrachtet!
Nehmen wir an, beim eintreten des ersten Falls sind es die Nachbarstaaten wie Syrien, Irak, Iran und die Regionalmacht Russland, die böse werden!
Im zweiten Fall würde sich die USA, Israel und die EU gegen die Türkei stellen!
Im dritten Fall würde die USA, EU, Israel, Iran und Russland eine ablehnende Haltung gegenüber der Türkei einnehmen!
Wir Türken haben seit der Gründung unseres Landes immer eine neutrale Position eingenommen, aber im Sog der Globalisierung werden wir gezwungen einer Seite beizutreten!
Ich würde gerne wissen, was ihr darüber denkt!
Gibt es sonst noch alternative Wege?!
Ich habs mal oben etwas grob ausgedrückt, also mich kurz gehalten.
Also persönlich lehne mich immer noch an das kemalistische System, aber wir müssen akzeptieren, dass wir vor einer Zereißprobe stehen!
Mit einem Auge blick ich auch nach Südamerika zur Mercosur und hoffe, dass die USA dort zumindest an Macht einbüßt.
Und so schlecht sieht es ja auch nicht aus z.Z.!
Wäre es nicht sinnvoll, wenn die Türkei und die östlichen Nachbarstaaten auch endlich sich zusammenschließen?!
Denn eine Kapitalistische Türkei würde uns doch kein Nutzen bringen!
Z.Z. versucht die AKP, die sich einem "gemäßigtem" Islam einorden, das Tor für die Kapitalisten zu öffnen!
Der "gemäßigte" Islam, von denen die USA redet ist der Übergang zur "Fundamentalistischem Islam"!
Aktuell kann man es besonders gut erkennen, wie die AKP sich zur fundamentalistischen Version formt!
inoffizielle Koranschulen=Gehirnwäsche a la Taliban!
Resultierend wird diese türkische Taliban der Bevölkerung etwas über Zinsen predigen, aber die USA sahnt natürlich in der Zeit ab.
Damit die Moslems nicht misstrauisch werden, wird die USA in ein paar wenige Holdings investieren, genauer gesag in Islamische Holdings!!!
Bei ein oder anderem macht es jetzt bestimmt klick :rolleyes:
Die Yimpas und Kombassan als Beispiel mal erwähnt!
Wenn ich mir diese Typen ansehe, dann wird mir schlecht!
Hasim und Konsorte!
Also ich würde mich nicht wundern, wenn heute oder morgen Mehmet Ali Agca eine Holding am start hat und die Anhänger von der MHP z.B. das ganze Geld dort investieren!
Wer wirklich die Fäden in der Hand hat kann man nicht wissen.
Die Agenda bestimmt, wohin das Geld fließt und diese Agenda bestimmt die USA! Wir Türken reagieren immer nur, anstatt auch mal paar Fallen aufzustellen!
Auch der Film Kurtlar Vadisi Irak ist auch so ein Beispiel! Vielleicht nehmt die USA es in Kauf schlecht dargestellt zu weden, wenn die Produktion sauberes Geld türkischer Patrioten einfliessen läßt!
Frag mich manchmal auch, wer dieser Bahadir ist!
Ich meine bei Der USA weiß man nie! Onlarin Dini Imani para!
Nebenbei glauben paar Türken mit so einem Film sei der Ruf der TSK wieder nach dem Kontrovers bezüglich der Irakpolitik, hergestellt :rolleyes:
Also ich würde dieses Geschehen mit den Hitler-symphatisanten verfolgen!
Es wird uns noch kopfschmerzen bereiten!
Hans,
Abdullah Ben-Hamsi kardesim! Sana bunca güzel ülke var! Endonezya`nin Aceh eyaleti, Suudi Arabistan, Iran..... bizim gibi Hans`larin arasinda ne isin var? Buranin "Sosyalamt, alder" sana bu kadar mi iyi Sozialhilfe veriyor? Buranin "Handy, alder" cok mu daha ucuz? Inxtirip moklu dereyi kendin bulsana!
Abdullah Ben-Hamsi kardesim! Sana bunca güzel ülke var! Endonezya`nin Aceh eyaleti, Suudi Arabistan, Iran..... bizim gibi Hans`larin arasinda ne isin var? Buranin "Sosyalamt, alder" sana bu kadar mi iyi Sozialhilfe veriyor? Buranin "Handy, alder" cok mu daha ucuz? Inxtirip moklu dereyi kendin bulsana!
Canim Kardesim Hans Detlef Wolf,
Ben senin Atalarin gibi af edersin Kic devirip Sozial hizmeti hortumlamaya
gelmedim senin Kankardeslerinin yanina :lach:
Kimin Babasi Oturmaizini icin Alamandan evlenmis senin mi ,benim mi ?
Efe basladin gene. Yapma kardesim cok ayip oluyor!
Hey leute ich hab schon immer eine Infantrie mit Kindern vorgestellt :P
Spaß bei seite, eventuell können diese "Spinner" garnicht mal so schlecht sein für die Türkei. Sie könnten das gleichgewicht wieder aufstellen, es muss immer ein gleichgewicht hergestellt werden. Es kann nicht seid das die ganzen türken Links sind.
Wolf ve Bedirhan sizleri uyármistim bakin tekrar uyariyorum , lütfen birbirinizle ugrasmayi birakin .
Canim Kardesim Hans Detlef Wolf,
Ben senin Atalarin gibi af edersin Kic devirip Sozial hizmeti hortumlamaya
gelmedim senin Kankardeslerinin yanina :lach:
Kimin Babasi Oturmaizini icin Alamandan evlenmis senin mi ,benim mi ?
Sevgili kardesim,
senin iletin maalesef o kadar gramer hatasi icermektedir ki, ne demek istedigin maalesef anlasilmamakta. Türkcen zayiftir, bunun farkindayim, hatta ve hatta hemen hemen hic yoktur, ama gene de biraz gayret gösterip de anlasilir bir dilde yazsan da degerli fikirlerini bizimle paylassan hepimiz icin cok güzel olacak. Inan ki, biz de biricik kardesimiz olan senin düsüncelerini cok ama cok merak etmekteyiz.
Lisan bilginin eksikliginden anlasiliyor ki genel olarak Türkcesi pek olmayan bir aileden geliyorsun. Buna cok üzüldüm gercekten, ama cevrenizde Türkce bilen biri yok mu? Hic mi yok?
Sen istersen Almanca veyahut Ingilizce yaz. Kürtce bilmedigimden sana maalesef baska bir olanak da sunamayacagim.
Güzel kardesim, günün birinde Türkce ögrenmen umuduyla gözlerinden öpüyorum.
Wolf
"Infantrie" derken neyi kastettigini bir aciklayabilir misin? Merak ettim.
Es kann nicht seid das die ganzen türken Links sind.
Yorum yapmadan önce siyasi yazilarima bir göz atsaydin ne kadar "solcu" oldugumu anlardin. :rolleyes:
Telli Baba
01.02.06, 09:17
Du meinst eine Jugend die in Uniforum für Recht und Ordnung sorgt und Linke beseitigt? Keine schlechte Idee!
Spaß bei seite, eventuell können diese "Spinner" garnicht mal so schlecht sein für die Türkei. Sie könnten das gleichgewicht wieder aufstellen, es muss immer ein gleichgewicht hergestellt werden. Es kann nicht seid das die ganzen türken Links sind.
Ich finde Linke sollten verboten werden.
Arab Efe sen yasiyor muydun.Ne oldu senin iran gezin?Yemedi mi?:lach:
esselamu aleykum,
haberi ilk gördügümde saka zannettim. Eger haberin arkasinda gercek payi var ise, vay halimize.
Türk`lerin Hitlerle, veya ss`le ne gibi alakasi olabilir??? Bu kadar cehalete ben pes diyorum...
saygilarimla